Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 13 November, 05:42

Sydsvenskan - 07 nov 19 kl. 15:48

Utskott vill fråga ut DambergJustitieutskottet vill att inrikesminister Mikael Damberg (S) kommer för att svara på frågor om regeringens hantering av sex radikala islamister som Säpo betraktar som säkerhetshot. Sverigedemokraternas ledamot i utskottet, Adam Marttinen, vill också ve.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Damberg, Mikael Damberg, Säpo, Marttinen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utskottvill , frågaut , Damberg
Nyhetsverket - 20 mar 11 kl. 13:36

Pagrotsky, Palm och Damberg till VU

Socialdemokraternas valberedning föreslår att Leif Pagrotsky, Veronica Palm och Mikael Damberg ska väljas in i partiets högsta ledning, det verkställande utskott (VU), rapporterar TT. Damberg föreslås som ledamot medan Pagrotsky och Palm föreslås som suppleanter. Ytterligare förslag på en suppleant kommer att presenteras senare..

SR - 20 mar 11 kl. 13:08

Pagrotsky, Palm och Damberg föreslås till VU

Leif Pagrotsky, Veronica Palm och Mikael Damberg föreslås av valberedningen som nya i Socialdemokraternas verkställande utskott (VU)..

Nya Wermlands Tidningen - 20 mar 11 kl. 13:22

Pagrotsky, Palm och Damberg i S-topp

Leif Pagrotsky, Veronica Palm och Mikael Damberg föreslås av valberedningen som de nya i Socialdemokraternas verkställande utskott (VU). Det efter att både Thomas Östros och Ylva Johansson uppmanats att lämna sina poster, skriver TT..

Politikerbloggen - 20 mar 11 kl. 15:49

TAR ÖVER Palm, Pagrotsky och Damberg till VU

NYA I S-TOPPEN. Veronica Palm, Leif Pagrotsky och Mikael Damberg föreslås ta plats i Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott. Det skriver valberedningen i sitt förslag till partiets extrakongress.

UNT - 23 jan 12 kl. 08:48

Damberg: Jag är ingen kandidat

I dag fortsätter Socialdemokraternas verkställande utskott (VU) sitt krismöte, om hur man ska agera för att ta fram en ny partiledare. På förmiddagen meddelade Mikael Damberg att han inte kandiderar..

Nyhetsverket - 23 jan 12 kl. 09:17

Damberg och Östros i spekulationer

Mikael Damberg och Thomas Östros var på söndagen de enda två kvarvarande av de förhandsutpekade partiledarkandidaterna för Socialdemokraterna som inte tackat nej. I partiets verkställande utskott vill flera ha en snabb lösning, utan extrakongress. Flera stöder tanken att partistyrelsen ska fatta beslutet om partiledare, skriver DN..

UNT - 07 nov 19 kl. 15:48

Utskott vill fråga ut Damberg

Justitieutskottet vill att inrikesminister Mikael Damberg (S) kommer för att svara på frågor om regeringens hantering av sex radikala islamister som Säpo betraktar som säkerhetshot..

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 15:48

Utskott vill fråga ut Damberg

Justitieutskottet vill att inrikesminister Mikael Damberg (S) kommer för att svara på frågor om regeringens hantering av sex radikala islamister som Säpo betraktar som säkerhetshot. Sverigedemokraternas ledamot i utskottet, Adam Marttinen, vill också ve.

GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 15:49

Utskott vill fråga ut Damberg

Justitieutskottet vill att inrikesminister Mikael Damberg (S) kommer för att svara på frågor om regeringens hantering av sex radikala islamister som Säpo betraktar som säkerhetshot..

SvD - 20 mar 11 kl. 13:23

Pagrotsky, Palm och Damberg tar plats i VU

Föreslås som nya i Socialdemokraternas verkställande utskott..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Översvämmat Venedig ber om hjälp

Delar av Venedig stod under tisdagen under vatten. När högvattnet steg nådde Adriatiska havet nivåer som inte setts på över 50 år. Starka vindar drev på vågor som slog in över Markusplatsen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Polis ryckte ut till misstänkt rån på Limhamn

Polisen kallades till centrala Limhamn vid 22.30-tiden på tisdagskvällen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ny öppning i Sandy Hook-fallet efter HD-dom

Högsta domstolen i USA har levererat en dom som kan resultera i att vapenföretaget Remington ställs till svars för den brutala massakern på Sandy Hooks för- och lågstadieskola då 20 barn och sex lärare mördades av en ensam gärningsman. Händelsen ägde ru.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Öresund. Och gränsen mitt i.

Passfria Norden? Ett misslyckade måste kallas ett misslyckande..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Inga besked till Sverige om USA-biltullar

USA väntas skjuta upp beslutet om tullar på import av bilar och bildelar från EU..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Misstänkt mord i lägenhet i västra Stockholm

En man i 75-årsåldern hittades död i en lägenhet i Akalla i västra Stockholm på tisdagskvällen, enligt polisen. Händelsen utreds som misstänkt mord eftersom polisen inte kan utesluta brott. – Ambulanspersonal som var på plats önskade att vi skulle komma.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Zadie Smith debuterar som dramatiker

Den brittiska författaren Zadie Smith gör debut som dramatiker nästa år med monologen "The Wife of Willesden", skriver The Guardian. Pjäsen är en omtolkning av den medeltida poeten Geoffrey Chaucers "The Wife of Bath's tales" och kommer att sättas upp p.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Bloomberg tar ännu ett steg mot valet 2020

Den amerikanske miljardären Michael Bloomberg, tidigare borgmästare i New York, har registrerat sig för att delta i Demokraternas primärval i Arkansas. Beskedet gav 77-åringen, som ännu inte officiellt har tillkännagivit att han avser att bli USA:s pres.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Mia Skäringer slår Scandinaviums rekord

Ingen annan enskild artist har sålt ut Scandinavium sex gånger. På måndagen rekordprisades Mia Skäringer för sin föreställning "Avig Maria – no more fucks to give". Föreställningen har totalt setts av 55 000 personer i Scandinavium.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Krav på skärpt lag för betalning av assistans

Försäkringskassan ber regeringen ändra lagen för att förhindra att assistansersättning betalas ut till personer som inte har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (Ivo). I dag anser sig inte myndigheten kunna sä.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.