Sydöstran > Nyheter

Thursday, 14 November, 20:58

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 15:21

Vill du hjälpa oss att bli mer lokala?Vad händer där du bor? Nu vill vi ha din hjälp att göra våra lokala nyheter ännu mer lokala. .
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill du hjälpaoss att bli , mer, lokala
Blekinge Läns tidning - 07 nov 19 kl. 15:21

Vill du hjälpa oss att bli mer lokala?

Vad händer där du bor? Nu vill vi ha din hjälp att göra våra lokala nyheter ännu mer lokala. .

SvD - 11 dec 12 kl. 22:30

Ditt brev kan hjälpa mer än du tror

Ditt brev kan hjälpa mer än du tror.

SR - 08 maj 18 kl. 06:30

Dataspelsteknik för att unga ska läsa mer lokala nyheter

Teknik från dataspelsvärlden skulle kunna få ungdomar att ta del av mer lokala nyheter. Forskningsprojektet Level Up på Högskolan i Skövde är i full gång med att hitta nya vägar..

SvD - 09 apr 14 kl. 09:39

TV4 lägger mer lokala nyheter

TV4 slopar sina lokala nyhetssändningar helt och hållet. För närvarande sänder TV4 nyheter från 21 redaktioner i 24 editioner. Totalt kan cirka 140 tjänster försvinna, uppger TV4 i ett pressmeddelande..

NSD - 12 okt 15 kl. 14:46

Mer lokala livsmedel

Luleå kommuns nya upphandling av livsmedel innebär en möjlighet för mer ekologiska och lokalproducerade varor, uppger kommunledningsförvaltningen..

YA - 09 okt 19 kl. 06:00

Skola ska hjälpa lokala näringslivet nå yngre målgrupper

Gymnasieelever från Ystad Fria läroverk arbetar nu tillsammans med köpmannaföreningen för att hjälpa de lokala handlarna att nå yngre målgrupper på digitala vägar. – Alla vinner på det här samarbetet, säger rektor Mikael Espenkrona..

Dagensanalys.se - 11 jan 18 kl. 17:36

Facebook testar att fokusera på lokala nyheter

Att företag idag behöver ha både global och lokal närvaro är något som allt fler upptäckt. Nu startar Facebook tester med att leverera lokala nyheter för specifika orter i ett försök att få en kombination av de globala perspektiven och den lokala anknytningen. Under sektionen ”Today in” testar Facebook nu att fylla ett nyhetsflöde med stads-specifik information och nyheter.

Dagens Media - 30 jan 18 kl. 13:28

Google och Facebook satsar på lokala nyheter

Jättarna vill stärka lokala nyheters närvaro, men med olika tillvägagångsätt: på Facebook kommer användarna se betydligt mer lokala nyheter i flödet, medan Google just nu testar en webb-app som ska ge vem som helst möjlighet publicera lokala nyheter..

Dagensanalys.se - 30 nov 18 kl. 09:30

Facebook satsar på lokala nyheter

Facebook vill göra det enklare för sina användare att hitta lokala nyheter och information. Igår meddelade Facebook att de släpper en ny feature som heter ”Today In” som gör att användare enkelt kan hitta information och nyheter från sina lokala städer. Funktionen finns för närvarande tillgänglig i över 400 städer i USA.

SvD - 10 dec 12 kl. 15:27

?Gruvsatsningen kan stjälpa mer än hjälpa?

?Regeringen måste ta ansvar.?.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Man livshotande skadad efter mordförsök

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nationella prov ska rättas digitalt

Regeringen vill att en så stor andel som möjligt av de nationella proven ska rättas digitalt. Tanken är att frigöra tid för lärarna. Samtidigt skärps tonen gentemot alla skolhuvudmän.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Hamréns Island i praktiken borta från EM

Det blir ett fotbolls-EM 2020 utan isländskt deltagande. Det står, i praktiken, klart efter kvällens mållösa bortamatch i Istanbul – där i stället Turkiet säkrade en biljett till nästa sommars mästerskap..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Möte efter säkerhetsmiss på Arlanda

Sydöstran - 1 timme sedan

HIF byter ”beachen” mot tabellettan

Från beachhandboll mot Rimbo till ett mer traditionellt spel mot tabellettan. Linus Andersson och HIF Karlskrona är redo. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Radiokören utnämner hedersdirigenter

Sydöstran - 1 timme sedan

Smakstart på EM-kvalet för Sverige

Sydöstran - 1 timme sedan

Skredriskerna i Göta älvdalen kartläggs

Skredet i Kungälv inträffade i ett skredkänsligt område. Längs närbelägna Göta älv pågår just nu en ny form av kartläggning med helikopter för att hitta utsatta områden..

Sydöstran - 1 timme sedan

Slutspelat även för Larsson nästa år

Marcus Berg har deklarerat att hans landslagskarriär snart är över. Når landslaget EM tackar han för sig efter slutspelet. Han lär få sällskap av Sebastian Larsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.