Skånskan > Opinion

Wednesday, 20 November, 13:40

Skånskan - 07 nov 19 kl. 12:45

Polisen hoppas att film ger fler uppgifterLund – Sekvensen är kort men visar en förbluffande hänsynslöshet, säger förundersökningsledare Patrik Nyquist.Natten mot den 14 september detonerade en sprängladdning i entrén till en butik på Södergatan i Lund. En ung kvinna som passerade skadades allvarligt.
Under torsdagen gick polisen ut med ett kort videoklipp från detonationen, samt en stillbild med en bil som polisen är intresserad av.
– Med tillstånd av målsägaren och stöd från hennes målsägandebiträde väljer vi nu att visa en filmsekvens från själva detonationen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Patrik Nyquist, Södergatan, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, hoppasatt , filmger , fler, uppgifter
UNT - 27 aug 18 kl. 20:03

Mordutredare hoppas på fler tips

Polisen hoppas få fler tips om mordet på en 25-årig man som hittades i en sjö norr om Uppsala i våras..

Hela Gotland - 10 jul 14 kl. 06:04

Polisen hoppas på fler fartkameror

Trafikverket kommer att placera ut ytterligare 500 fartkameror i landet. Polisen på Gotland hoppas att någon av dem hamnar på ön, skriver GT..

Corren - 17 jun 13 kl. 17:58

Polisen hoppas på fler svar från kvinnan

Den kvinna i 30-årsåldern som på sannolika skäl misstänks för mord på en 3,5 årig flicka får fortsatt vård på Universitetssjukhuset.? Polisen kommer att kontakta sjukhuset i idag, tisdag, för att se om det går att genomföra fler förhör, säger förundersökningsledare Britt-Louise Viklund till Corren..

Skånskan - 24 okt 14 kl. 18:51

Polisen hoppas på fler vittnen

I måndags rånade två maskerade män Sallerups lågpris i Eslöv.
Nu efterlyser polisen fler vittnen till händelsen – som antingen var på plats eller som kan ha sett vad som hände innan eller efter..

Sydsvenskan - 19 jan 18 kl. 13:00

Tre misstänks för raketskjutning – polisen hoppas hittat fler gärningsmän

Tre misstänks för raketskjutning – polisen söker vittnen för att hitta fler gärningsmän..

GöteborgsPosten - 12 mar 18 kl. 15:48

Polisen hoppas locka fler volontärer i Göteborg

De ska vara länken mellan polisen och civilsamhället, men de hade gärna fått vara fler. I veckan kom 55 personer till polisens informationsmöte för nya volontärer..

Sydsvenskan - 17 jan 12 kl. 06:30

Polisen hoppas på fler tips

Arkiv: Göran Olsson
Polisen överväger att använda ett lockbete, en civilklädd kvinnlig polis för att fånga mannen som härjar i östra Lund.
LUND. I helgen fanns uniformerad polis och civilklädda spanare på och kring de platser där de tre flickorna och den 26-åriga kvinnan överfölls.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen hoppas på fler tips om dödade vargen

Flera skoterförare jagade och dödade vargen. Det misstänker polisen som under helgen fortsätter att söka efter djurkroppen. De som jagat vargen och förmodligen dödat djuret, har varit mycket hänsynslösa, bedömer polisen.

Skånskan - 30 sep 14 kl. 18:56

Polisen hoppas på fler vittnen


Polisen: De två maskerade männen måste ju ha tagit vägen någonstans efter Dalslandsgatan..

SR - 10 jun 19 kl. 12:37

Polisen hoppas på fler svar snart

I Linköping fortsätter arbetet efter fredagens explosion.Polisen har en omfattande utredning igång men ännu inte något svar på vem som ligger bakom sprängningen eller vad som har exploderat.Många boende i området har fått lämna sina hem och har påverkats mycket av händelsen.

Polisen - 26 maj 14 kl. 09:29

Polisen söker fler vittnen efter 16-årings död

Polisen söker fler vittnesuppgifter sedan en 16-årig pojke anträffats död i Halmstad den 10 maj. Polisen använder nu även sociala medier för att söka efter tips och vittnesuppgifter..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Hund avslöjade tjuvar

Kirseberg Polisen fick på tisdagen larm om ett pågående bilinbrott på Rantzowgatan på Kirseberg. Flera patruller skickades till platsen. En av dem såg då tre män komma gående en bit får platsen.

Skånskan - 10 minuter sedan

Två greps med falsk fullmakt

Hyllie Två män, 36 och 33 år gamla, greps på Emporia på tisdagen sedan de försökt hämta ut tio mobiltelefoner med hjälp av en förfalskad fullmakt i en butik.
Vid gripandet hittades ytterligare tre fullmakter som var utställda på andra butiker på Emporia.
Männen anhölls under dagen misstänkta för försök till grovt bedrägeri..

Skånskan - 45 minuter sedan

122 kvadratmeter stort hus i Kågeröd sålt

Kågeröd Jimmy Andersson, 36 år, tidigare boende på Lillevångsgatan i Kågeröd är ny ägare till fastigheten på Böketoftavägen 8 i Kågeröd. Huset byggdes 1951 och har en boyta på 122 kvadratmeter. Säljare är Stig Arvidsson.

Skånskan - 1 timme sedan

Energidrycksstöld blev rån

Malmö En kvinnlig anställd på Hemmakväll vid Fridhemstorget hotades på tisdagen av två personer som stal energidryck från butiken. När hon konfronterade dem påstod männen att de hade vapen, och att hon inte skulle komma nära. Sedan lämnade de platsen.

Skånskan - 1 timme sedan

13-åring hotade väktare

Hyllie När väktare skulle avvisa två unga personer som uppträdde stökigt på Emporia i Hyllie började de båda killarna, 13 och 15 år gamla, att hota dem.
Dessutom anslöt en kvinna i 30-årsåldern som försökte frita dem. Hon misstänks nu för försök till främmande av flykt och förgripelse mot tjänsteman.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kronofogden tog elcykel

Kroksbäck Vid en rutinpatrullering på Sörbäcksgatan på Krocksbäck på tisdagen stötte polis på en person som uppträdde misstänkt. Det visade sig att han hade en större mängd narkotika på sig, så stor att man misstänker att den skulle säljas vidare.
Dessutom hade mannen en elcykel.

Skånskan - 2 timmar sedan

Homofobiskt klotter på skola

Malmö Under helgen klottrade okända personer hakkors, manliga könsorgan och olika hatiska homofobiska budskap på Fågelbacksgatan.
Polisen rubricerar klottret som hets mot folkgrupp. Det finns ingen misstänkt i nuläget..

Skånskan - 2 timmar sedan

Skånskans läsare inte imponerade

Julklapp "Så nu kan man köpa en mobil i låda för att ta ut den och lägga den i en annan låda...Magiskt".Skånskans följare på Facebook är inte överdrivet imponerade att årets julklapp som alltså är en mobillåda.

Skånskan - 2 timmar sedan

64-åring ny ägare till mindre hus i Blentarp

Blentarp Fastigheten på adressen Kastanjevägen 25 i Blentarp har fått en ny ägare. Köpare är Anny Ulla-Britt Gyllin, 64 år, från Trelleborg och säljare är Sandra Rebecka och Lars Johansson. Köpet blev klart i november 2019 och priset blev 1 075 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stoppad igen utan körkort

SJÖBO Föraren saknade även denna gång körkort och var troligen påverkad av narkotika. Det var även passageraren.
Ekipaget stoppades tidigt på onsdagsmorgonen på Ringvägen/väg 11.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.