VA > Ekonomi

Monday, 18 November, 17:25

VA - 07 nov 19 kl. 14:01

Skånska elbilsuppstickaren krisar –  behöver ny finansiering för att överlevaSvenska elbilsbolaget Uniti riskerar att gå under om inte ny finansiering tillkommer.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Uniti

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånska, elbilsuppstickaren, krisarbehöver ny , finansieringför att , överleva
Skånskan - 31 okt 19 kl. 11:33

Skånska kommuner säljer ut tusentals lägenhter

De senaste åren har de kommunala bostadsbolagen i Skåne sålt omkring 4 000 lägenheter. Nu är ytterligare drygt 2 000 lägenheter på väg att säljas. Det visar Hem och Hyras kartläggning.

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 15:13

Svenska elbilsuppstickaren oärliga image – är skuldsatt

Svenska Uniti började sälja sina elbilar förra månaden, samtidigt som man underlåtit att redovisa att man har skulder. I ett nyligen publicerat dokument riktar företagets förre revisor hård kritik mot hur man skött affärerna.  Det är sidan bytbil.

DN - 10 jan 18 kl. 19:48

”När det stormar i livet och krisar i byn finns vi där”

Det misstänkta familjemordet i det skånska kustsamhället Bjärred chockar invånarna. Två flickor och deras föräldrar är borta och ingen förstår varför..

YA - 01 okt 13 kl. 04:01

Skånska skarprättare

Foto: Lasse Ottosson
Femklövern förtjänar en vass opposition. Tyvärr siktar Socialdemokraterna fel.
När oppositionen beskriver situationen i den skånska sjukvården är tonläget högt.

Nya Wermlands Tidningen - 23 apr 13 kl. 07:30

Det krisar för skogsåkarna

Det krisar för skogsåkarna. Det vill säga åkarna som transporterar massaved och timmer till skogsindustrierna och sågverken. Lönsamheten är inte vad den borde vara och många klagar över pressade priser och alltför kortsiktiga avtal med beställarna.

DN - 06 dec 13 kl. 20:47

VD:n dubblar lönen när företaget krisar

Den tyska elektronikjätten Media Markt krisar, men vd:n har dubblerat sin lön. Det visar en genomgång av tidningen Market..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka — men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety.I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer blir sedan kär i sin apotekare, vars röst görs av Lena Dunham, känd från "Girls".

Västerbottens Folkblad - 10 jun 15 kl. 10:56

Äktenskapet krisar i nya ”Simpsons”

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka – men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety. I det första avsnittet av den nya säsongen får Homer diagnosen narkolepsi, vilket sätter äktenskapet på så svåra prov att Marge och Homer skiljer sig. Homer […].

UNT - 10 jun 15 kl. 10:55

Äktenskapet krisar i nya "Simpsons"

Äktenskapet mellan Homer och Marge Simpson har varit ett av tv-världens mest slitstarka - men i den kommande 27:e säsongen krisar relationen, berättar exekutive producenten Al Jean för Variety..

Fler nyheter från VA

VA - 2 timmar sedan

Finansinspektionen: Amorteringskravet har inte drabbat unga

Unga människor har drabbats hårt av amorteringskravet, menar kritikerna. Men det stämmer inte, enligt en ny rapport från Finansinspektionen. .

VA - 2 timmar sedan

Superföretaget på väg mot börsen

Netlight, ett av Veckans Affärers mest uthålliga Superföretag, inleder listningsprocess. .

VA - 2 timmar sedan

Efter fynden: nyemission och kommersiell produktion

Siljansringen har, likt många meteoritkratrar, varit en intressant plats att leta efter gas och olja på. Bolaget Igrene har inte bara letat – utan också hittat kraftiga flöden av naturgas. Nu vill man påbörja kommersiell produktion och samtidigt göra en insats för miljön.

VA - 3 timmar sedan

Så undviker du korruption i högriskländer – proffsen tipsar: ”Berätta att du inte kan få ut kontanter”

Toppjuristerna ger råd till svenska företag kring hur de ska jobba mot korruption i Indien, Myanmar och Vietnam. .

VA - 4 timmar sedan

Amazon går extremt bra i Indien enligt Bezos

Amazon presterar extremt bra i Indien. .

VA - 4 timmar sedan

Problem för världens största börsintroduktion

Det svala intresset för Saudi Aramcos aktier har nu lett till beslutet att ställa in turnéstopp i Europa, USA, Kanada och Japan. .

VA - 4 timmar sedan

5 tips inför 2020

Snart är årsskiftet här och det finns många beslut, regler och omständigheter som kan påverka skatten för dig som företagare. Här ger Catrin Åkerlund, skattejurist på Grant Thornton, tips inför bokslut och deklaration. .

VA - 6 timmar sedan

Fingerprint Cards fortsätter rasa – UBS upprepar säljrekommendation

Efter ett ras på över 13 procent i fredags fortsätter utförslöpan för Fingerprint Cards även på måndagen.  .

VA - 6 timmar sedan

Nu ökar efterfrågan på nyproduktion

Det är fortsatt fördel för köparna på marknaden för nyproduktion, men den tydliga trenden är att säljarna vinner mark och att efterfrågan på nyproduktion ökar. Det visar Fastighetsbyråns Mäklarpanel, enligt ett pressmeddelande. .

VA - 7 timmar sedan

Floppade Wework skär ner på personalstyrkan – uppåt 6000 kan få gå

Coworking-jätten Wework, som floppat rejält med sin planerade börsnotering, siktar på att dra ned sin personalstyrka med 4 000 personer. Det rapporterar New York Times. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.