UNT > Kultur

Thursday, 21 November, 09:27

UNT - 07 nov 19 kl. 13:13

Klart med driften av ParksnäckanBrink & Berger fortsätter att sköta ruljangsen i Parksnäckan även de kommande åren..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Parksnäckan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart med driftenav , Parksnäckan
Uppsalanyheter.se - 08 jun 15 kl. 10:03

Nystart för Parksnäckan

Sommaren 2015 innebär en hel del nyheter och nysatsningar för Parksnäckan. Bland nyheterna finns bl a att Parksnäckan får en riktigt servering, något som aldrig funnit trots att Parksnäckan varit en sommartradition i 47 år.Sommaren 2015 innebär en hel del nyheter och nysatsningar för Parksnäckan.

Uppsalanyheter.se - 10 feb 16 kl. 08:05

Extra: Jerry Williams till Parksnäckan i sommar

Samarbetet mellan Kulturhjältarna och Brink&Berger fortsätter att ge Uppsalaborna högklassig musikunderhållning. Nu har man gjort klart med den Svenska Rockkungen Jerry Williams till sommarens säsongsfinal på Parksnäckan i Uppsala.Samarbetet mellan Kulturhjältarna och Brink&Berger fortsätter att ge Uppsalaborna högklassig musikunderhållning.

Uppsalanyheter.se - 10 jul 14 kl. 23:48

Recension: "Riktig rock n roll" på Parksnäckan

Recension: "Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert."Riktig rock n roll - riktiga sånger, spelade på riktiga instrument av riktiga män" så beskrev 25-årsjubilerande The Refreshments det som publiken på Parksnäckan just fått uppleva efter knappt två timmars sommarkonsert.   Torsdagens konsert på Parksnäckan bjöd på Rock n roll och Rockin Boogie signerat 25-årsjubilerande The Refreshments.

Uppsalanyheter.se - 22 aug 16 kl. 01:53

Jerry Williams fyllde Parksnäckan i säsongsfinalen

Jerry Williams "stängde" Parksnäckan 2016 genom att rekordtidigt sälja slut på alla biljetter. Och en bättre och mer värdig avslutning på succésäsongen än vad rockkungen bjöd på är svårt att tänka sig.Jerry Williams "stängde" Parksnäckan 2016 genom att rekordtidigt sälja slut på alla biljetter.

Uppsalanyheter.se - 16 aug 18 kl. 01:50

Recension: Kören Afro tog Elvis i Parksnäckan till nya höjder

Recension: För 16 året anordnade Kent Wennman konserten Elvis i Parksnäckan. Förutom den ihärdige Elvis-älskaren Wennman och hans fantastiska band lyfte kvällens gästartister, kören Afro, konserten till oanade höjder. För 16 året anordnade Kent Wennman konserten Elvis i Parksnäckan.

Uppsalanyheter.se - 23 jun 15 kl. 22:52

Med en försmak av Elvis på Parksnäckan

HSB bjöd för tredje gången på lika många år sina medlemmar på en unik medlemskväll på Parksnäckan tillsammans med Kent Wennman och Peter Jezewski - en försmak av kommande Elviskväll senare i sommar.HSB bjöd för tredje gången på lika många år sina medlemmar på en unik medlemskväll på Parksnäckan tillsammans med Kent Wennman och Peter Jezewski - en försmak av kommande Elviskväll senare i sommar.   ABBA-allsång, Beatleskväll och nu i kväll Elvis på Parksnäckan - HSB bjuder varje år sina medlemmar på en unik konsert på Parksnäckan i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 13 aug 15 kl. 04:05

Recension: Högklassig Elviskväll på Parksnäckan

Recension: Onsdagens Elvis i Parksnäckan hyllade "The King of Rock n roll" som skulle ha fyllt 80 år med en högklassig konsert med Peter Jezewski som gästartist.Onsdagens Elvis i Parksnäckan hyllade "The King of Rock n roll" som skulle ha fyllt 80 år med en högklassig konsert med Peter Jezewski som gästartist.   För en månad sedan spelades Elvis i Parksnäckan i en specialkonsert för HSB-medlemmar, jag var där och lyssnade och visste vad som väntade.

Uppsalanyheter.se - 12 aug 18 kl. 12:28

Recension: Variationsrik Country i Parksnäckan med Dylan Earl och Doug Seegers

Recension: Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen. Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen.   Dylan Earl and The Reasons Why och Doug Seegers och hans svenska band bjöd på ett brett spektrum av musik.

Uppsalanyheter.se - 21 jun 16 kl. 23:12

Omaka artistpar gjorde succé på Parksnäckan

När Uppsalahem firade sin 70-årsdag på Parksnäckan hade man bjudit in Dolly Style och Hasse "Kvinnaböske" Andersson och trots att artisterna möjligen var det mest omaka man kunnat presentera så var det en succé utöver det vanliga.När Uppsalahem firade sin 70-årsdag på Parksnäckan hade man bjudit in Dolly Style och Hasse "Kvinnaböske" Andersson och trots att artisterna möjligen var det mest omaka man kunnat presentera så var det en succé utöver det vanliga.   Det var fullsatt och "lapp på luckan" när Uppsalahem bjöd in sina hyresgäster till en exklusiv spelning med Dolly Style och Hasse Andersson på Parksnäckan i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 21 jun 16 kl. 23:12

Omaka artister gjorde succé på Parksnäckan

När Uppsalahem firade sin 70-årsdag på Parksnäckan hade man bjudit in Dolly Style och Hasse "Kvinnaböske" Andersson och trots att artisterna möjligen var det mest omaka man kunnat presentera så blev det en succé utöver det vanliga.När Uppsalahem firade sin 70-årsdag på Parksnäckan hade man bjudit in Dolly Style och Hasse "Kvinnaböske" Andersson och trots att artisterna möjligen var det mest omaka man kunnat presentera så blev det en succé utöver det vanliga.   Det var fullsatt och "lapp på luckan" när Uppsalahem bjöd in sina hyresgäster till en exklusiv spelning med Dolly Style och Hasse Andersson på Parksnäckan i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 21 jul 19 kl. 02:50

Recension: Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco fyllde Parksnäckan

Recension: Trots att de två artisterna Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde med samma koncept i Parksnäckan för två år sedan fyllde de två populära herrarna Parksnäckan igen. En entusiastisk publik välkomnade dem i den mycket fina sommarkvällen. Trots att de två artisterna Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde med samma koncept i Parksnäckan för två år sedan fyllde de två populära herrarna Parksnäckan igen.

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Nedskärningar på gång på Wiks folkhögskola

Sparkraven inom Uppsalaregionen gör att teaterlinjen på Wik kan komma att läggas ner..

UNT - 17 timmar sedan

Ingen julsång är helig för Jacke & co

Ändra aldrig på ett vinnande lag..

UNT - 22 timmar sedan

Filmrecension: Episk maffiaskildring av Scorsese

En tre och en halv timme lång odyssé med en känslomässigt avstängd gangster som härjar loss som en Forrest Gump i maffiavärlden..

UNT - 22 timmar sedan

Hög tid för veteranens första julturné

Pianisten och kapellmästaren Anders Berglund har ett välfyllt cv efter 50 år i branschen..

UNT - Igår: 07:08

Eric Gadd släpper nytt och turnerar

Sångaren Eric Gadd firade 30 år som artist i fjol..

UNT - Igår: 07:00

Nya husockupanter drar in på UKK

En heldag med musik, politik och samtal..

UNT - Igår: 16:30

Börjar vi få nog av tolkningar?

Det hyllas, jubileras och tolkas som aldrig förr i det svenska musiklivet..

UNT - Igår: 13:33

Radiopris till Stina Wollter

Radioprogramledaren, konstnären och författaren Stina Wollter, Uppsala, får Författarförbundets Radiopris 2019..

UNT - Igår: 15:00

Historien som skaver mot Sveriges självbild

UNT:s Maria Ripenberg vill skapa diskussion om rasismens rötter i Sverige..

UNT - Igår: 11:05

Väsen får pris av Musikaliska akademien

Vid Kungl..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.