Realtid > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 06:09

Realtid - 07 nov 19 kl. 14:54

”Det legala ofta inte problemet vid insiderinformation”Marknadsinformationsföretaget Cision lanserar sin första regtechprodukt ihop med juristfirman MCL – en loggbokstjänst som ska underlätta för noterade bolag att få ordning på administrationen kring insiderlagstiftningen. "Det här är jättehäftigt", säger Daniel Sjöholm, vice vd på MCL..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Cision, MCL, Daniel Sjöholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det legala, oftainte , problemetvid , insiderinformation
SmålandsPosten - 31 mar 14 kl. 06:27

Legala vapen är inte problemet

När regeringen nu vill skärpa vapenlagen är syftet att komma åt de illegala vapnen. Från Svenska Jägareförbundets sida så välkomnar vi naturligtvis ambitionen med arbetet att få bort dessa vapen från gatorna, och som används frekvent vid olika typer av brott. Men trots att ambitionen är mot de illegala vapnen så riktas flera förslag mot de legala.

Sydsvenskan - 21 mar 16 kl. 13:37

SEF-basen om legal pyroteknik "Jag tror inte vi löser problemet i år"

För ett år sedan stod SEF-ordföranden Lars-Christer Olsson på allsvenska upptaktsträffen och trodde på legala pyroförsök under året. Nu låter det annorlunda.
– Jag tror inte att vi löser problemet i år.

YLE - 05 dec 16 kl. 09:11

Risikko: Steget från hatprat till våldsdåd är ofta litet

Inrikesminister Paula Risikko (Saml) är mycket upprörd över dödsskjutningen i Imatra. Enligt henne är marginalisering den största utmaningen för Finlands inre säkerhet. - Om det finns något bra med det här så är det att gärningsmannen är gripen och vid liv.

BT - 31 aug 14 kl. 07:40

"Skolan är det största problemet"

Båda är ungdomspolitiker och bor i bostadsbristens Borås kvar hemma hos föräldrarna. Båda talar om klassresa eller klasskillnader. Men deras syn på hur integrationen ska förbättras skiljer sig åt.

BT - 11 feb 11 kl. 16:25

Allt färre legala vapen

Antalet vapenägare och vapenlicenser sjunker stadigt. Trots det är Sverige fortfarande ett av världens mest vapentäta länder. Nu i januari hade 615 000 vapeninnehavare 1 981 000 miljoner giltiga licenser för vapen och vapendelar.

Dagen - 30 aug 11 kl. 03:00

Problemet är auktoritära ledare som tolkar Anden

Om det ändå vore så enkelt som Gerd Johansson vill påskina. Problemet är att det i odemokratiska församlingar ofta finns auktoritära ledare som har ensamrätt på uttolkningen av Andens vilja. Om alla andra är "goda kristna" och tiger - som Gerd Johansson verkar vilja -blir det fritt fram för den främste uttolkaren, som ofta är självutnämnd.

SVT Debatt - 25 jun 13 kl. 06:05

Styrelsekvotering en symbolfråga som inte löser problemet

KVOTERING Kvotering till börsbolagsstyrelser handlar i slutänden om att ytterligare 270 svenska styrelseledamöter skulle vara kvinnor. Men en kvoteringslag förändrar inte att bara 7 av 100 vd:ar är kvinnor, eller att män i genomsnitt äger 30 procent mer än kvinnor. Lösningen ligger istället på gräsrotsnivå ?

Trelleborgs Allehanda - 06 jul 13 kl. 07:15

Båtgäster står ofta utan el i Gislövs hamn

Foto: Sara Johari
Tidigast nästa år kan elproblemen i Gislövs hamn få en lösning. I nuläget blir båtturisterna ofta utan el eftersom jordfelsbrytaren slår ut allt för lätt.?De säger att de inte vill betala om de inte får el?

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 05:53

Byggfordon används ofta vid inbrott

Hjullastare används allt oftare av tjuvar för att kraschas in i butiker. - Vi har stora, stora problem med det här, säger Per Geijer på Svensk Handel, som är kritisk till att fordonen är för lätta att stjäla.
Morgonen den 9 februari rammades lyxbutiken Louis Vuitton i centrala Stockholm av en stulen hjullastare.

BT - 27 mar 14 kl. 05:53

Byggfordon används ofta vid inbrott

Hjullastare används allt oftare av tjuvar för att kraschas in i butiker. - Vi har stora, stora problem med det här, säger Per Geijer på Svensk Handel, som är kritisk till att fordonen är för lätta att stjäla.Morgonen den 9 februari rammades lyxbutiken Louis Vuitton i centrala Stockholm av en stulen hjullastare.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 minuter sedan

"Regeringens passivitet är skadlig"

"Sverige saknar fortfarande ett fungerande system för beskattning av personaloptioner. Regeringens passivitet i frågan är skadlig för företagsklimatet." Det skriver Företagarnas skattepolitiska expert Patrick Krassén som efterlyser utformning av ett system som är enkelt, rättssäkert och attraktivt.

Realtid - 10 minuter sedan

Han vill uppgradera ekonomer till programmerare – på 90 dagar

Enligt irländska Code Institute går det utmärkt att vidareutbilda en bankekonom till avancerad dataanalys-programmerare. Företaget ser ett så stort behov att det nu öppnar kontor i Sverige..

Realtid - 13 timmar sedan

EY i täten på topplista

Två transaktionsrådgivare från EY ligger i toppen på Mergermarkets lista ”Top Dealmakers in Sweden 2019”. Realtid har hela topp-40-listan..

Realtid - 14 timmar sedan

Saudi Aramcos notering besvikelse för banker

De investmentbanker som arbetar med börsnoteringen av oljejätten Saudi Aramco tycks gå miste om de rekordsummor många hade sett framför sig. .

Realtid - 14 timmar sedan

Strålande utsikter för EQT

I början av juni flyttade EQT till Regeringsgatan i centrala Stockholm. Realtid har bilderna innifrån det nya kontoret..

Realtid - 15 timmar sedan

Nya utredningar kring förskingrande vd:n

Åklagare Fredrik Ingblad som tagit över förundersökningen mot den tidigare vd:n i Sörmlands Sparbank har gett direktiv till polis om fler förhör. Han uppger att beslut om åtal kommer i slutet av året. .

Realtid - 15 timmar sedan

Det straffbara området för insiderbrott utvidgas

Regeringen föreslår att det straffbara området för insiderbrott ska omfatta vissa råd och uppmaningar till att ägna sig åt insiderhande även om dessa inte föranleder någon annan att agera..

Realtid - 15 timmar sedan

Batljan ny storägare i Odd Molly

Modebolaget Odd Molly förvärvar Used By, breddar verksamheten via förvärv av större logistikfastighet. Bolaget avser även att genomföra riktad kontant nyemission. IIlija Batljan blir största ägare..

Realtid - 16 timmar sedan

Ny transaktionschef på Diös

Fastighetsbolaget Diös affärsutvecklingschef byter position internt och blir fastighets- och transaktionschef..

Realtid - 16 timmar sedan

Storpost mäklad i Collector

En post om drygt 4 miljoner aktier har bytt ägare i nischbanken Collector på tisdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.