Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 20 November, 13:57

Nyan - 07 nov 19 kl. 14:39

Hemming klar för FC ÅlandFOTBOLL. Bara några dagar efter nyheten om att Petter Hemming lämnar IFK Mariehamn är han nu klar för division 3-klubben FC Åland.
– Jag känner att det är ett bra alternativ för mig, säger den 20-åriga mittbacken. Efter tre år i ligalaget IFK Mariehamn söker sig den egna produkten Petter Hemming vidare. Ny klubbadress blir FC Åland.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
FC Åland, Fotboll, Petter Hemming, IFK Mariehamn, Hemming, Veikkausligan, Jomala IK, IFK, Nya Åland, TEXT, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemming, klarför FC , Åland
Nyan - 22 nov 18 kl. 14:45

IFK förlänger med Hemming

FOTBOLL. Försvarsspelaren Petter Hemming, 19, förlänger med IFK Mariehamn.
Det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Nyan - 07 mar 16 kl. 12:45

Hemming – IFK:s ”pengar på banken”

FOTBOLL. På söndag morgon åker IFK Mariehamn till Arlanda för att ta flyget till turkiska Belek och ett veckolångt träningsläger. Sannolikt ett välkommet avbrott i den grå träningsvardagen, och i synnerhet med tanke på fredagskvällens insats i träningsmatchen mot division I-laget Ekenäs.

Nyan - 20 jun 19 kl. 12:39

FC Åland tog hem ålandsderbyt

Trots en outtröttlig jakt på ett kvitteringsmål var det i slutändan FC Åland och deras effektivare anfallsspel som gick hem som segrare från onsdagens ålandsderby.
Från första stund var det favorittippade FC Åland som tog kontroll över matchen. Efter ett långt inkast kunde den notoriske målskytten Rezgar Amani redan i den andra matchminuten nicka in 1-0.

Nyan - 08 jan 18 kl. 16:22

IFK och FC Åland förlänger farmaravtal

FOTBOLL. Ligalaget IFK Mariehamn och division 3-klubben FC Åland har tecknat ett nytt farmaravtal, vilket innebär att samarbetet fortsätter också över säsongen 2018.
– Det blir precis samma upplägg som 2017, menar IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson.

Norrtelje Tidning - 27 jun 17 kl. 18:00

Blidöborna fick berätta om sina skärgårdsidéer för Gustav Hemming (C)

Skärgårdslandstingsrådet Gustav Hemming (C) är denna vecka på skärgårdsturné.
Det första stoppet var på Blidö, där han fick träffa skärgårdsbor och diskutera vilka problem som finns i skärgården och vad man kan göra åt dem.
– Det blev ett bra möte som gav mycket idéer som vi ska titta på, säger Hemming..

DN - 29 aug 18 kl. 10:40

Gustav Hemming (C): Privatisera Danderyds sjukhus

Efter tre mandatperioder som landstingsråd siktar Centerpartiets Gustav Hemming på en fjärde period vid makten i Stockholms läns landsting. Om han får som han vill så privatiseras Danderyds sjukhus.  – När det gäller privatiserade akutsjukhus så har vi bara positiva erfarenheter, säger Gustav Hemming.

Skånskan - 28 mar 17 kl. 09:45

Hans film sätter ljuset på land grabbing

Huvudpersonen tvingades fly landet, en annan person greps och riskerar nu fängelse och under inspelningstiden bröt oroligheter ut i hela landet. När Joakim Demmer började spela in sin dokumentärfilm Dead Donkeys Fear no Hyenas, om land grabbing i Etiopien, anade han inte vad han gav sig in på.
– Det blev en lite för spännande resa i bland, säger han.

Supermiljöbloggen - 24 jul 16 kl. 17:24

Torka på Öland och Gotland kommer att bli vanligare när klimatet förändras

Grundvattennivåerna på Öland, Gotland och södra Östersjökusten är "extremt låga och förväntas sjunka ytterligare", enligt Sveriges Geologiska Undersökning. På Gotland och Öland saknas det motsvarande ett helt års nederbörd.  Supermiljöbloggen har tittat närmare på orsakerna, framtiden och lösningar.

YLE - 18 feb 16 kl. 08:56

"Det är en katastrof för Åland om chipsen försvinner"

Nyheten att Orkla överväger att flytta bort chipsproduktionen från Haraldsby har slagit ner som en bomb på Åland. Enligt den åländske riksdagsmannen Mats Löfström skulle det vara en katastrof om chipsen försvinner. - För Ålands del skulle det här vara en jättestor katastrof.

Nyan - 24 apr 17 kl. 14:23

De representerar Åland i fotboll

ÖSPEL. Under måndagen offentliggjordes de åländska öspelstrupperna i fotboll.

Dessa är uttagna:
Herrar
Ted Göstas
Fredrik Appel
John Blomqvist
Conrad Emretsson
Frans Erikslund
Elias Eriksson
Markus Aaltonen
Jeremiah Helén
Petter Hemming
Isac Holmström
Wilhelm Ingves
Andreas Jansson
André Karring
Thomas Mäkinen
Johannes Nordström
William Rosenberg
Dan Sjöblom
Jimmy Sundman
Tränare: Alexander Semenov
Ass.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Rädda Barnen-pris till Ålands Judoklubb och Ålands Radio

Ålands Judoklubb och Ålands Radio är årets mottagare av Rädda Barnen-priset. Varje år sedan 2009 delar Rädda Barnen på Åland ut ett pris till en vuxen eller en grupp vuxna för att lyfta fram dem som goda exempel i barnkonventionens anda. Eftersom det i år är jubileumsår för Rädda Barnen i världen, Rädda Barnen på Åland och barnkonventionen delar man i år ut två Rädda Barnen-priser.

Nyan - 30 minuter sedan

Polisen varnar för autoläge

På tisdagen stoppade polisen en förare som körde som körde med endast varselljus, och körljusen bak avstängda, trots att det blivit mörkt, och delade ut en ordningsbot. – Detta berodde på att fordonet var utrustat med så kallade ‘Daytime Running Light’, eller DRL, och fordonets körljusreglage var inställt på autoläge, skriver polisen, och förklarar: Detta betyder att fordonets skymningssensor och nederbördssensor ska reagera på när det blir mörkt eller ändrad väderlek, och fordonets halvljus ska tändas automatiskt. Tyvärr är dessa sensorer inte felfria, och det är på förarens ansvar att rätt körljus används vid rätt tidpunkt.

Nyan - 2 timmar sedan

Juha Pykäläinen i Högsta domstolen

I fredags avtäcktes Juha Pykäläinens porträtt av Högsta domstolens president Timo Esko som nu går i pension. .

Nyan - 2 timmar sedan

Mobillådan är årets julklapp

En mobillåda i är årets julklapp. Det meddelar Handelns utredningsinstitut som för 32:a året utser årets julklapp. En mobillåda är en slags låda där man lägger undan mobiltelefonen och istället umgås IRL, In Real Life (i verkliga livet).

Nyan - 3 timmar sedan

Ministrarna presenteras i dag

I dag på eftermiddagen presenteras landskapsregeringens ministrar. Det meddelar regeringssonderare Veronica Thörnroos (C) i ett pressmeddelande. Tidigare står klart att Veronica Thörnroos, Harry Jansson (C), Annette Holmberg-Jansson (MSÅ), Fredrik Karlström (MSÅ) och Alfons Röblom (HI) förs fram av respektive partier som ministerkandidater.

Nyan - 4 timmar sedan

Ingen förlikning i Fifax-tvisten

Har Fifax och F-Fast ett solidariskt ansvar för ett eventuellt skadestånd till byggfirman Hans Mattsson? .

Nyan - 4 timmar sedan

Jul i Sinnet startar

Jul i Sinnet, Finlands Röda Korset och Mannerheims Barnskyddsförbunds insamlingskampanj, startar i morgon och pågår fram till julafton. ”Syftet med kampanjen är att samla in pengar för att hjälpa barnfamiljer i Finland som har det ekonomiskt kämpigt inför julen” skriver Olof Collin, beredskapschef vid Röda Korsets Ålands distrikt, i ett pressmeddelande. På Åland delar man ut 120 presentkort på 70 euro vardera, till ett sammanlagt värde av 8 400 euro, som mottagarna kan köpa matvaror för.

Nyan - 7 timmar sedan

Sjömansunionen: Fjärdvägen tas inte ut i strejk

På tisdagsmorgonen fick Sjömansunionen en fråga från rederiet Lillgaard om fartyget Fjärdvägen – som förser Åland med stor andel matvaror och bränsle – berörs av Sjömansunionens stödstrejk som startar nästa måndag. Svaret blev nej, efter överläggningar på högsta nivå. .

Nyan - 16 timmar sedan

Tredjemålvakten fortsätter i alla fall

FOTBOLL. Det blir en fortsättning i IFK Mariehamn för tredjemålvakten Dan Sjöblom. .

Nyan - 16 timmar sedan

Beppe behärskar buktalarkonsten

Tolvårige Beppe Lindström har på egen hand lärt sig att buktala.
Det var förra hösten som Beppe Lindström, 12 år, från Föglö, fick en bok av sin pappa Daniel Lindström. I den fanns ett kapitel om buktaleri och Beppe började läsa om konsten att tala utan att röra på läpparna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.