Skånskan > Nyheter

Saturday, 16 November, 01:01

Skånskan - 07 nov 19 kl. 13:27

P-problem vid butikMALMÖ En butiksägare på Västra Bernadottesgatan påpekar i ett mejl till kommunalrådet Andréas Schönström (S) att de nya parkeringsreglerna orsakar problem för hans butik.
– Det är min första Icabutik som jag kämpat länge för att få. Mina två största kundgrupper är pensionärer och kompletteringshandlaren.
– Den sistnämnda har jag nästan blivit av med på grund av parkeringssituationen som uppstått utanför butiken.
Numera är det betalparkering på den ena sidan av butiken och p-förbud på den andra.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ En, Västra Bernadottesgatan, Andréas Schönström, Icabutik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: P-problemvid , butik
SR - 11 sep 13 kl. 13:02

Coop-butik måste stänga efter problem med möss

Problem med möss tvingar en Coop-butik i Täby utanför Stockholm att stänga. En ostädad butik där musspillning låg fullt synlig mötte inspektörer från miljö- och hälsoskyddsnämnden..

BT - 17 jan 13 kl. 14:01

Ett magiskt år i prisad butik - ikväll utses en ny vinnare

Ett magiskt år. Så sammanfattar Anna Dahl, ägare till leksaksbutiken Kurragömma likväl Årets butik i Sverige 2012, året som varit. Nu är det dags att lämna stafettpinnen vidare.

YLE - 04 jun 17 kl. 08:49

Tomas älskar kluriga problem

Tomas Lindén har tyckt om pussel och problemlösningsspel ända sen barndomen. Nu driver han en pusselspelsbutik som lockar kunder till Vasa från fjärran länder. - Som barn lekte man med Lego.

Testfakta - 16 dec 11 kl. 11:55

Stora problem i Apples butik

Massor av användare rapporterar problem i Apples butik för program, App Store. Antingen får användarna upp information om att lösenordet är fel eller att kontot saknas..

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 07:25

Råttbajs i ännu en Coop-butik


Miljö- och stadsbyggnadskontoret hittade rått- och musbajs i en Coop-butik på Lidingö vid en inspektion, rapporterar P4 Stockholm.Coop måste nu vidta en rad åtgärder, bland annat ska butiken och lagret saneras från spår av skadedjur, annars kan butiken tvingas betala böter.I september i år tvingades en Coop Forum-butik i Täby utanför Stockholm stänga efter att ha haft upprepade problem med möss i butiken..

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 13 kl. 07:30

Råttbajs i ännu en Coop-butik

Miljö- och stadsbyggnadskontoret hittade rått- och musbajs i en Coop-butik på Lidingö vid en inspektion, rapporterar P4 Stockholm. Coop måste nu vidta en rad åtgärder, bland annat ska butiken och lagret saneras från spår av skadedjur, annars kan butiken tvingas betala böter. I september i år tvingades en Coop Forum-butik i Täby utanför Stockholm stänga efter att ha haft upprepade problem med möss i butiken..

BT - 22 nov 13 kl. 07:27

Råttbajs i ännu en Coop-butik

Miljö- och stadsbyggnadskontoret hittade rått- och musbajs i en Coop-butik på Lidingö vid en inspektion, rapporterar P4 Stockholm. Coop måste nu vidta en rad åtgärder, bland annat ska butiken och lagret saneras från spår av skadedjur, annars kan butiken tvingas betala böter.I september i år tvingades en Coop Forum-butik i Täby utanför Stockholm stänga efter att ha haft upprepade problem med möss i butiken..

BT - 22 nov 13 kl. 08:18

Råttbajs i ännu en Coop-butik

Miljö- och stadsbyggnadskontoret hittade rått- och musbajs i en Coop-butik på Lidingö vid en inspektion, rapporterar P4 Stockholm. Coop måste nu vidta en rad åtgärder, bland annat ska butiken och lagret saneras från spår av skadedjur, annars kan butiken tvingas betala böter. I september i år tvingades en Coop Forum-butik i Täby utanför Stockholm stänga efter att ha haft upprepade problem med möss i butiken.

YLE - 20 mar 17 kl. 05:06

Företagarförening: Bättre företagsklimat i Pargas men upphandlingen fortfarande ett problem

Fler bostäder i centrumområdena inom Pargas stad och större chanser att delta i stadens upphandlingar. Det är några av de saker som företagare i Pargas önskar sig inför kommunalvalet. Under flera år har företagsklimatet väckt diskussion bland företagare i Pargas.

Nyheter 24 - 03 aug 11 kl. 13:53

"Den dagen bara min butik innehåller något ont - då stänger jag"


I Sverige låter spelbutikerna spelen finnas kvar även om de är våldsamma. I flera spelbutiker i Norge har innehavarna valt att tillfälligt plocka bort våldsamma spel med skjutvapen från hyllorna efter terrordåden som inträffade i Oslo för en och en halv vecka sedan, då Anders Behring Breivik dödade sammanlagt 77 personer och skadade ytterligare ett stort antal.I Sverige har liknande initiativ inte förekommit och när Nyheter24 når Mohammad Salehi, butiksföreståndare på GameShop i Stockholm, förklarar han att spelindustrin knappast kan lastas.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Skissernas night drar tusentals konstvänner

lund Redan vid halv åtta på fredagskvällen hade över tusen personer gått in genom dörrarna till Skissernas museum.
Vårens publiksuccé med 1 800 kvällsbesökare såg ut att kunna slås med råge eftersom kvällen pågick ända till klockan 23.Skissernas museums chef Patrick Amsellem gick omkring och myste när han såg hur hans institution formligen kokade av liv.

Skånskan - 4 timmar sedan

Naturen betraktas i konst på Aura

lund Tyst talar stenarna. Det är den fantasifulla titeln på Maria Westmars utställning som på lördagen klockan 13 har vernissage i Kronoshuset.Det egentliga namnet är på engelska och lyder: Rocks speak very softly.

Skånskan - 5 timmar sedan

Nanni Olofsson tar över i stationshuset

Lövestad Nanni Olofsson är ny krögare på stationshuset. Hon kommer att döpa om stället till Restaurang Ljufligt och servera rustik, smakrik mat.Nanni Olofsson visar runt i restaurangen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Två anhållna efter bedrägeri mot äldre

trelleborg/lund En man och en kvinna anhölls under torsdagen misstänkta för försök till grova bedrägerier i Trellborg.Gripandet kunde ske tack vare att en äldre kvinna som blivit utsatt för ett bedrägeriförsök kunde uppge detaljerad information till polisen. Hon ska ha fått ett misstänkt telefonsamtal och därefter ringt polisen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tros ha lurat sex personer på elektronik

SVALÖV En 53-årig Svalövsbo åtalas för att i mars ha lurat sex personer att betala 300-1500 kronor för olika elektroniska apparater, som Apple TV:s, i en annons på Facebook eller på andra Internetsidor.Svalövsbon totg emot pengarna, men skickade aldrig över några Apple TV, som är en apparat som används för att strömma filmer, tv och musik via Internet.
Han har också tagit emot pengar för Ipads och Iphones utan att leverera sakerna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lundaspexarna sätter upp Gustav Vasahistoria

lund För tredje gången sedan starten 1886 sätter Lundaspexarna upp Gustav Vasa. 100 studenter arbetar just nu med att färdigställa höstens spex som i år sätts upp på Lunds stadsteater.Året är 1526.

Skånskan - 7 timmar sedan

Buss och bil i krock i Dalby

Dalby En buss med ett tjugotal passagerare har kolliderat med en på Genarpsvägen i Dalby.Olyckan inträffade strax efter halv sex på fredagskvällen på Genarpsvägen strax söder om Pinnemöllevägen i Dalby. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hemlösheten minskar rejält

Malmö Hemlösheten har minskat med cirka 40 procent i Malmö. I oktober fanns det 1355 vuxna som var hemlösa och 692 barn.Socialstyrelsens definition från 1999: ”Som hemlös räknas person som saknar egen eller förhyrd bostad och som inte bor i något stadigvarande inneboendeförhållande eller andrahandsboende samt är hänvisad till tillfälliga boendealternativ eller är uteliggare”.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Varje hemlös är ett misslyckande för samhället”

MALMÖ Skånes stadsmission tycker att det är glädjande om hemlösheten sjunker i Malmö så som statistiken visar.
Men direktor Lena Wetterskog Sjöstedt poängterar att man måste se på siffrorna med eftertänksamhet.–Vi får inte glömma bort att bakom varje siffra finns en människa.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nattvandrarna vill engagera fler i byn

KLÅGERUP Som mest har Nattvandrarna i Klågerup varit närmare 80 engagerade, nu är antalet halverat.
– Vi behöver vara fler för att kunna hålla öppet i idrottshallen och ge oss ut och vandra, säger ordförande Lars Nilsson.Det han talar om är det som i Klågerup kallas Öppen hall.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.