Nyteknik > Teknik

Saturday, 23 November, 00:51

Nyteknik - 07 nov 19 kl. 12:45

Gripenplan har flugit med Saabs nya störkapselDen nya störkapseln med förmåga att blockera även lågfrekvent radar har för första gången varit luftburen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Saabs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gripenplanhar , flugitmed , Saabsnya , störkapsel

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Lexus första elbil är här

Toyotakoncernen har till slut presenterat sin första elbil, i form av Lexus UX300e. 400 kilometers räckvidd enligt gamla körcykeln är vad som bjuds..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Rökdimma över Sydney – luften rekorddålig

De omfattande skogsbränderna i Australien har lett till att Sydney för fjärde dagen i rad hamnat på topp tio-listan på städer med sämst luftkvalitet i världen..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Hyundai demonstrerar sin teknik för platooning

Ett bra steg på väg mot självkörande. Nu har Hyundai visat teknik för kolonnkörning – delvis utan förare..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Bärbar hjärnmätare läser av dina tankar: ”Kan styra din tv”

Tankestyrd teknik kommer allt närmare oss konsumenter. Franska Nextmind har utvecklat en puck som genom att läsa av dina tankar i realtid gör att du kan styra din tv utan fjärrkontroll. Men företaget är förteget om sin teknik..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Ny Tekniks podcast: Det nya fossilfria stålet

”Vi ligger två tre år före våra konkurrenter” säger SSAB:s vd Martin Lindqvist i Ny Tekniks nya podcast om satsningen på fossilfritt stål..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Här är Tesla Cybertruck – inspirerad av Bond-bil

Väntan har varit lång. Men nu är Tesla Cybertruck presenterad. Företagets första elpickup..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Missöde när Musk visade upp ny pickup

Tesla har visat upp sin första el-pickup. Men bilens fönster, som ska vara förstärkta och i det närmaste okrossbara, gick sönder och vd Elon Musk fick fortsätta sin presentation vid ett trasigt fordon..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Ambassadören: Trumps plan hotar svenska jobb

USA:s fortsatta hot om nya strafftullar på europeiska bilar är ”oacceptabelt” och skulle slå hårt mot svensk arbetsmarknad om det verkställdes. Det anser Sveriges ambassadör i USA, Karin Olofsdotter..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Rekordfå är emot kärnkraft i Sverige

Kärnkraftsmotståndet bland svenskarna är på rekordlåg nivå och sedan slutet av 1990-talet har aldrig så många varit öppna för ny kärnkraft som nu. Den populära tv-serien ”Chernobyl” verkar inte ha avskräckt..

Nyteknik - 17 timmar sedan

”Sluta käbbla om kärnkraften”

DEBATT. Energifrågan är alldeles för viktig för att slarvas bort i politiskt käbbel. Håll kärnkraften utanför det politiska spelet och stå fast vid energiöverenskommelsen, skriver företrädare för IF Metall och socialdemokraterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.