SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 22 November, 07:06

SmålandsPosten - 07 nov 19 kl. 13:11

Klart för Nordens största hinderloppDet populära hinderloppet Toughest ska arrangeras i samarbete med Älmhults handelsplats 2020. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Nordens, Toughest, Älmhults

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart för Nordensstörsta , hinderlopp
NSD - 14 aug 14 kl. 21:08

Hinderlopp i snö och is

Arktiskt hinderlopp – det ska bli äventyrarnas nästa punkt på måstelistan..

Magazin24 - 12 jun 15 kl. 13:50

Skandinaviens största hinderlopp

Den 13 juni är det återigen dags för galopptävlingarna Grand National och Champion Hurdle ute vid Strömsholms slott. Svenskt Grand National, är Skandinaviens största och mest prestigefyllda hinderlopp. Distansen är 4 500 m och 16 fasta hinder av varierande slag skall hoppas.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 16 kl. 13:15

Nytt hinderlopp hyllar Helsingborgs historia

Han gillar hårdrock, hinderbanor och historia. I sommar startar André Mollestam ett hinderlopp med koppling till Helsingborgs stads historia.
Men först kan man se honom som deltagare i tv-programmet "Ninja warriors"..

Sydöstran - 14 apr 17 kl. 13:30

EM-kval i hinderlopp i Karlsnäs

Ett av Sveriges största hinderlopp arrangeras i sommar i Karlsnäs. Tävlingen har nu fått status som EM-kval och arrangören räknar med över 500 deltagare..

GöteborgsPosten - 08 okt 17 kl. 19:57

Tufft hinderlopp i Kviberg

Lera. lianer och iskallt bad. Under söndagen arrangerades Toughest family, ett hinderlopp för hela familjen..

Blekinge Läns tidning - 14 jan 18 kl. 20:00

Han ska göra 24 motionärer redo för ett tufft hinderlopp

Själv gillar Christoffer Danielsson att träna och ta ut sig. Nu ska han träna och motivera 24 personer att kunna genomföra ett tufft hinderlopp över åtta kilometer och 40 hinder i Malmö i början av maj. .

GöteborgsPosten - 29 jun 18 kl. 18:36

Tufft hinderlopp mitt i stan

Ninjahopp, bildäck och uppblåsbara hinder. Under fredagen arrangerades Run Dirt Race Kidz på Norra Hamngatan, ett hinderlopp för hela familjen..

YLE - 02 aug 17 kl. 16:06

Karis Nordens Paris – härifrån kommer uttrycket

Ett välkänt uttryck i Västnyland när man pratar om Karis är att beskriva det som Nordens Paris. Efterforskningar visar att det är rätt gammalt och att det fått en större spridning tack vare en modevisning på 1960-talet.
Lotta Lerviks (till vänster) har funderat på uttryckets ursprung.

Nyan - 23 apr 15 kl. 11:04

Trettio år firas med Nordens institut på Åland

I helgen firar Nordens institut på Åland 30-årsjubileum. Festen på fredagen är öppen för alla. Nordens institut på Åland har genom åren stått för otaliga gästspel, kluriga idéer, tävlingar, böcker och nordiska samarbeten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya små manvargar på Nordens Ark

Manvargarna på Nordens Ark i Bohuslän har fått tre ungar. Det är andra gången som föräldraparet får valpar. - Vårt avelspar är ett av de viktigaste paren i avelsprogrammet för manvarg, så det är fler än vi som är glada över att de lyckats få ungar ännu en gång, säger Ewa Wikberg, biträdande zoolog på Nordens Ark i ett pressmeddelande.

YLE - 31 dec 15 kl. 10:46

Roman Eremenko med i ”Nordens drömlag”

Fyra svenskar, tre danskar, två islänningar och en norrman och en finländare. Där är Nordens drömfotbollselva. Den norska tidningen Verdens Gang har utsett ”Nordens drömlag” sedan 2010 – men aldrig har en utespelare från Finland rymts med (Jussi Jääskeläinen i målet 2010 och 2013).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sprinklerkrav stänger avdelning på äldreboende

Räddningstjänsten kräver sprinklersystem på Sörgården. Kravet gäller avdelningen Blåklinten på äldreboendet. Nu väntar stängning i stället för ökat brandskydd..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Affärsliv: Börsintroduktion alternativ för växande Readly

Växjögrundade magasinsplattformen Readly uppmärksammas ofta för sin rasande tillväxt, sina stora förluster och återkommande kapitaltillskott från gamla och nya ägare. – Vi kommer säkerligen att hämta in mer kapital i framtiden. Det finns olika alternativ där börsintroduktion är ett, säger Maria Hedengren..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Astrid Lindgrens liv blir podd

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Nattens stora fokus har varit sökandet efter den 6-åriga pojken som försvunnit på Öland. I övrigt har en bilbrand rapporterats i Mönsterås..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Polisen: Det ska vara tryggt att bo i Malmö

Att gängvåldet minskar enligt statistiken räcker inte för att Operation rimfrost ska bedömas som lyckad. Det måste också kännas ute på gatorna..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Lankesisk president ger bröder ministerposter

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Ambassadören: Trumps plan hotar svenska jobb

USA:s fortsatta hot om nya strafftullar på europeiska bilar är "oacceptabelt" och skulle slå hårt mot svensk arbetsmarknad om det verkställdes. Det anser Sveriges ambassadör i USA, Karin Olofsdotter..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Jelassi: "Det har varit tufft"

På sin debut-ep "Port 43" rappar Jelassi om minnen från sina uppväxtår i Stockholmsförorten Farsta..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Presidentval splittrar i oroligt Afghanistan

Rekordlågt deltagande, anklagelser om röstfusk och två bittra rivaler som bägge utropat sig till segrare trots att resultatet ännu inte tillkännagivits. Afghanistans presidentval speglar det ansträngda läget i landet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rekordfå emot kärnkraft

Kärnkraftsmotståndet bland svenskarna är på rekordlåg nivå och sedan slutet av 1990-talet har aldrig så många varit öppna för ny kärnkraft som nu. Den populära tv-serien "Chernobyl" verkar inte ha avskräckt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.