Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 November, 09:29

Dagensanalys.se - 07 nov 19 kl. 15:58

Uber-utmanaren Bolt lanserar sin tjänst i GöteborgDen appbaserade taxitjänsten Bolt lanserades i Stockholm tidigare i år som en utmanare till redan etablerade Uber. Nu fortsätter man expandera genom att erbjuda resor även i Göteborg. Bolt startade 2013 i Tallinn under namnet Taxify av de estniska bröderna Martin och Markus Villig. Företaget har växt rejält och finns idag i mer än 30 länder. Nu lanserar man sin tjänst i Göteborg och redan från dag ett står hundratals förare redo att ta emot körningar i staden berättar företagets [. ] Inlägget Uber-utmanaren Bolt lanserar sin tjänst i Göteborg dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Bolt, Göteborg, Stockholm, Uber, Tallinn, Taxify, Martin, Markus Villig, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uber-utmanaren, Bolt, lanserarsin , tjänsti , Göteborg
E24 - 02 jun 16 kl. 16:45

Uber lanserar cykeltjänst i Amsterdam

Taxitjänsten Uber lanserar från och med idag en helt ny tjänst kallad Uberbike i Amsterdam. Det handlar inte om att kunderna blir skjutsade på cykel, men däremot om att de kan ta med sin cykel på bilfärden..

DI - 07 jun 18 kl. 15:36

Uber lanserar cykeltjänst i Europa

Uber ska lansera sin eldrivna cykeltjänst Jump i Tyskland, efter att den redan hunnit rullas ut i San Francisco och Washington. Jumps senaste expansion till Europa tillkännagavs av vd Dara Khosrowshahi under en konferens i Berlin, rapporterar Reuters..

Expressen - 27 feb 18 kl. 11:49

Uber-utmanare stoppar sin samåkningstjänst

Uber-utmanaren Heetch pausar sin samåkningstjänst, rapporterar Breakit.Transportstyrelsen har tidigare kallat tjänsten olaglig och en förare har fällts för brott mot taxilagen.Men Heetch menar att lagstiftningen bör förnyas..

SvD - 23 sep 15 kl. 11:04

Uber lanserar ny samåkningstjänst i Kina

Nättaxitjänsten Uber lanserar en ny tjänst för samåkning på långa sträckor. Start för den nya tjänsten, som heter Uber Commute, sker i den kinesiska staden Chengdu, men senare är tanken att den ska finnas över hela världen..

Dagens PS - 07 jun 19 kl. 09:57

Snart kan du beställa en helikopter med Uber

Dagens techbrief handlar om Amazons nya drönare, Googles gamingplattform Stadia och så Ubers nya helikoptertjänst i New York. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Google köper analys-startup för 2,6 miljarder dollar Bolaget Looker har tagit in över 280 miljoner dollar i riskkapital, men ska nu bli uppköpt av Google, rapporterar TechCrunch.

Dagensanalys.se - 11 okt 17 kl. 09:23

Snapchat lanserar ny tjänst som ger dig information om din Snap

Snart kan du hitta mer information om den Snap som du precis tittade på. Snapchat har i ett nytt blogginlägg meddelat att de lägger till en ny funktion för att ge mer information om den Snap du tittar just nu. Helt enkelt om du ser en galen snar från en restaurang, då skall du kunna hitta mer information om restaurangen från det Snap som du fick.

DI - 23 sep 15 kl. 10:46

Uber lanserar nytt i Kina

Nättaxitjänsten Uber lanserar en ny tjänst för samåkning på långa sträckor. Start för den nya tjänsten, som heter Uber Commute, sker i den kinesiska staden Chengdu, men senare är tanken att den ska finnas över hela världen, enligt CNN Money..

DI - 02 mar 18 kl. 12:18

Uber lanserar vårdtjänst

Uber lanserar den nya B2B-tjänsten Uber Health som gör att sjukvårdsinstitutioner kan anropa bilar för att hämta upp patienter eller vårdgivare. Det rapporterar Techcrunch..

BT - 19 nov 14 kl. 12:51

Nya protester mot taxibolaget Uber

Taxiföretaget Uber har stött på patrull i Danmark i samband med att bolaget lanserar sin tjänst där. Uber anklagas för att bryta mot passagerarlagen och sakna nödvändiga tillstånd, och har polisanmälts av Trafikstyrelsen. På onsdagen startade bolaget, som redan finns i Sverige, verksamhet i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

DI - 20 nov 14 kl. 16:47

Uber lanserar lågprisvariant i Indien

Taxitjänsten Uber lanserar idag sin nya lågpristjänst UberGo i Indien och tar upp kampen med aktörer som Ola Cabs, TaxiForSure, den traditionella taxinäringen och så kallade rickshaws.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 minuter sedan

Software AG har ny approach för den nordiska marknaden

Digitaliseringen påverkar många företag, även de som jobbar med digitalisering. Vi träffade Daniel Eliasson, VP Nordics på Software AG, för att höra om deras nya ekosystem-approach. Software AG har funnits i över 50 år och har sedan starten fokuserat på att hjälpa företag att få ihop olika datakällor.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Youtube vill tala samma språk som TV – använder Nielsen som tolk

Youtube vill roffa åt sig mer av tv-investeringarna och tar till Nielsen för att lösa uppgiften. Youtube har integrerat Nielsens räckviddsverktyg Reach Planner, som gör det möjligt att planera vilka målgrupper som en annonsör ska nå. Nielsens Reach Planner används av mediabyråer för att kunna estimera räckvidder för större kampanjer.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Vem blir första influencern på Google Earth?

Nu kan vem som helst skapa Stories och guidade turer med Google Earth. Det här är en utveckling av Voyager som lanserades redan 2017. Den var då tänkt för forskare, icke-vinstdrivande organisationer och andra den svängen.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Apples hemliga plan är att ersätta din iPhone med ett par brillor

Om bara några år har du dumpat din iPhone och går istället omkring med ett par häftiga glasögon. Trist då jag själv fixat mina ögon med Lasek bara för att slippa brillor och linser. Men om brillorna är coola nog kanske jag kan svänga med trenden och ansluta mig.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Jättar inom ljud bildar egen branschorganisation

Bakom Sound Advertising Bureau ställer sig Spotify, Bauer Media och Acast. Fler lär nog följa efter när dessa jättar inom ljud bildar en egen organisation, som ska verka för att driva ljud framåt som mediekanal. – Nu när ljud är en så stor del av människors vardag så finns SOB där för att guida och stötta medieköpare med expertis, inspiration, events, case och relevant data.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Apple och Salesforce lanserar nya appar för ökad produktivitet och lärande

Apple och Salesforce tillkännagav i måndags lanseringen av två appar: Den omdesignade Salesforce Mobile-appen och den nya kunskapsappen Trailhead GO för iOS och iPadOS. De båda företagen tillkännagav även nästa generations Salesforce Mobile SDK, vilket ger utvecklare möjlighet att enkelt bygga och distribuera inbyggda appar för iPhone och iPad på Salesforce-plattformen. Apple och Salesforce tillkännagav ett strategiskt partnerskap vid Dreamforce 2018.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Sista chansen att anmäla dig till MarC Awards!

Är du sugen på galakväll med glamour, firande, föreläsningar om AI och så klart massor av spännande affärsmöjligheter? Då har du idag sista möjligheten att anmäla dig till MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala! I år går galan av stapeln torsdag den 28/11 i Grodans Guldbankettsal på Östermalm, i all den prakt som en galakväll förtjänar!

Dagensanalys.se - Igår: 09:18

Amazons musiktjänst blir gratis med annonser

Amazon släpper nu sin musiktjänst Amazon Music i flera länder. Tjänsten är gratis och kan på sikt bli en utmanare till Spotify. Amazon Music lanserades i april i år.

Dagensanalys.se - Igår: 08:57

Kreativ UX-designer till ledande e-handelsbolag

Är du en kreativ UX-designer som motiveras av att hitta innovativa lösningar? Då kan du vara rätt person för rollen som UX-designer hos Ellos Group. Ellos Group söker en duktig UX-designer som kan vara med att driva och utveckla bolagets digitala plattformar.

Dagensanalys.se - Igår: 08:53

Varför misslyckas så många företag att bli datadrivna?

När Andreas och Martin var båda föräldralediga under våren fick de möjlighet att gräva i två frågor som de länge grubblat över. Varför misslyckas så många företag i sitt arbete i att bli mer datadrivna? Och vad särskiljer de som lyckas?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.