Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 19:38

Expressen - 07 nov 19 kl. 15:28

Så blir avgiften för att besöka vårdcentralenAllianspartierna i region Blekinge försökte få igenom sitt förslag på höjda patientavgifter.Men efter långa och intensiva diskussioner står det klart att avgifterna ska förbli oförändrade..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir , avgiftenför att , besöka, vårdcentralen
BT - 03 apr 13 kl. 08:19

"Besökarna ska känna sig hemma"

Vårdcentralen blir Närhälsan. Medhelp blir VG-regionen. I går öppnade den nya vårdcentralen i Fritsla.

NT - 12 jun 12 kl. 11:40

Vårdcentralen lex Maria-anmäls

En kvinna i 50-årsåldern besöker vårdcentralen i Valdemarsvik för smärtor, i både lår och ljumske, men även i nedre delen av ryggen..

Jönköpingsnytt - 23 sep 15 kl. 10:55

Partiledare besöker Jönköping

Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra kommer till Jönköping på fredag där hon bland annat ska besöka vårdcentralen Wetterhälsan..

Skånskan - 31 mar 16 kl. 06:00

Dog av infarkt efter miss på vårdcentralen

HÖÖR En 80-årig man som sökt hjälp på vårdcentralen i Höör avled kort därpå av en hjärtinfarkt i sitt hem.
Efter hans död visade det sig att vårcentralen gjort ett ödesdigert misstag i samband med mannens första besök.Den 80-årige mannen sökte förra sommaren hjälp på vårdcentralen efter tilltagande besvär från bröstet.

Kristianstadsbladet - 09 mar 13 kl. 12:00

Propp i benet upptäcktes efter fem besök

70-åringen klagade över smärtor i benet, först vid ett femte besök på vårdcentralen fick patienten komma till läkare och en propp uppdagades.
Patienten som genomgått en operation kom för såromläggning till distriktssköterskan på vårdcentralen i Knislinge och klagade samtidigt på smärtor i benet. Händelsen inträffade i slutet av november i fjol.

Skånskan - 22 aug 18 kl. 09:00

Vårdcentralen behöver större lokaler

Sjöbo Allt fler listar sig på Sjöbos vårdcentral och verksamhetschefen Caroline Schön känner nu att de snart behöver utöka lokalerna.
Samtidigt önskar hon skapa en mottagning för äldre.Mellan januari och maj hade vårdcentralen i Sjöbo cirka 20 000 besökare.

Expressen - 23 dec 15 kl. 13:07

Evald tvingades ringa 112 – på vårdcentralen

Under ett besök på vårdcentralen i Hässleholm fick Evald Persson, känningar av sin kärlkramp. När läkaren inte hörde hans rop på hjälp tvingades han ringa 112 – inifrån vårdcentralen. – Jag ropade på hjälp flera gånger men de hörde mig inte så jag ringde efter ambulans, berättar han..

UNT - 24 maj 16 kl. 06:00

Sluta överklaga den nya vårdcentralen

Efter ett besök på vårdcentralen i Länna fick jag besked av personalen att ett nytt överklagande var inlämnat från en granne angående den hett efterlängtade nya moderna vårdcentralen i Almunge..

DalaDemokraten - 17 mar 15 kl. 14:49

"Blommorna inte från vårdcentralen"

Mona Westman blev under tisdagen uppringd av en Mockfjärdsbo, som hade haft besök av personer som uppgav att de kom från vårdcentralen..

Dalarnas tidningar - 17 mar 15 kl. 14:49

"Blommorna inte från vårdcentralen"

Mona Westman blev under tisdagen uppringd av en Mockfjärdsbo, som hade haft besök av personer som uppgav att de kom från vårdcentralen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Toppgeneralen varnar för större terrorattack i väst

Västvärlden kan förvänta sig en större terrorattack från IS.Det säger SDF-generalen Mazloum Kobani till Sky News.Anledningen är likgiltigheten som visats i Syrien, menar han..

Expressen - 10 minuter sedan

Kvinna våldtagen i Solna

En kvinna har våldtagits inomhus i Solna, uppger polisen. Brottet skedde vid 15-tiden på tisdagen och kvinnan larmade själv polisen. – Vi arbetar fortfarande i ärendet, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen.

Expressen - 5 minuter sedan

25-åring kvinna död efter olycka med fyrhjuling

En 25-årig kvinna har avlidit efter en olycka med en fyrhjuling, rapporterar SVT. Kvinnan kommer från Blekinge, men olyckan inträffade i Kåbdalis i Jokkmokks kommun.En man är misstänkt för vållande till annans död efter olyckan.

Expressen - 10 minuter sedan

Efter 14 år som president – Morales flyr till Mexiko

Evo Morales, 60, var lamaherden och kokabladsodlaren som blev president och lyfte Bolivias ekonomiska välstånd och sociala rättigheter. Under tisdagen flydde socialistledaren landet och bordade ett plan till Mexiko – efter veckor av sammandrabbningar och anklagelser om valfusk. – Jag kommer återvända snart, med mer styrka och energi, uttalade sig Evo Morales på Twitter.

Expressen - 30 minuter sedan

Skalin: ”Hon är orättvist, skandalöst behandlad”

Nina Burchardt (S) kände sig pressad att lämna sin politiska post på grund av sitt förhållande med SD-politikern Johnny Skalin.Skalin riktar nu skarp kritik mot hur Socialdemokraterna i Hudiksvall hanterat flickvännens fall. – Hon är orättvist, skandalöst behandlad, säger Skalin till Hela Hälsingland.

Expressen - 30 minuter sedan

Gäst på trendkrog såg råttor springa in i köket

Det var som en scen hämtad ur gamla tv-klassikern ”Pang i bygget”.Plötsligt fick gästen på den trendiga Södermalmskrogen se råttor springa in i köket. Men personalen ryckte på axlarna.

Expressen - 30 minuter sedan

Hon ligger bakom anmälningsvågen mot Arla

När Arla gjorde reklam för sin nya ekoserie med att produkterna skulle ha ”netto noll klimatavtryck” blev Jonna Elofsson Bjesse förbannad.Hon anmälde företaget, skrev inlägg i olika Facebookgrupper – och nu överhopas Konsumentverket av anmälningar från fler arga konsumenter. – Ytterst få vet vad det innebär att man klimatkompenserar och jag tycker att Arlas reklam blir vilseledande, säger den 27-åriga miljövetaren.

Expressen - 45 minuter sedan

Staffanstorps film gjordes av politiker – från Malmö

Staffanstorp gör reklam för sin kommun på bekostnad av Malmö, som framställs som en förlorad stad.Bakom filmen finns en politiker – från Malmö.Niclas Röhr är Moderaternas ersättare i kommunfullmäktige, där förtroendevalda ska agera för stadens bästa.

Expressen - 45 minuter sedan

Stor polisinsats efter misstänkt människorov

En stor polisinsats pågår i nordvästra Stockholm efter ett misstänkt människorov, skriver Aftonbladet.– Vi är i ett väldigt känsligt läge, säger Ida Abrahamsson på polisen till tidningen..

Expressen - 45 minuter sedan

Världens värsta gäng: Barn tränas att mörda

MINIDOKUMENTÄR: Familjen där alla är mördare • Befolkningen måste betala till gängen – eller dö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.