Sydöstran > Nyheter

Thursday, 21 November, 07:53

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 15:24

Vi kom hit för att få skyddJag vill påminna er om att vi invandrare är inte här för att bli bedömda om vi är lönsamma eller inte, om vi är bra produkter eller inte eller om vi är högutbildade eller inte. Vi är här för vårt behov av skydd..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kom, hitför att , , skydd
BT - 20 dec 12 kl. 08:51

Självklart att ge skydd åt människor

Det finns alltid en orsak till att människor flyr och söker skydd i ett annat land. Ingen flyr från sitt land frivilligt. Det glömmer Jan Ericson att nämna i sin artikel i BT 12/12.

YLE - 07 jun 15 kl. 10:00

"Dom kommer hit och tar våra jobb"

Rädslan för invandrarna sprider sig över hela Europa. Här hemma har regeringen lovat utreda vad invandrarna kostar. Utgångspunkten är alltså att de kostar.

Cornucopia - 31 okt 18 kl. 18:28

Förskott till nya bostadsrätter saknar skydd hos Oscar Properties

SvD avslöjar att de som betalat förskott som bokningsavgifter och handpenningar för lägenheter hos bland annat Oscar Properties saknar skydd vid konkurs. De lagkrav som finns på skydd av pengarna har kringåtts av Oscar. Och dagen efter bloggen skrev om stämningen mot Oscar Properties skriver Dagens Industri om det.

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 00:18

Väpnat rån mot apotek - personal tog skydd på toalett

Ett väpnat rån genomfördes mot ett apotek på lördagskvällen. Personal tog skydd på toaletten. Det var strax före klockan 22 som två män kom in i apoteket på Östra sjukhuset i Göteborg, beväpnade med kniv.

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 00:18

Väpnat rån mot apotek - personalen tog skydd på toalett

Ett väpnat rån genomfördes mot ett apotek på lördagskvällen. Personal tog skydd på toaletten.Det var strax före klockan 22 som två män kom in i apoteket på Östra sjukhuset i Göteborg, beväpnade med kniv.

Kristianstadsbladet - 14 nov 13 kl. 12:00

Många utan skydd mot influensa


Många yngre som tillhör en medicinsk riskgrupp har inte vaccinerat sig mot influensa, uppger Smittskyddsinstitutet.Enligt beräkningar tillhör 10-20 procent av befolkningen någon medicinsk riskgrupp. Exempelvis personer med en kronisk hjärt- eller lungsjukdom, personer med extrem fetma eller diabetes.

BT - 14 nov 13 kl. 12:03

Många utan skydd mot influensa

Många yngre som tillhör en medicinsk riskgrupp har inte vaccinerat sig mot influensa, uppger Smittskyddsinstitutet. Enligt beräkningar tillhör 10-20 procent av befolkningen någon medicinsk riskgrupp. Exempelvis personer med en kronisk hjärt- eller lungsjukdom, personer med extrem fetma eller diabetes.

TA - 14 nov 13 kl. 12:00

Många utan skydd mot influensa

Arkivfoto: Fredrik Sandberg/TT
Många yngre som tillhör en medicinsk riskgrupp har inte vaccinerat sig mot influensa, uppger Smittskyddsinstitutet.
Enligt beräkningar tillhör 10-20 procent av befolkningen någon medicinsk riskgrupp. Exempelvis personer med en kronisk hjärt- eller lungsjukdom, personer med extrem fetma eller diabetes.

Supermiljöbloggen - 20 maj 16 kl. 18:12

Sveriges hälsning till Danmark: Låt oss jobba tillsammans för att det fiskefria området i Kattegatt ska få fortsatt skydd

I Danmark är trycket just nu hårt från yrkesfiskare som vill öppna upp området för bottentrålning. Supermiljöbloggen skrev nyligen om hur ett stort antal miljöorganisationer i Sverige och i Danmark uppmuntrat respektive lands regering att verka för att det område i Kattegatt som varit skyddat från fiske sedan 2009 ska få fortsatt skydd. Samma budskap har tidigare kommit från flera berörda kommuner och länsstyrelser i Sverige.

Kristianstadsbladet - 09 apr 13 kl. 08:00

En av bilarna kom över på fel sida vägen

Vid dödsolyckan utanför Torsebro kom en av bilarna, i lite för hög hastighet, över i fel körfält. Det visar polisens utredning som är klar.
Dödsolyckan inträffade natten till den 23 februari på länsväg 118 utanför Torsebro norr om Kristianstad.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Expert om prinsen: "Förnedringen fullbordad"

Beskedet att den brittiske prinsen Andrew tar en paus från sina offentliga uppdrag får stort utrymme i brittiska medier under torsdagen..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Slopestylepremiären inställd – för mycket snö

Det brukar vara snöbrist som ställer till det för skidsporterna så här års. Men i Österrike är det tre meter snö som får världscuppremiären i slopestyle att ställas in..

Sydöstran - 15 minuter sedan

SVT/Novus: SD fortsatt näst största parti

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ätstörningar ökar risk för tidig födsel

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kökrock på E22 i morgontrafiken

Sydöstran - 1 timme sedan

Tidigare igångsättning kan rädda barn

Sahlgrenska universitetssjukhuset erbjuder alla gravida kvinnor igångsättning vid vecka 41, i stället för som tidigare vid vecka 42. Detta efter att en studie visat att risken att barnet dör ökar om igångsättningen sker senare. Nu presenteras resultaten vetenskapligt..

Sydöstran - 1 timme sedan

Thunberg tilldelas barnfredspriset

Sydöstran - 1 timme sedan

Staten tar mer kostnader vid extrema bränder

Förra årets omfattande skogsbränder slog hårt mot ekonomin för räddningstjänsten i Blekinge. En ny lag ska nu göra att staten tar en större del av kostnaderna vid extrema skogsbränder..

Sydöstran - 1 timme sedan

"Vården skulle bli bättre med en lungskola”

Det går att fortsätta leva ett bra liv trots att man fått KOL, menar Birgit Håkansson från Hjärt-lungföreningen. Men det skulle bli lättare om Blekinge fick en lungskola..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.