Barometern > Nyheter

Thursday, 21 November, 20:58

Barometern - 07 nov 19 kl. 15:11

Traditionell loppis ger julen en tjuvstartSkeppets sommarloppisar är vida berömda i regionen men även den tidiga försmaken av julen brukar locka många försäljare och besökare.
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Traditionell, loppisger , julenen , tjuvstart
Helsingborgs Dagblad - 29 jul 12 kl. 16:04

Välfyllda bord på traditionell loppis

? Jag har faktiskt varit med alla gånger!Ingvar Becke är en av alla de som för Kvidinge IF:s räkning jobbar sista helgen i juli när klubben har storloppis.

Trelleborgs Allehanda - 12 maj 13 kl. 06:15

Traditionell loppis är fortfarande populär

Foto: Tomas Nyberg
Småmynt skramlar i Annie Heimbys hand. Framför henne ligger rader av leksaker.
?

Kristianstadsbladet - 10 maj 18 kl. 13:48

Traditionell loppis fortfarande populär

På Kristi Himmelfärdsdag var det dags för den årliga loppisen på Vanneberga idrottsplats. .

DalaDemokraten - 06 apr 15 kl. 15:30

Lyckad tjuvstart på loppis

Allmogeprylar, verktyg och gamla böcker samsades med smycken och hemstickade barnkläder under årets första loppis som hölls både inne i dansrotundan och utanför med den forsande Ljusterån i bakgrunden..

Dalarnas tidningar - 06 apr 15 kl. 15:30

Lyckad tjuvstart på loppis

Allmogeprylar, verktyg och gamla böcker samsades med smycken och hemstickade barnkläder under årets första loppis som hölls både inne i dansrotundan och utanför med den forsande Ljusterån i bakgrunden..

Skånskan - 30 nov 18 kl. 16:49

Julen startade lite grand från ovan

SVEDALA Stjärnan är på plats och det med vidunderlig utsikt för Desirée Allerstål. Tillsammans med Linda Allansson Wester såg hon till att julgranen på torget är komplett till söndagens julmarknad.Program för julmarknaden
13.

Skånskan - 02 dec 18 kl. 20:20

Traditionell julmarknad ett säkert kort

heinge Halmslöjd, vättar, hemstöpta ljus och dörrkransar och andra juliga symboler fanns som vanligt på plats på den tionde julmarknaden på Hallbergs gård. Det konceptet lockade åter så många besökare att det stundom uppstod trängsel.– Det strömmar in folk hela tiden här, för en traditionell julmarknad ska innehålla rejäla grejer för att gå hem, sa Stig-Allan Damm, ordförande i Färs härads hembygdsföreningen.

Kristianstadsbladet - 13 aug 18 kl. 10:15

Kiabys loppis har vänt nedåtgående trend – ”fick igen ett bättre resultat”

Under regntunga skyar hade Kiaby IF sin årliga loppmarknad på söndagseftermiddagen. Många väntade vid repet redan en timme före utsatt tid, redo för rusning. Tjuvstart i år igen och för en del blev det bråttom..

SmålandsPosten - 10 nov 19 kl. 18:51

Loppis lockar många inför julen

Det är stort intresse när Rädda Barnens och Lions loppis i Lenhovda har premiär för julsakerna. – När vi öppnar klockan 12 brukar det vara kö utanför, säger Anna Ax, en av dem som jobbar ideellt med loppisen..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Maskerad rånartrio härjar i Falun

Barometern - 15 minuter sedan

Ryska friidrottstoppar stängs av

Flera ryska friidrottstoppar har stängts av temporärt av det internationella friidrottsförbundets (IAAF) fristående antidopningsenhet AIU. Anledningen är allvarliga överträdelser mot dopningsreglerna..

Barometern - 15 minuter sedan

Fler bilder läggs ut när polisen löser brott

Flera gärningsmän har under hösten identifierats av allmänheten – ett resultat av polisens ökade arbete med efterlysningar på sin hemsida. Och det är ett arbetssätt som lär bli allt vanligare..

Barometern - 1 timme sedan

Kvinna med barnvagn påkörd av smitare

Barometern - 1 timme sedan

Bloomberg allt närmare kandidatur

Barometern - 1 timme sedan

Kommunanställda nöjda med sin jobb

Nöjda anställda inom Kalmar kommun har blivit ännu nöjdare det senaste året..

Barometern - 1 timme sedan

Gärdenfors och Magnusson åker på turné

Barometern - 1 timme sedan

Expert om prinsens BBC-ntervju: "Så korkat"

Först en kritiserad vänskap med en sexbrottsanklagad miljardär. Sedan anklagelser om att en minderårig tvingats till sex. När prins Andrew i Storbritannien slutligen försökte bortförklara skandalen med teorier om svettsyndrom bröt helvetet lös på riktigt i kungahuset..

Barometern - 1 timme sedan

Sjukvårdspersonal slog larm innan spädbarnet dog

Sjukvårdspersonal larmade socialjouren två gånger angående det spädbarn som senare dog under en taxiresa som sjukvården hade ordnat med. – Det kan jag inte kommentera, säger chefläkare Gunhild Nordesjö Haglund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.