Skånskan > Nyheter

Thursday, 21 November, 15:07

Skånskan - 07 nov 19 kl. 14:14

”Nigel Farage på gitarr”Musik Trots ryktet om motsatsen tycks det inte bli någon snart förestående återförening av det klassiska brittiska popbandet The Smiths. I alla fall inte med Johnny Marr på gitarr.Under tisdagen ställde en Twitteranvändare en direkt fråga till bandets gitarrist Johnny Marr angående ryktet och fick då svaret ”Nigel Farage på gitarr”. Farage var tidigare partiledare för UKIP och leder nu Brexitpartiet. Tweetet kan ses som en kritik mot bandets sångare Morrisseys politiska åsikter som på senare år har glidit allt mer i en högernationalistisk riktning.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Farage, Trots, The Smiths, Johnny Marr, Twitteranvändare, Nigel Farage, UKIP, Brexitpartiet, Morrisseys, Brexit, Marr, NME

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nigel, Farage, gitarr
Nerikes Allehanda - 19 feb 16 kl. 05:15

Och tänka sig, Nigel Farage har rätt

Ledaren för det högerpopulistiska brittiska partiet Ukip, Nigel Farage, springer glatt omkring bland journalisterna under EU-toppmötet i Bryssel. Han behöver inte bry sig om vad som händer med förhandlingarna om Storbritanniens status inom EU. Han kan gå omkring bland journalisterna och leverera one-liners, alltså rubrikvänliga meningar om hur illa premiärminister David Cameron sköter förhandlingarna.

Expressen - 04 nov 16 kl. 18:45

Nigel Farage i Sverige för att festa med SD

Nigel Farage gästar Sverige för att festa med Sverigedemokraterna och högerpopulister från stora delar av Europa. För två år sedan var han skeptisk till ett samarbete med SD - men han säger att de nu är en bra partner. – Uppenbart finns det gammal historia där som inte är bra, säger Nigel Farage, partiledare för Ukip, som också säger att han skulle rösta på Trump - och att han inte gillar Putin..

SvD - 24 jun 16 kl. 16:04

Nigel Farage backar från viktigt vallöfte

UKIP-ledaren Nigel Farage medgav under fredagen att det var ett misstag av lämna-sidan att lova hela EU-avgiften till sjukvård. Uttalandet har väckt starka reaktioner i Storbritannien. – Det var ett av misstagen som lämna-kampanjen gjorde, sa Farage.

SvD - 04 jul 16 kl. 15:18

Nigel Farage är som en katt – har nio liv

Nigel Farage avgår som partiledare för det EU- och främlingsfientliga Ukip och säger att han efter 25 år i politiken vill ha sitt liv tillbaka. Men få tror att han kan hålla sig borta. Farage är som katten: Han har nio liv..

DN - 12 jul 18 kl. 14:13

Rage Against the Machine kräver att Nigel Farage byter podcastnamn

Bandet Rage Against the Machine har skickat ett så kallat varningsbrev till den före detta Ukip-ledaren Nigel Farage. Anledningen är namnet på högerpopulistens nya podcast – ”Farage against the machine”..

DN - 06 maj 19 kl. 22:11

Hård kritik mot Nigel Farage efter intervjuer med högerextrem debattör

Brexitpartiets ledare Nigel Farage får hård kritik från bland annat judiska grupper efter att ha blivit intervjuad av konspirationsteoretikern Alex Jones, skriver Guardian. I intervjuerna diskuterade Farage konspirationsteorier som har kopplats till antisemitism..

PI - 16 mar 11 kl. 16:39

Nigel Farage ifrågasätter diktatorisk fotosession

EU UKIP:s ledare Nigel Farage motsätter sig en europeisk inblandning i Libyen och ifrågasätter en fotosession med Europeiska rådets ordförande, Herman Van Rompuy, och landets diktator Gaddafi. .

PI - 14 apr 11 kl. 20:47

Nigel Farage diskuterar Camerons senaste utspel

STORBRITANNIEN UK Independence Party’s ledare, Nigel Farage, diskuterar premiärminister David Camerons senaste utspel om att Storbritannien behöver reducera invandringen. Tidigare har Cameron, som många av sina europeiska kollegor – bland annat Merkel och Sarkozy – dödförklarat mångkulturen. .

EU-Bloggen - 08 okt 15 kl. 20:30

Sverigedemokraterna är Nigel Farage lydigaste parti

Om ni tror att Sverigedemokraterna har skickat några självständiga rebeller till Europaparlamentet, eller att för den delen att partiet efterliknar sina förebilder i Dansk Folkeparti så tror ni fel. Sverigedemokraterna beter sig så svenskt som nidbilden ofta gör gällande, lojala mot partigruppens ledare Nigel Farage och ställer inte till något större väsen. Det är en […].

DN - 19 jun 16 kl. 13:57

Nigel Farage försvarar kontroversiell valaffisch


Ledaren för EU- och invandringskritiska Ukip, Nigel Farage, försvarar en kontroversiell valaffisch som kritiseras för att vara rasistisk..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Boräng visar många sidor av Brecht

Recension SCEN
Brecht – i mörka tider
Föreställningen är gjord av Kitte Wagner, Henrietta Hultén och Sven Boräng
Premiär torsdag den 20 november 2019 på Hipp, Malmö stadsteater.
Medverkande: Skådespelaren Sven Boräng och pianisten Annika Bjelk
Dikter: Bertolt Brecht.
Musik: Sören Huss.

Skånskan - 30 minuter sedan

Filmade män åtals för våldtäkt i Folkets park

Malmö Två män, 27 och 21 år gamla, åtalas för den uppmärksammade våldtäkten i Folkets park på nationaldagen i år.
Fyra månader efter händelsen gick polisen ut med bilder på de misstänkta våldtäktsmännen. Dagen därpå anmälde de sig frivilligt.

Skånskan - 45 minuter sedan

Krock på yttre ringvägen

Malmö Två personbilar kolliderade på yttre ringvägen i Malmö på torsdag eftermiddag.Klockan 13 42 får SOS Alarm in ett samtal om en trafikolycka på yttre ringvägen i Malmö. Enligt uppringaren ska två bilar vara inblandade i olyckan, som ska ha inträffat mellan trafikplats Fredriksberg och trafikplats Helenelund.

Skånskan - 45 minuter sedan

Stuga på 45 kvadratmeter såld i Kågeröd

Kågeröd Försäljningen av huset på Änglaberga 2726 i Kågeröd är nu klar. Nya ägare blir Charlotte Andersson, 53, och Mats Tony Roger Jönsson, 47, från Helsingborg som köper fastigheten av Peter Madsen. Det 45 kvadratmeter stora huset är byggt 1982.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nu är soteldssäsongen här

Hörby En skorstensbrand utbröt i en villa utanför Hörby under torsdagsförmiddagen. Den första sotelden av många, befarar räddningstjänsten.
– Det börjar bli årstid för det här nu, säger Gert Ehlke, yttre befäl på räddningstjänsten Skåne mitt.

Skånskan - 4 timmar sedan

41 kvadratmeter stor stuga i Lövestad såld

Lövestad 445 000 kronor fick Marie Strinnholm, 46, och Bjarte Austevoll, 53, från Malmö ge för huset på Vollsjövägen 6 i Lövestad. Huset har en boyta på 41 kvadratmeter. Köpet från säljaren Michael Giacobbe blev klart i oktober 2019.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tjuv stal ratten

SVEDALA Natten mellan tisdag och onsdag bröt sig en okänd gärningsman in i en parkerad bil i Svedala och stal ratten.
Det hände på Hantverkaregatan. Gärningsmannen hade krossat en ruta.

Skånskan - 4 timmar sedan

Stal kläder från arbetsplats

SVEDALA En påse innehållande kläder stals från en arbetsplats på Ågatan i Svedala.
Det hände någon gång under dagen i måndags. Påsen med kläder, bland annat jeans, förvarades i ett omklädningsrum..

Skånskan - 4 timmar sedan

Handlade i annans namn

SVEDALA En person i Svedala fick en faktura på över 4 200 kronor för varor som hen inte beställt.
Någon okänd har använt personens identitetsuppgifter och beställt varor i dennes namn..

Skånskan - 4 timmar sedan

Bröt upp säkerhetsdörr

TRELLEBORG Någon gång under dagen i onsdags bröt sig en okänd gärningsman in i en lägenhet på Liljeborgsgatan i Trelleborg.
Säkerhetsdörren hade brutits upp och inne i bostaden hade gods stulits. Det hände någon gång mellan 06.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.