Barometern > Nyheter

Tuesday, 12 November, 12:47

Barometern - 07 nov 19 kl. 13:44

KD vill öppna nya möjligheter för cyklisterMonica Bergh (KD) vill se en bred satsning på att göra Hultsfred till en cykelvänligare kommun..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Bergh, Hultsfred

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KD vill öppnanya , möjligheterför , cyklister
SvD - 09 nov 16 kl. 09:27

Trumps vinst kan öppna möjligheter för Putin

Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet kan få stor påverkan på världens säkerhetsläge. Många frågetecken finns, konstaterar SvD:s försvarsreporter Jonas Gummesson..

Affärsvärlden - 19 dec 16 kl. 08:10

ABB hoppas på Trump: "Kommer öppna möjligheter"

ABB utgår från att USA:s tillträdande president genomför det program för investeringar i infrastruktur som han har aviserat, och anser sig väl positionerat om så sker..

YLE - 10 jun 16 kl. 06:07

”Alla cyklister vill vinna Borgåloppet”

Tuffa backar, högt tempo och tajta kurvor gör Borgåloppet till en intensiv cykeltävling. På söndag är det dags för lopp nummer 88. Vi närmar oss den branta och långa Kerkobacken.

YLE - 24 maj 16 kl. 12:52

Kaj Suomela vill hålla alla dörrar öppna i Österbotten

Samarbete med grannarna gynnar Österbotten i längden säger den tillträdande landskapsdirektören Kaj Suomela. Den största utmaningen för honom blir nu vårdreformen. Den första november tillträder han på sin nya post, då Olav Jern först går på semester för att sedan, i maj 2017, gå i pension.

Skånskan - 09 okt 19 kl. 15:30

Vill öppna cykelstråk i Furulund till årsskiftet

Kävlinge Kommunen och Trafikverket vill öppna det nya gång- och cykelstråket under Furulunds station. Målsättningen är till årsskiftet, men arbeten med maskiner pågår inom arbetsområdet och säkerheten kommer i första hand.I december 2020 kommer pågatågen att börja rulla från Furulunds station.

GöteborgsPosten - 01 jan 18 kl. 13:03

Tidig varning för cyklister

Teknikföretaget Semcon har tagit fram en Lifesticker - en liten smart knapp för bilens sidospegel som larmar om cyklister när man ska öppna dörren..

Barometern - 24 sep 13 kl. 07:30

Öppna data kan vara framtiden

Uttryck som ?digital infrastruktur, effektiv e-förvaltning, elektronisk fakturering och öppna data? är för många lite svåra att förklara.

Cornucopia - 04 nov 15 kl. 09:34

Öppna bankkonto i Norge eller Schweiz online?

Det kan vara omständligt att öppna bankkonton utanför Sverige. En läsare tipsade dock om två onlinebanker som relativt enkelt låter dig öppna konto i Norge eller Schweiz, utan att behöva lämna Sverige.Veckochart CHFSEK.

Sydsvenskan - 22 mar 16 kl. 14:16

Med alla möjligheter öppna

En vägkorsning, en parkeringsautomat och ett möte som jag inte vet om jag vill gå till. Ska jag köpa en biljett och fortsätta framåt? Ska jag låta bli och köra hem igen?

Dagensanalys.se - 26 jul 18 kl. 15:56

Trots osäkerheten och rädslan inför GDPR upptäcker annonsbranschen nya möjligheter

GDPR är för tillfället ett hett diskuterat ämne hos företag som har hela eller delar av sin affär på internet. Europas nya lagstiftning berör i stort sett alla företag idag och har lett till drastiska åtgärder hos några av världens största plattformar. Här delar Sizmeks Nordenchef, Magnus Johansson, med sig av sina tankar.

BT - 17 apr 14 kl. 08:40

Öppna dörrarna till utbildning

Den 15 april var sista chansen att söka till höstens högskoleutbildningar. Söktrycket till högskolor och universitet har ökat under flera år och förväntas i år bli rekordstort.
Men samtidigt som fler än någonsin vill studera skär den moderatledda regeringen ned antalet platser.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Nybro: Åtalas för brutalt våld mot sin sambo

En 25-årig man från Nybro åtalas för upprepat våld mot sin sambo. Han ska bland annat ha tryckt två kuddar mot hennes ansikte så att hon tappade medvetet..

Barometern - 30 minuter sedan

Skolverket backar om återkrav av bidrag

Barometern - 30 minuter sedan

Gäddfabrik behöver både snyggas till och byggas om

Stora mängder vass, avbrutna grenar och trasiga spångar. Gäddfabriken i Kronobäck utanför Mönsterås behöver en upprustning..

Barometern - 30 minuter sedan

Klart: Folkkär skådespelare blir årets julvärd

Marianne Mörck blir årets julvärd i SVT, meddelar kanalen vid en presskonferens i tv-huset i Stockholm..

Barometern - 30 minuter sedan

EU-jurist: Katalansk ledare kan ha immunitet

EU-parlamentet borde ha fått avgöra om det var rätt att åtala Kataloniens förre regionale vicepresident Oriol Junqueras som i oktober dömdes till 13 års fängelse. Det anser åtminstone en av EU-domstolens generaladvokater..

Barometern - 30 minuter sedan

HD avgör "drömmarnas" framtid i USA

Närmare 650 000 unga papperslösas öde står på spel när Högsta domstolen i USA nu inleder förhandlingar om migrantprogrammet Daca. De nio HD-domarna ska avgöra om president Donald Trump har rätt att riva upp Daca..

Barometern - 15 minuter sedan

Stjärnorna jagar EM-guld i München

Barometern - 45 minuter sedan

Frän lukt uppifrån: Anställda och besökare får huvudvärk i kyrkan.

Nu görs andra försöket att ta reda på vad det är som ger folk i kyrkan huvudvärk och allergiska reaktioner. Nio år efter förra renoveringen kröp problemen fram igen..

Barometern - 1 timme sedan

Långt straff för mord på exflickvänOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.