Skånskan > Nyheter

Sunday, 17 November, 21:19

Skånskan - 07 nov 19 kl. 15:00

Mindre hus på 63 kvadratmeter från 1945 sålt i HöörHöör Nu är det klart vem som köpt huset på Stanstorp Andersvägen 4 i Höör av Aase Chabre, Gary Wiese och Lone Chabre Jacobsen. Nya ägare är Anna-Lena Ljungdahl, 38, och John Niklasson, 33. Priset blev 1 275 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i september 2019. Husets byggår är 1945 och det har en boyta på 63 kvadratmeter. Bara några hundra meter bort såldes för tolv månader sedan ett annat hus, på Stanstorp Göingevägen 1.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, Nu, Stanstorp Andersvägen, Aase Chabre, Wiese, Lone Chabre Jacobsen, Anna-Lena Ljungdahl, John Niklasson, Stanstorp Göingevägen, Andersvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre huspå 63 , kvadratmeterfrån , 1945, sålti , Höör
Skånskan - 03 aug 18 kl. 18:00

Hus på 89 kvadratmeter i Höör har fått nya ägare

Höör Försäljningen av fastigheten på adressen Gamla Bo Björkvägen 14 i Höör är nu klar. Nya ägare är Johan Wihlborg, 50, och Kristin Persson, 35, och säljare är Marianne Johansson. Det 89 kvadratmeter stora huset är byggt 1945.

Skånskan - 09 jul 19 kl. 14:24

51 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Prl Holding i Gävle AB från Gävle, har köpt huset på Bokeslund Johan Olsväg 8 i Höör av säljaren Birgitta Marie-Louise Hultberg. Köpesumman blev 600 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2019. Byggår för huset är 1945 och boarean är 51 kvadratmeter.

Skånskan - 07 jul 18 kl. 09:00

180 kvadratmeter stort hus i Höör sålt

Höör Försäljningen av huset på adressen Ormanäs 603 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Michail Bogdanos, 54, och Susanne Carolina Palm, 51, från Hässelby, som köper fastigheten av Susan och Per Nielsen. Det 180 kvadratmeter stora huset är byggt 1945.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 15:25

51 kvadratmeter stort hus i Tjörnarp sålt till nya ägare

Tjörnarp Försäljningen av fastigheten på Karlarp Prästtorpsvägen 5 i Tjörnarp är nu klar. Nya ägare är Marianne Lager, 52, och Martin Johansson, 48, från Lund, och säljare är Lina Heléne Karlsson. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 51 kvadratmeter samt en tomt på 7 738 kvadratmeter.

Skånskan - 12 okt 18 kl. 09:00

Mindre hus på 55 kvadratmeter från 1945 sålt i Höör

Höör Försäljningen av huset på adressen Kalkstensvägen 7 i Höör är nu klar. Ny ägare blir Bo Göran Eklund, 47 år, som köper fastigheten av Lisbeth Annita och Sölve Robert Knutsson. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 55 kvadratmeter.

Skånskan - 19 jan 19 kl. 09:01

Hus på 125 kvadratmeter i Svalöv har fått ny ägare

Svalöv Fastigheten på adressen Idrottsgatan 12 i Svalöv har fått en ny ägare. Köpare är Måns Ola Joakim Persson, 38, och säljare är Magnus Lindberg. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 1 840 000 kronor.

Skånskan - 04 jun 19 kl. 18:00

64 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt till ny ägare

Lövestad Kerstin Charlotte Röing, 57 år, från Limhamn, är ny ägare till huset på adressen Ryvägen 24 i Lövestad. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 64 kvadratmeter. Säljare är Anna Maria Stridsberg Deliv.

Skånskan - 10 okt 19 kl. 09:00

112 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Irma Meirone, 28, och Arturas Meironas, 29, från Landskrona är nya ägare till fastigheten på adressen Baregatan 16 i Svalöv. Husets byggår är 1945 och det har en boyta på 112 kvadratmeter. Säljare är Gunn Henningsson, Per Eric Henningsson och Helen Britt-Marie Ivarsson.

Skånskan - 02 okt 18 kl. 09:00

Mindre hus i Bjärsjölagård, Sjöbo har fått ny ägare

Sjöbo Försäljningen av fastigheten på adressen Tullesbovägen 17A i Bjärsjölagård, Sjöbo är nu klar. Ny ägare är Lars Lekander, 59 år, sedan tidigare boende på just Tullesbovägen, och säljare är Birgitta Kopperud och Tor Thoresens dödsbo. Huset är 62 kvadratmeter stort och byggdes 1945.

Skånskan - 01 mar 19 kl. 15:45

Nya ägare till hus i Höör

Höör Försäljningen av huset på adressen Bredgatan 4 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Johanna Nordin, 28, och Johan Malmgren, 33, från Ludvigsborg, som köper fastigheten av Ulrika Lydahl och Conny Larsson. Husets byggår är 1945 och det har en boyta på 162 kvadratmeter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Kalis Loyd fick vinna inför hemmafansen

BASKET Hela 2 643 åskådare bar fram de svenska basketdamerna till en EM-kvalseger i Malmö isstadion mot Montenegro.
– Det här var en dröm utan dess like, säger en glädjestrålande Kalis Loyd om upplevelsen.Det har gått ett bra tag sedan Loyd lämnade Malmö och moderklubben Malbas för att som yrkesspelare ge sig ut på en lång basketresa i Europa.

Skånskan - 2 timmar sedan

Första segern med ny tränare

HANDBOLL Lugidamerna reste sig efter den senaste tidens turbulens och tog en viktig tvåpoängare hemma mot Heid. Den första segern med Kenneth Andersson vid rodret.– Det var otroligt kul att spela i dag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Seriefinal nästa för Eslövs PK

BORDTENNIS Eslövs PK-damerna avslutade helgens ligaspel med en överlägsen 6-2-seger hemma mot Arvika BTK.
Härnäst väntar tabellettan Halmstad BTK i två raka seriefinaler.– Spännande.

Skånskan - 3 timmar sedan

Klassiska spel visas på biblioteket

MALMÖ I dag är det populärt igen att spela sällskapsspel med fysik närvaro.
Det har spelfantasten Jimmy Wilhelmsson i Malmö tagit fasta på.I helgen ställde han ute några av sina favoritspel på Stadsbiblioteket och höll föredrag på temat: Klassiska spel från Alga.

Skånskan - 4 timmar sedan

Pontus Jansson lagkapten i EM-kvalet mot Färöarna

FOTBOLL
Mittbacken Pontus Jansson blir lagkapten för herrlandslaget i måndagskvällens avslutande EM-kvalmatch hemma mot Färöarna.
Förbundskaptenen Janne Andersson ville på söndagens presskonferens inte säga rakt ut att den ordinarie lagkaptenen Andreas Granqvist får vila, men antydde att så blir fallet.
– Att Pontus sitter här innebär att han är lagkapten, och så får ni själva räkna ut om Andreas Granqvist spelar eller inte, sade Andersson.

Skånskan - 4 timmar sedan

Mindre flygplan i haveri på Sturup – två passagerare ombord

Sturup Ett mindre flyg med två passagerare har havererat på Malmö Airport.Flygplanet ska ha havererat på landningsbanan. Flygplatsräddningstjänst är på plats och övriga räddningstjänster är på väg till platsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Locka rätt köpare med stajling

En bostadsförsäljning är en stor affär. För att få ut maxpris gäller det att visa hemmet från sin allra bästa sida.– Det handlar om att skapa en känsla hos köparna att detta är ett ställe de vill bo på, säger stajlingproffset Erik Josefsson.

Skånskan - 7 timmar sedan

Skånskt regionråd till partistyrelsen

Skåne Under Liberalernas landsmöte som avslutas under söndagen valdes Louise Eklund, regionråd från Skåne, in i partistyrelsen.Louise Eklund blir en av 14 nya ledamöter som väljs in till partistyrelsen.
– Jag hoppas kunna driva på för att Liberalerna ska ligga i framkant när det gäller ny grön teknik och innovativa lösningar för infrastrukturen och klimatet säger Louise Eklund i ett pressmeddelande.

Skånskan - 9 timmar sedan

Gladpunk när Plan B öppnade nya lokalen

Recension 40-årsjubilerande The Toy Dolls gästade Malmö..

Skånskan - 11 timmar sedan

Kraftig brand på Österlen

Kivik Det brinner kraftigt i ett frölager utanför Kivik.Larm om branden kom in till SOS vid halv åtta-tiden på söndagsmorgonen som en brand i industrilokal på Hjälmarödsvägen. Det är en fyrlängad går som står i lågor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.