UT > Nyheter

Friday, 22 November, 06:14

UT - 07 nov 19 kl. 15:00

Veckans fråga: Vad tycker du om årets julgran?I veckan sattes julgranen på Stora torget upp. En imponerande skapelse som är 13 meter hög och sex–sju meter vid i roten. Men vad tycker då de förbipasserande om årets gran? UT ställde såklart frågan..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Stora

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, frågaVad tycker du om årets , julgran

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Dansglada förbereder sig för sin första uppvisning

Till helgen har dansföreningen U-dance uppvisning i dagarna två. UT hälsade på en av dansgrupperna under deras repetitioner. .

UT - 8 timmar sedan

Minoriteten fick igenom sin budget

I en saklig och engagerad debatt om budget för nästa år hade kommunfullmäktige sex olika förslag att ta ställning till. Beslutet blev att anta den styrande minoriteten Centern och Nya Ulricehamns budgetförslag. .

UT - 10 timmar sedan

Kommunens bästa futsallag ska koras även i år

Att kommunmästerskapet i futsal för herrar avgörs på trettondag jul är sedan gammalt. Men för andra året i rad blir det även ett futsal-KM för damer..

UT - 14 timmar sedan

Fotboll: Många fortsätter i Åsarp-Trädet

Åsarp-Trädet var nära att ta steget upp till division 3 i år. Inför nästa säsong är laget redan väl rustat, då majoriteten av startspelarna har gett grönt ljust till fortsatt spel..

UT - 15 timmar sedan

UT guidar: Hög tid för årets julkonserter

Inför och i samband med lucia och julhelgen arrangeras en rad konserter och musikstunder runt om i bygden..

UT - 17 timmar sedan

Ny aktör för konserter i bygden

På fredag anordnar Villa Strömsfors sin första konsert när bandet Solala uppträder i närliggande Strömsfors bruk. .

UT - 18 timmar sedan

Tillbaka till hemstaden för föreläsning

Elisabeth Solin lämnade Ulricehamn som 19-åring för att studera till lärare. Under karriären blev hon – och är än i dag – Pia Sundhages mentor, trots avsaknaden av fotbollsintresse. I dag är hon i egenskap av författare och föreläsare aktuell på hemmaplan..

UT - 19 timmar sedan

Debatt om budgeten i dag: ”Det känns bra”

På torsdagskvällen träffas politikerna i fullmäktige för att klubba igenom nästa års budget. – Vi har jobbat ganska mycket med vår budget så det känns bra, säger kommunstyrelsens ordförande Roland Karlsson (C). .

UT - 20 timmar sedan

Hagström vill slå sig in i landslaget: ”Har längtat efter det här”

Johanna Hagström är det stora UIF-hoppet under inledningen av skidsäsongen. I går styrde hon kosan mot Gällivare och helgens premiärtävlingar. – Jag har längtat efter det här, säger 21-åringen..

UT - 20 timmar sedan

Ulricehamnarnas tankar om årets julklapp: ”Onödig”

Mobillådan är årets julklapp, utsedd av HUI research. Det är kort och gott en låda som man lägger telefoner i, för att inte använda dem. När UT pratade med folk på stan ifrågasatte flera personer valet av årets julklapp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.