Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 14:23

Expressen - 07 nov 19 kl. 13:58

Elva personer gripna – misstänks för bilstölderElva personer har frihetsberövats efter att polisen sprängt en stor liga som sysslat med bilstölder i Sydsverige.Fordonen ska ha förts utomlands till Polen där många av dem slaktats, enligt polisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sydsverige, Polen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elvapersoner , gripnamisstänks för , bilstölder
Nyan - 21 apr 17 kl. 09:17

Polisen: Bilstölder kan ha samband

Två av den senaste tiden fordonsstölder kan ha ett samband.
Det var under natten till måndagen som två bilar stals. En från Oceangränd i Jomala och en från Grindmattesvägen i Mariehamn.

BT - 25 feb 13 kl. 11:22

Bilstölder i Ulricehamn i helgen

Polisen har fått in tre anmälningar om försök till bilstölder i Ulricehamn, natten mellan fredag och lördag. Polisen har fått in tre anmälningar om försök till bilstölder, natten mellan fredag och lördag. Någon har brutit upp låsen och trädningslåsen, men inte lyckats få i gång bilarna.

DN - 20 mar 18 kl. 16:35

Rattar och airbags från över 30 bilstölder upptäcktes efter bilkontroll

En bilkontroll i Botkyrka förra veckan ledde polisen rakt in i en misstänkt bilstöldsliga. Rattar, airbags och bildelar från ett trettiotal bilstölder upptäcktes..

Polisen - 19 maj 14 kl. 12:16

Skärpt straff för bilstölder

Svea Hovrätt skärpen straffen för bilstölder. Gärningarna bedöms som stölder och inte hälerier vilket medför högre straff..

Nerikes Allehanda - 27 apr 17 kl. 15:09

Man frias från inbrott på Behrn arena och bilstölder

Åklagarens bevis räckte inte. En örebroare som stod inför rätta misstänkt för stölder på Behrn arena samt två bilstölder har friats av Örebro tingsrätt..

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 12 kl. 12:09

Åtalas för nio bilstölder

En 25-årig Svalövsbo åtalas för nio bilstölder i trakten. Tillgreppen har ägt rum i slutet av 2011 och under 2012..

UNT - 18 maj 13 kl. 09:17

Fortsatt trend med färre bilstölder

Från år 2000 fram till förra året har antalet bilstölder minskat med cirka 75 procent. Minskningen är kopplad till det EU-direktiv från 1998 som slår fast att alla nya bilar måste ha ett elektroniskt stöldskydd.(TT).

Sydsvenskan - 10 jun 13 kl. 13:54

Flera bilstölder i helgen

Under helgen drabbades ovanligt många boende i Sallerupsområdet i Eslöv av bilstölder och skadegörelser på sina bilar..

Hela Gotland - 05 aug 13 kl. 10:21

Flera bilstölder i Klintehamn

Polisen söker vittnen till bilstölder i Klinte..

Polisen - 01 okt 13 kl. 15:39

10 åtalas för bilstölder för 20 miljoner

Idag, den 2 oktober, väcks åtal mot 10 personer för omfattande bilstölder. Värdet på det tillgripna uppskattas till ca 20 miljoner kronor..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Greps på begäran av dansk polis – har häktats

De två män som varit anhållna i Göteborg i en utredning som bedrivs av dansk polis har på tisdagen häktats, skriver SVT Nyheter Väst. – Det var väntat. Huvudregeln i den här typen av ärenden är att man ska vara häktad i avvaktan på att man ska överlämnas till ett annat land för lagföring, säger Mats Sällström, åklagare, till SVT.

Expressen - 15 minuter sedan

Lärarens larm: Blir sjuk av luften i klassrummet

Lärare på en grundskola i Östersund varnar för att både elever och personal blivit sjuka av fukt och mögel.Kommunen har inledd en utredning – men hävdar att luften enligt analys inte är problematisk.– Vi har ju personal och elever som mår dåligt, säger Anna Stefansson, lärare på skolan..

Expressen - 15 minuter sedan

Liga säljer sjuka hundar – ”Allting var missbildat”

En liga i Stockholm säljer smugglade hundar till hela Sverige, avslöjar SVT:s ”Dokument inifrån”. Priset för en hund har legat på uppemot 30 000 kronor – och flera av husdjuren har varit sjuka.Camilla och Razmus Larsson drabbades när de köpte en hund av ligan:– Allting var missbildat, säger Camilla till SVT..

Expressen - 15 minuter sedan

Jennie, 47, är Sveriges mest okända minister

HYLTEBRUK. Hon är Sveriges mest okända minister.En riktig sosse som gått den långa vägen, från vårdbiträde till statsråd.

Expressen - 15 minuter sedan

Här börjar gränskontrollerna mellan Sverige och Danmark

Gränskontrollerna från Sverige mot Danmark har börjat.Så kommer det att se ut varje vecka framöver – för att få stopp på den organiserade brottsligheten som passerar gränsen.– Vi tittar främst efter personer som är relaterade till kriminalitet, säger polisinspektören Jens Jespersen..

Expressen - 30 minuter sedan

Lämna och fynda urvuxna lucialinnen på H&M

Från och med den 21 november kan du lämna in urvuxna lucialinnen – och fynda begagnade – på utvalda H&M-butiker i Sverige. Vinsten går direkt till Rädda barnen.– Den här kampanjen är ett sätt för oss att uppmuntra och förenkla för våra kunder att göra mer hållbara val, säger Amanda Larsson, presskontakt H&M Sverige..

Expressen - 30 minuter sedan

Tre misstänkta IS-terrorister gripna i Tyskland

Tre personer som misstänks vara IS-anhängare har gripits i Tyskland, enligt Sveriges Radios Ekot. De uppges ha förberett en attack med skjutvapen eller sprängmedel..

Expressen - 30 minuter sedan

Misstänkt för mordet på Karolin släppt på fri fot

Mannen som suttit häktad för mordet på läkaren Karolin Hakim har släppts på fri fot, skriver Sydsvenskan. Chefsåklagare Pär Andersson uppger att 23-åringen fortfarande är misstänkt i ärendet..

Expressen - 30 minuter sedan

HVB-placerad 18-åring gripen efter mordförsök

Under tisdagskvällen hittades en ung man skottskadad i området Eriksfält i Malmö. Två personer har anhållits under natten, de är misstänkta för medhjälp till mordförsök. De två gripna är 17 och 18 år gamla – den ena av dem är placerad på ett HVB-hem.

Expressen - 45 minuter sedan

Sprängladdning hittad i lägenhet i Malmö

Vid en husrannsakan i Malmö på tisdagen hittade polisen skarp sprängladdning.En lägenhet har spärrats av i väntan på nationella bombskyddet.Två män är gripna misstänkta för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.