Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 21 November, 22:20

Dagens Media - 07 nov 19 kl. 13:24

Viktigaste att tänka på i poddreklamPoddlyssnandet ökar i en rasande takt och lockar till sig fler och fler annonsörer. Undersökningsbolaget Nepa har tagit reda på styrkorna i poddreklam. ✓ Tre saker att tänka på i poddreklam ✓ Styrkor och svagheter ✓ Starkaste KPI:en..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nepa, KPI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigasteatt , tänkapå i , poddreklam
Barometern - 22 okt 13 kl. 07:43

Jobben är det viktigaste

Arbetsmarknad ?Vi socialdemokrater menar att det är dags att tänka om. Vi vill att Sverige ska vara ett land där jobb går före skattesänkningar och där unga snabbt kommer in på arbetsmarknaden.?

Dagens PS - 10 okt 17 kl. 11:54

Ska du skaffa tjänstebil? Här är 4 saker att tänka på

SPONSRAT AV RENAULT: Vad ska du som egenföretagare tänka på när det är dags att välja tjänstebil? Det finns flera faktorer som är avgörande vid valet, men också en del knep som både kan sänka kostnader och effektivisera användandet. Magnus Wenger, fleet marketing manager på Renault Sverige, reder ut begreppen och ger tips som kan vara avgörande för både små- och medelstora företag.

SVT - 04 jun 18 kl. 08:26

Akutsjuksköterskan: Fem viktigaste sakerna att tänka på vid badplatsen

Helgens drunkningsolyckor med dödlig utgång väckte starka reaktioner när det kom fram att räddningsarbetet försvårats av människor på olycksplatsen. I Morgonstudion listar Camilla Thurell, akutsjuksköterska och utbildad inom hjärt- och lungräddning, de viktigaste sakerna att tänka på vid badplatsen..

BT - 01 jul 14 kl. 10:24

SD vill sänka skatt för pensionärer

Sverigedemokraternas viktigaste vallöfte är att sänka pensionärernas skatt till samma nivå som löntagarnas. Det ska finansieras bland annat genom en ny skatt för storbankerna. Partiledaren Jimmie Åkesson motiverar i en intervju med TT varför han vill sänka pensionärernas skatt och samtidigt beskatta storbankerna hårdare:- Dels för att den (pensionärernas skatt, TT:s anm) är ovärdig; dels för att de fyra storbankerna gör enorma vinster.

SmålandsPosten - 08 aug 13 kl. 00:36

USA är vår viktigaste vän

Barack Obama kommer till Sverige. Den amerikanske presidenten väljer att besöka oss i stället för Putin. Skälet är att man vill göra ett politiskt ställningstagande mot att Ryssland gett tillfällig asyl åt Edward Snowden som är misstänkt för förräderi i USA.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 14:12

Här är de – Skånes viktigaste låtar


Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Här är de – Skånes viktigaste bubblare

Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Skånskan - 23 aug 18 kl. 07:00

M: Skolan viktigaste valfrågan

SJÖBO Företagande, trafik och valfrihet – tre moderata hjärtefrågor som partiet kommer att slåss för i valet.
Men om kommunalrådet Magnus Weberg får välja den absolut viktigaste valfrågan så blir det inte någon av de tre, utan skolan.Han tog över efter Stefan Lundgren förra året.

PrivataAffärer - 19 sep 19 kl. 06:25

Powell: Beredd att sänka ytterligare om det behövs

Den amerikanska ekonomin har fortsatt att utvecklas väl och utsikterna är gynnsamma, men Federal Reserve sänkte styrräntan på onsdagen för att försäkra ekonomin mot risker för ett svagare utfall. Det sade Fed-chefen Jerome Powell vid en presskonferens efter räntebeskedet tidigare på onsdagen. Han sade att hushållskonsumtionen har varit den viktigaste drivkraften för USA ekonomiska tillväxt, men industriproduktionen har dämpats och de globala tillväxtutsikterna har försvagats sedan förra året.

Kristianstadsbladet - 26 nov 12 kl. 09:07

Budgetens viktigaste frågor

Foto: Bosse Nilsson
I?dag börjar ett tvådagars regionfullmäktige för att få budgeten för 2013 i hamn. På ena sidan: styrande femklövern, som behåller samma skatt som tidigare och ändå ger sjukvård och kollektivtrafik mer, i kronor räknat.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

De kammade hem Stora Journalistpriset

Årets Lukas Bonnier-pristagare är Bibi Rödöö, programchef för Sommar i P1. Här är vinnarna i de fyra övriga kategorierna:.

Dagens Media - 4 timmar sedan

Christen Ager-Hanssen: ”Studentkortet gör ett kanonresultat i år”

Christen Ager-Hanssen säger att pengar är på väg in i Studentkortet, som kommer att göra ett lika bra resultat som förra året. Dessutom bemöter han kritiken från minoritetsägaren Lars-Henrik Friis Molin: ”Vi tyckte han var illojal mot bolaget”, säger Christen Ager Hanssen till Dagens Media..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Christen Ager-Hanssen: ”Studentkortet kommer att göra ett kanonresultat i år”

Christen Ager-Hanssen hävdar att pengar är på väg in i Studentkortet, som kommer att göra ett lika bra resultat som förra året. Dessutom bemöter han kritiken från minoritetsägaren Lars-Henrik Friis Molin: ”Vi tyckte han var illojal mot bolaget”, säger Christen Ager Hanssen till Dagens Media..

Dagens Media - 5 timmar sedan

De vinner Nya Journalistpriset

Priset, som vill lyfta icke-svenskspråkig journalistik i Sverige, går till Mahmoud Agha och till tidnigen KB Mosaik..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Studentkortets delägare om haveriet: "Otroligt förvånande och tragiskt"

Studentkortets kris är som ett eko av Metros begynnande fall – men sorgligare, eftersom bolaget på senare år blomstrat ekonomiskt. ✓ Studentkortets minoritetsägare tagna på sängen – talar ut om konkurshotet och bristen på insyn i bolaget ✓ Studentkårer backar från samarbete: ”För oseriöst” ✓ Det ekonomiska spelet – här är bolaget som skickar Studentkortets fakturor..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Årets vinnare av Guldkrattan

Årets vinnare av Guldkrattan är Magnus Ihreskog på Gotlands Tidningar. Ensamvargen vars texter lyser av en passion för samtalet, inte minst i helgläsningen Du&Jag..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Stampens vd: ”Vi räknar med en kraftfull resultatförbättring 2020”

Johan Hansson, vd på Stampen, räknar med nollresultat i år och en rejäl vinst nästa år: ”Det här är ett omställningsår då vi gjort ett jättearbete med VTD”. Text: Leif Holmkvist..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Han fyller sista platsen i Schibsteds svenska annonsledning

Mattias Hersby rekryteras som head of business development & operations till Schibsteds svenska annonsledning. Därmed är alla platser i ledningen fyllda..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Presstödet räddar Stampen från förlust

Tack vare presstödet räknar Stampen med att göra plusresultat i år. I början av året hotade enbart distributionen att ge en förlust på 130 miljoner. Efter hård bantning krymper nu distributionsbolaget VTD:s förluster snabbt.

Dagens Media - 12 timmar sedan

Utgivarna: Vi kan aldrig acceptera Kinas påtryckningar

Kinas ambition att exportera en modell av censur och kontroll av det fria ordet är ett allvarligt hot mot en global pressfrihet. Det kan vi aldrig i tysthet acceptera, skriver föreningen Utgivarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.