Sydöstran > Nyheter

Monday, 18 November, 07:17

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 14:57

Reformeringen av ArbetsförmedlingenTrots att många arbetsförmedlare gör ett fantastiskt jobb så kan vi inte blunda för att Arbetsförmedlingen inte har fungerat på många år. Arbetsförmedlingen måste klara av sin huvuduppgift – att hjälpa arbetslösa att hitta jobb. Den måste få ut mycket mer jobbresultat per krona och leverera i hela landet. Vi behöver lösa situationen för att över en kvarts miljon arbetslösa i Sverige ska få en bättre hjälp och ett riktigt jobb snabbare..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reformeringenav , Arbetsförmedlingen
DI - 13 nov 19 kl. 08:54

Hårdare motstånd mot reformeringen av Arbetsförmedlingen

Även Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna är kritiska mot reformeringen av Arbetsförmedlingen..

YA - 01 nov 19 kl. 02:22

Reformeringen av Arbetsförmedlingen

Trots att många arbetsförmedlare gör ett fantastiskt jobb så kan vi inte blunda för att Arbetsförmedlingen inte har fungerat på många år. Arbetsförmedlingen måste klara av sin huvuduppgift – att hjälpa arbetslösa att hitta jobb..

SvD - 07 jan 15 kl. 14:04

Arbetsförmedlingen måste reformeras nu

Folkpartiet är kritiskt till att regeringen Löfven helt frångår löftet i regeringsförklaringen som särskilt lyfter arbetsmarknadspolitiken och inte minst reformeringen av Arbetsförmedlingen, skriver Roger Haddad (FP)..

DI - 04 maj 17 kl. 15:39

S spjärnar emot om Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen fungerar illa, konstaterar regeringen, men någon radikal reformeringen av den hårt kritiserade myndigheten blir det inte tal om så länge S får bestämma..

Expressen - 12 okt 19 kl. 16:05

Littorins kritik mot Centerns plan för Arbetsförmedlingen

Sven Otto Littorin har sällat sig till kritikerna av Centerpartiets plan för att reformera Arbetsförmedlingen.Den förre arbetsmarknadsministern jämför reformeringen med att ”byta en flygplansmotor i luften”, och säger att planens upphovsman, C-politikern Martin Ådahl, skyller ifrån sig.Centern bär ”ett mycket stort ansvar för haveriet”, skriver Littorin i ett inlägg på Linkedin..

DN - 30 okt 19 kl. 13:48

Live: Arbetsmarknadsministern om Arbetsförmedlingen

Klockan 14 håller arbetsmarknadsminister Eva Nordmark pressträff med anledning av reformeringen av Arbetsförmedlingen. .

Expressen - 05 nov 19 kl. 16:26

L kräver nya samtal om Arbetsförmedlingen

Liberalerna kräver nya samtal om reformeringen av Arbetsförmedlingen med övriga partier bakom januariöverenskommelsen. Det framkommer av ett brev Liberalernas ledare Nyamko Sabuni skickat till statsminister Stefan Löfven och övriga partiledare bakom januariavtalet. Sabuni säger också att tidsplanen för den hårt kritiserade reformen sannolikt kommer att spricka.

SR - 05 nov 19 kl. 18:30

L vill bromsa in reformering av Arbetsförmedlingen

Reformeringen av Arbetsförmedlingen går för snabbt. Det menar Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni, som nu kallar till samtal med S, MP och C om att skjuta det planerade genomförandet år 2021 längre fram i tiden..

SVT - 05 nov 19 kl. 22:30

Nyamko Sabuni: ”Måste till en generaldirektör på Arbetsförmedlingen”

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni öppnar för att man kan behöva bromsa eller skjuta upp reformeringen av Arbetsförmedlingen. Men hon går även hårt åt ledarskapet. – Vi har en myndighet som befinner sig i kaos, säger hon i Aktuellt..

Expressen - 06 nov 19 kl. 21:56

M dömer ut reformen av Arbetsförmedlingen

Kritiken mot reformeringen av Arbetsförmedlingen växer för varje dag, och nu går även Moderaterna ut och tar bestämt avstånd från reformen. – Att Centerpartiet i armkrok med Socialdemokraterna börjat riva ned dagens system utan att veta vad det ska ersättas av är mycket olyckligt. Man bedriver en experimentverkstad som kommer drabba många arbetssökande, säger Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Timbuktu, Ozzy och Gammal spelar på P3 Guld

Sydöstran - 15 minuter sedan

Fredrik Lindström utökar turnén

Sydöstran - 15 minuter sedan

Utmätningar från grovt kriminella trappas upp

För många grovt kriminella är statusprylar som märkeskläder och dyra bilar viktiga att visa upp. Samtidigt har de mycket skulder – vilket gör det möjligt för Kronofogden att sätta in stöten där det svider. Nu trappas utmätningen från kriminella upp..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Flera döda i skottlossning i Kalifornien

Sydöstran - 45 minuter sedan

Eldriven Mustang ska få fart på Ford

Ford Mustang har i decennier varit känd som en klassisk muskelbil med V8-muller. Nu krävs modernare hästar under huven, menar Ford, och har avtäckt en eldriven suv-version..

Sydöstran - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Blekinge..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sema om EM-jakten: "Måste jobba hårt för det"

Sveriges spel i EM-slutspelet 2020 säkrades på Nationalstadion i Bukarest. I kväll inleder spelarna jakten på en plats i mästerskapstruppen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sölvesborg i topp när det gäller hyreshöjning

Sölvesborg har under åren 2018-2019 haft den högsta hyreshöjningen på mindre orter i landet. Det visar statistik från Hyresgästföreningen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Färggrann svamp

Sydöstran - 1 timme sedan

"Det är dags att se över regelverket – nu”

Ytterligare ett skolskjutsärende ska avgöras i förvaltningsrätten. – Avståndet slår hårdast mot landsortsungdomarna, säger Rolf Jönsson (C), gruppledare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.