Nyan > Svenskfinland

Friday, 22 November, 17:20

Nyan - 07 nov 19 kl. 15:44

”Jag har medvetet hållits utanför”Birgitta Johansson (ÅF), styrelsemedlem i stadens avvecklingsbolag Enerexit Ab, anklagar de två övriga styrelseledamöterna Böge Holmberg (C) och Sune Axelsson (Ob) för att ha fattat beslut på egen hand. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Johansson, Enerexit Ab, Böge Holmberg, Sune Axelsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag har medvetet, hållitsutanför
SvD - 11 jun 15 kl. 15:39

Eniro fifflar med intäkterna – igen

SvD Näringsliv kan nu avslöja att Eniros svenska verksamhet fortsätter att trixa med försäljningen. Intäkter har medvetet hållits nere av en chef för att få till ett trendbrott i samband med den nya Sverigechefens entré..

Expressen - 19 apr 17 kl. 13:06

"Skam"-stjärnornas liv utanför serien

Den norska serien "Skam" tog Sverige med storm under förra året. Personerna bakom karaktärer som Noora, Eva och Isak har däremot medvetet hållits någorlunda anonyma. Här är det vi vet om skådespelarna i serien..

Cornucopia - 19 apr 15 kl. 13:55

Gästinlägg: Fastighetsbranschen, kejsarens nya kläder och oviljan

Nedanstående är ett gästinlägg från en hyresgäst i en medelstor svensk stad.

Fastighetsbranschen, kejsarens nya kläder och oviljan

Från hyresrätt till Brf Corleone - En ombildning fylld av fiffel

Den första juli 2014 tog en bostadsrättsförening över huset där vi bor. Direkt efter ombildningen kom lägenheter ut till försäljning, som mest låg fyra stycken ute samtidigt.

NSD - 19 apr 13 kl. 16:09

Misstänkta smitare identifierade

Föraren som misstänks för att med sin bil medvetet ha kört på en 64-årig man i centrala Varberg på torsdagskvällen har anhållits i sin frånvaro för dråpförsök. Polisen har identifierat honom samt ytterligare tre personer och vet också vilken bil det var fråga om..

UNT - 19 apr 13 kl. 16:09

Misstänkta smitare identifierade

Föraren som misstänks för att medvetet ha kört på en 64-årig man i centrala Varberg i går kväll har anhållits i sin frånvaro för dråpförsök. Polisen har identifierat honom samt ytterligare tre personer.(TT).

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 08:35

Vittne hotat efter vattenkastning


Ett vittne till den uppmärksammade händelsen då en butikschef i Göteborg medvetet skulle ha hällt vatten på en tiggande kvinna har utsatts för hot. - Jag ansåg att det var min plikt att tala om vad som hänt, säger vittnet, som själv driver en butik i närheten, till GT.Efter att hon vänt sig till polisen och medier har hon fått besök av tre personer som uppträdde hotfullt.

BT - 19 mar 14 kl. 08:35

Vittne hotat efter vattenkastning

Ett vittne till den uppmärksammade händelsen då en butikschef i Göteborg medvetet skulle ha hällt vatten på en tiggande kvinna har utsatts för hot. - Jag ansåg att det var min plikt att tala om vad som hänt, säger vittnet, som själv driver en butik i närheten, till GT.Efter att hon vänt sig till polisen och medier har hon fått besök av tre personer som uppträdde hotfullt.

BT - 19 mar 14 kl. 08:55

Vittne hotat efter vattenkastning

Ett vittne till den uppmärksammade händelsen då en butikschef i Göteborg medvetet skulle ha hällt vatten på en tiggande kvinna har utsatts för hot. – Jag ansåg att det var min plikt att tala om vad som hänt, säger vittnet, som själv driver en butik i närheten, till GT. Efter att hon vänt sig till polisen och medier har hon fått besök av tre personer som uppträdde hotfullt.

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 10:00

Oscar i siktet för "Lost in Stångby"

Foto: Peo Olsson
”Lost in Stångby” med Loa Falkman i huvudrollen har siktet inställt på en kortfilms-Oscar. Manus- och regiparet värmer upp inför Los Angeles- resan med en filmvisning på Bio Scala i Ystad den 1 juli.
Marcus och Thérèse Ahlbeck Olsson är på plats på Bio Scala på tisdag för att träffa filmpubliken och prata ”Lost in Stångby”, deras senaste kortfilm med Guldbaggemeriterade Loa Falkman och Bengt CW Carlsson samt Skånebekanta Marianne Mörck i de bärande rollerna.

BT - 17 jan 15 kl. 05:02

President utlovar samlingsregering

Haitis president Michel Martelly lovar att tillsätta en samlingsregering inom 48 timmar, i väntan på att val ska hållas i slutet av året. - För att undvika alla missförstånd om motiven bakom detta initiativ, så vill jag klart och tydligt understryka att jag. .

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Nyupptäckt stekel gör livet surt för fästingen

En forskargrupp vid Åbo universitet har upptäckt att stekeln Ixodiphagus hookeri parasiterar på fästingar och tar livet av dem innan de hinner föröka sig. Upptäckten gjordes i samband med ett forskningsprojekt på Själö i Åbolands skärgård. Enligt forskarna kan steklarna utnyttjas i den biologiska bekämpningen av fästingar och de sjukdomar som fästingen sprider.

Nyan - 3 timmar sedan

Mobilstörningar kan påverka nödnumret

Det kan vara problem att nå 112 just nu. Det meddelar landskapet via hemsidan kris.ax.

Nyan - 6 timmar sedan

Godby får rondell tidigast år 2021

Landskapets infrastrukturavdelning arbetar med en plan för ett rondellbygge i korsningen Godbyvägen-von Knorringvägen i centrala Godby. Men budgettekniskt kan bygget bli av först år 2021, säger vägingenjören Björn Ekblom på landskapets infrastrukturavdelning. I vägplanen ingår en smitfil för högersväng för trafikanter som kommer på landsvägen från Sundshållet.

Nyan - 7 timmar sedan

Engman om skadeläget: Det går åt rätt håll

FOTBOLL. Det har exakt två månader sedan Chelsea-proffset Adelina Engman skadade sig i cupmatchen mot West Ham. .

Nyan - 8 timmar sedan

Katrin Sjögren fortsätter leda Liberalerna

Under Liberalernas höstmöte som ägde rum på torsdagen återvaldes Katrin Sjögren som partiets partiordförande. – Jag har råg i ryggen efter höstmötet för att föra en konstruktiv oppositionspolitik under de kommande fyra åren. Liberalerna fortsätter att vara ett framåtsyftande parti med sakkunskap inom alla politikområden, säger hon i ett pressmeddelande.

Nyan - 12 timmar sedan

Ord mot ord i Fifax-striden

Hans Mattsson Ab står fast vid sitt yrkande om närmare 450 000 euro i skadestånd för fiskodlingsbygget. Men Fifax och F-Fast menar att inga förseningar i juridisk mening ägt rum, inga bevis framförts för det yrkade beloppet och att byggbolaget förlorat sin talerätt i frågan. .

Nyan - 20 timmar sedan

Birka Cruises söker ny vd

Satu Andersson, som varit vd för Birka Cruises sedan 2013, har sagt upp sig. Hon kommer jobba kvar tills en ny vd har hittats.
Eckerökoncernen får se sig om efter en ny vd för sitt dotterbolag Birka Cruises som trafikerar mellan Stockholm och Mariehamn med fartyget Birka.

Nyan - 22 timmar sedan

Bortaålänning om Australien-brand

Varje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått. .

Nyan - Igår: 17:00

Gröna energi-öar på EU-nivå

Energiminister Camilla Gunell (S) deltog på onsdagen i konferensen Clean Energy for EU Islands i Split i Kroatien.
Gunell höll ett anförande i en paneldiskussion på temat långa perspektiv för öar inom EU. – Gunell framhöll i sitt anförande vikten av ett tydligt Europeiskt ledarskap i klimatfrågan och att öar i Europa kan bidra med ett mycket progressivt arbete för att ställa om till fossilfria samhällen, skriver man i ett utskick.

Nyan - Igår: 15:36

Över tjugo gatuträd måste fällas i stan

Över tjugo träd måste tas bort på Norragatan och Södragatan i Mariehamn. Orsaken är att de hotar blåsa omkull på grund av röta. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.