Corren > Nyheter

Friday, 22 November, 16:46

Corren - 07 nov 19 kl. 13:30

Så föreslås skatten bli i Vadstena nästa årKommunstyrelsen föreslår att Vadstena kommuns skattesats för år 2020 blir oförändrad..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Vadstena

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , föreslås, skattenbli i , Vadstenanästa , år
BT - 15 aug 12 kl. 13:17

Svenljunga kan höja skatten

Svenljunga kommun är idag underkompenserad med cirka 18 miljoner kronor/år. Och då vi inte helt säkert vet om och när det nya utjämningssystemet ska träda i kraft, kommer vi att föreslå att skatten höjs 2013, skriver borgerliga toppar i Svenljunga. Vår kommun är inne i en ekonomisk svacka och läget kan beskrivas som allvarligt.

Nyan - 10 nov 14 kl. 10:11

Föglö föreslår oförändrad skatt

FÖGLÖ. Kommunstyrelsen i Föglö föreslår att skattesatserna i kommunerna behålls oförändrade 2015.
Det skulle innebära att inkomstskattesatsen blir 17,25 procent, allmänna fastighetsskatten 0,70 procent, skatten för stadigvarande bostadsbyggnader och för allmännyttiga samfund noll procent, skatten för fritidshus 0,90 procent och skatten för obebyggda byggplatser 0,50 procent.

Sydsvenskan - 30 apr 14 kl. 05:30

Skatten splittrar de rödgröna

Det råder rödgrön oenighet om skattepolitiken. I de tre skuggbudgetar som nu presenterats förordar Vänsterpartiet ”röd skatteväxling”, Miljöpartiet mer av ”grön skatteväxling” medan Socialdemokraterna står närmare alliansregeringens skattepolitik.När Vänsterpartiet presenterade sin ekonomiska vårmotion igår lade V-ledaren Jonas Sjöstedt vikt vid att föreslå en betydligt mer radikal skattepolitik än hans tänkta koalitionsparter i S och MP.

Barometern - 16 okt 13 kl. 07:34

Därför höjer vi skatten

På tisdagen berättade den rödgröna landstings­majoriteten att de vill höja skatten med 50 öre per ­intjänad hundralapp. Förändrade utjämningssystem, lågkonjunktur och i övrigt sänkta skatter anger de ansvariga som orsaker. Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet vill vara ärliga mot väljarna i Kalmar län och säga som det är.

SmålandsPosten - 10 jun 14 kl. 13:07

Oppositionen föreslår skattehöjning

Skatten höjs och satsningar på skolan görs i Socialdemokraternas, Vänsterpartiets och Miljöpartiets budgetförslag för Växjö, som presenterades på tisdagen. De tre partierna skriver i ett pressmeddelande att de föreslår en skattehöjning under nästa år. De föreslår att skatten höjs med 30 öre.

Kristianstadsbladet - 21 aug 12 kl. 10:03

Höjd fastighetsskatt föreslås

Foto: Scanpix
10 000 kronor om året i maximal fastighetsskatt. Den höjningen föreslås i en ny utredning, som vill höja skattetaket. I Kristianstad höjs fastighetsskatten med i snitt 1 800 kronor.

Kristianstadsbladet - 10 jun 13 kl. 09:23

Sd vill höja skatten med 50 öre

Sverigedemokraterna lägger sig lite lägre än majoriteten och föreslår en skatte-höjning med 50 istället för 60 öre. Partiet räknar med att den internationella konjunkturen vänder nästa år och att skatteintäkterna därmed blir större än vad prognosen visar.
Partiet presenterade nyligen sitt budgetförslag och slår inledningsvis fast att ?

Supermiljöbloggen - 23 apr 15 kl. 17:23

Regeringen föreslår ny skatt på förnybar energi

Regeringen föreslår skatt på el från vind och vågkraft med en effekt på 32 kilowatt och solkraft med en effekt på 144 kilowatt. Det innebär att solcellsanläggningar med en yta över 1000 kvadratmeter kommer att beskattas. Bakgrunden till förslaget är avtal med Norge.

PrivataAffärer - 03 dec 18 kl. 15:00

Var femte kommun höjer skatten nästa år

Störst sänkning sker i Österåker och Orust som sänker kommunalskatten med vardera 0,25 procentenheter, följt av Lidingö som sänker skatten med 0,20 procentenheter. Största höjningarna drabbar invånarna i Mullsjö och Vetlanda  där skatten höjs med vardera 1 procentenhet, följda av Staffanstorp och Jönköping med 0,89 respektive 0,80 procentenheter. Antalet skattehöjningar drivs upp av att tre landsting, Region Jönköping, Region Skåne, och Region Blekinge, höjer sina skattesatser.

YA - 14 jun 14 kl. 06:30

MP vill höja skatten

Miljöpartiet föreslår en skattehöjning med 20 öre nästa år. Det ska ge ytterligare elva miljoner kronor till vård, skola och omsorg.
– Vi tror inte att Ystads befolkning växer så mycket som alliansen räknar med i sin budget.

Fler nyheter från Corren

Corren - 45 minuter sedan

Så skapas julkänsla på stan i år

I dagarna har novembergrått börjat få ett något varmare sken på flera platser i Mjölby kommun..

Corren - 1 timme sedan

Ny hjälp att få vid Tourettes syndrom

Per Andrén, en forskare med Motalaanknytning, arbetar med ett projekt där barn och ungdomar i hela landet erbjuds behandling för Tourettes syndrom..

Corren - 1 timme sedan

Biolog ska locka fler besökare

Den femte och sista föreläsningen för året..

Corren - 1 timme sedan

Då kan biblioteket öppna helt igen

Framtiden för biblioteket i Skänninge har varit oviss efter problem med luftkvalité och Skänninge stadshotells plötsliga konkurs..

Corren - 1 timme sedan

Asbestlarm – kommunhuset har utrymts

Nya kommunhuset i Åtvidaberg utrymdes vid lunchtid under fredagen..

Corren - 1 timme sedan

Stjärnan lämnar Libk – för konkurrenten

Max Wahlgren har saknats i Linköping IBK:s fem senaste matcher..

Corren - 2 timmar sedan

51-årig ficktjuv avslöjad på tåg

Den 51-årige mannen stal, enligt åklagaren, en plånbok ombord på ett tåg mellan Nässjö och Linköping..

Corren - 3 timmar sedan

Förra LFC-profilen stannar i Chelsea

Mjölbytjejen och förra LFC-spelaren Jonna Andersson förlänger med storklubben..

Corren - 3 timmar sedan

"Jag ska avsluta den i första ronden"

Västervikaren Irman Smajic håller på och gör sig redo för sin tredje proffsmatch i MMA..

Corren - 3 timmar sedan

"Vi har stört några individer"

Narkotika och missbruk hamnar i fokus när polis och näringsliv samlas för att samtala om trygghet och brottslighet i Åtvidaberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.