SVT > Kultur

Friday, 15 November, 03:59

SVT - 07 nov 19 kl. 15:35

The Smiths-rykten tillbakavisas av MarrFans av bandet The Smiths ska nog inte hoppas på någon återförening i första taget. Gitarristen Johnny Marr verkar i alla fall inte så sugen, att döma av hans senaste utspel på Twitter där han i så fall föreslår ”Nigel Farage på gitarr”, skriver NME..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Smiths, Marr, The Smiths, Johnny Marr, Twitter, Nigel Farage, NME

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: The, Smiths-rykten, tillbakavisasav , Marr
Sydsvenskan - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Fans av bandet The Smiths ska nog inte hoppas på någon återförening i första taget. Gitarristen Johnny Marr verkar i alla fall inte så sugen, att döma av hans senaste utspel på Twitter där han i så fall föreslår "Nigel Farage på gitarr", skriver NME. De.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Fans av bandet The Smiths ska nog inte hoppas på någon återförening i första taget. Gitarristen Johnny Marr verkar i alla fall inte så sugen, att döma av hans senaste utspel på Twitter där han i så fall föreslår "Nigel Farage på gitarr", skriver NME. De.

GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Fans av bandet The Smiths ska nog inte hoppas på någon återförening i första taget. Gitarristen Johnny Marr verkar i alla fall inte så sugen, att döma av hans senaste utspel på Twitter där han i så fall föreslår "Nigel Farage på gitarr", skriver NME..

Blekinge Läns tidning - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Barometern - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Kristianstadsbladet - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

SmålandsPosten - 07 nov 19 kl. 13:04

The Smiths-rykten tillbakavisas av Marr

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

Kriminalreportern: Detta är inte avsikten med offentlighetsprincipen

Vad är egentligen problemet med att Rättegångspodden har spridit material som vem som helst faktiskt får ta del av genom offentlighetsprincipen? Joakim Palmkvist, redaktör på SVT-programmet Veckans brott och mångårig kriminalreporter på Sydsvenskan, diskuterade frågan i kvällens Kulturnyheterna..

SVT - 11 timmar sedan

Juridikprofessorn: ”Finns ett problem med krimpoddar”

Mårten Schultz är professor i civilrätt vid Stockholms universitet. I Kulturveckan kommenterar han SVT:s granskning av Rättegångspodden. – Det behövs en medieetik för internet och poddar, säger han..

SVT - 16 timmar sedan

Nationalmuseum får kritik för dåligt ledarskap

Nationalmuseum brister i intern ledning, styrning och uppföljning. Museet, som är en statlig myndighet, har präglats av frånvarande ledarskap, otydliga ansvarförhållanden och inte hushållat med skattepengar, skriver Statskontoret i en ny rapport..

SVT - 18 timmar sedan

Östen försökte stoppa avsnittet om sin dotter: ”Det var som ett slag i ansiktet”

Det är ett av de senaste årens mest omtalade rättsfall. Men hela tiden har föräldrarna till Ida Johansson, 21, som mördades i joggingspåret skytt uppmärksamheten. Av en slump upptäckte Idas pappa att Rättegångspodden gjort två avsnitt där mördaren berättar i detalj om mordet.

SVT - 19 timmar sedan

Stimpris till Ghost-sångare

Stims låtskrivarpris Platinagitarren tilldelas i år Tobias Forge, sångare och låtskrivare i det världskända svenska hårdrocksbandet Ghost. Han får priset för ”sina exceptionella framgångar som musikskapare”..

SVT - 21 timmar sedan

Rättegångspoddens skapare: Har aldrig velat skada någon

Fem familjer till brottsoffer riktar hård kritik mot Rättegångspodden, som spelar upp deras vittnesmål utan att fråga och mot deras vilja. När poddskaparen Nils Bergman konfronteras med uppgifterna beklagar han att familjerna drabbats, och att han nu ska se över sina metoder. – Syftet har aldrig varit att skada någon, säger Nils Bergman till Kulturnyheterna..

SVT - 21 timmar sedan

Hård kritik mot Rättegångspodden från anhöriga: ”En upprepning av traumat”

True crime-succén Rättegångspodden får hård kritik från anhöriga. Kulturnyheterna har pratat med fem familjer vars fall tagits upp av podcasten, och ingen av dem blev tillfrågade om de ville medverka. Deras smärtsamma berättelser från rättegångar och polisförhör sändes istället ut till hundratusentals lyssnare – mot deras vilja..

SVT - Igår: 19:32

Guillous böcker blir tv-serie

Författaren Jan Guillos romanserie Det stora århundradet blir tv-serie, det rapporterar Variety. – Det här kan bli den mest spektakulära tv-serien som någonsin gjorts i Skandinavien, säger Jens Alexhan, vd för produktionsbolaget som har köpt rättigheterna, till Variety..

SVT - Igår: 19:00

Filmrecension: Guds lakoniska tystnad i Om det oändliga

Roy Andersson befinner sig i en helt egen liga i svensk filmbransch: han skapar allkonstverk som kommunicerar med konst-, litteratur- och filmvärlden. Rörliga tavlor med djup i bild, text och tanke. Existentialism serverad med härligt ärke-lakonisk humor, skriver Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin..

SVT - Igår: 18:23

Disney+ varnar för ”föråldrade kulturella skildringar” i filmer

Den nylanserade strömningstjänsten Disney+ flaggar för vad de beskriver som ”föråldrade kulturella skildringar” i flera av sina filmer, det rapporterar Independent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.