Barometern > Nyheter

Tuesday, 12 November, 22:03

Barometern - 07 nov 19 kl. 12:23

Förälder vill se åtgärder för att minska farten förbi förskolaEn förälder med barn på Loket i Ålem har vänt sig till kommunen med krav på åtgärder för att minska hastigheten förbi förskolan..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Loket, Ålem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldervill se , åtgärderför att , minska, farten, förbi, förskola
Cornucopia - 23 nov 15 kl. 13:01

Allt fler skjutvapenbrott trots allt färre vapenstölder

Antalet vapenstölder i Sverige är tydligt fallande sedan länge. Ändå ökar antalet brott med skjutvapen, vilket visar att de lagliga vapnen, som kan stjälas, inte har med saken att göra.
Stölderna av skjutvapen och sprängämnen minskar stadigt i Sverige, både i antal och per capita.

YLE - 12 jan 17 kl. 06:40

Vandapolisen löste 10 000 färre brott i fjol än några år tidigare – nio av tio stölder olösta

Polisen i Vanda löser allt färre brott och andelen är mindre än i Esbo och Helsingfors. Det här visar statistik från Polisyrkeshögskolan som Yle Huvudstadsregionen har tagit del av. Stölder och skadegörelse har polisen i huvudstadsregionen svårast att lösa, vilket posten nu har fått erfara.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 06:30

Stora problem med brickstölder på EKO

Foto: Bosse Nilsson
Det försvinner i genomsnitt 100 matbrickor i månaden från Ekorasten. Att ersätta dem kostar tusentals kronor varje månad.Problemen har varit så stora att butiken nu har vidtagit åtgärder.

Skånskan - 08 nov 16 kl. 06:00

Fler poliser sätts in för att minska bilinbrotten

Skurup Bilinbrotten ökar i Skurups tätort. Totalt har polisen fått in 19 anmälningar under oktober i år jämfört med 3 samma tid förra året.
– Vi kommer tills vidare att ha ökad beredskap i Skurup nattetid, säger kommunpolisen Sara Schön.

Cornucopia - 15 apr 16 kl. 10:09

Hemligt telefonnummer kan minska risken för ID-stölder online

På förekommen anledning visar det sig att hemligt telefonnummer kan minska risken för ID-stölder online. Det verkar inte som onlinebutiker och andra tjänster där man kan ange personnummer för automatiska adressuppgifter fungerar om man har hemligt nummer.
Hemligt telefonnummer innebär bland annat att din teleoperatör inte exporterar dina kontaktuppgifter till tjänster som Hitta.

YLE - 30 jan 17 kl. 06:08

Åtgärder för bättre luft i Kyrkslättskola effektlösa: "Efter jullovet kom utslagen igen som svampar"

76 personer har fått symptom eller misstänkta symptom av inomhusluften i lågstadiet vid Winellska skolan i Kyrkslätt. Det här visar en enkät som Hem och Skola i Kyrkslätt har gjort. Enkäten om inomhusluften i Winellska skolans B-byggnad, det vill säga lågstadiet, gjordes under knappt två veckor i januari men gäller för situationen under hösten.

Alingsås tidning - 29 sep 18 kl. 05:30

Många stölder av bensin och diesel

Slangning och stölder av bensin och diesel har varit problem i Vårgårda och Herrljunga den senaste tiden. Särskilt utsatt har pendelparkeringen vid stationen i Herrljunga varit och nu tar kommunen tag i saken och har flera åtgärder på gång.
De senaste månaderna har det rapporterats flitigt om fordon som slangats på bensin både i Vårgårda och Herrljunga.

Politologerna - 06 dec 15 kl. 09:00

Lucka #6: Dags för sänkt rösträttsålder?

Förra årets val till Europaparlamentet innebar en ökning av det svenska valdeltagandet med 5,5 procentenheter till 51,1 procent. För första gången röstade över hälften av de röstberättigade i ett svenskt EU-val. På det hela taget var dock 2014 års EU-val ytterligare ett misslyckande sett till det medborgerliga engagemanget; visserligen sjönk valdeltagandet bara med några tiondelar av en procent, men de 42,6 procent av de röstberättigade EU-medborgarna som begav sig till valurnorna innebar den lägsta andelen någonsin.

BT - 17 okt 14 kl. 19:01

Stor ökning av id-stölder

Id-kapningarna fortsätter att öka lavinartat. Rykande färska siffror visar att antalet spärrade personuppgifter ökat med 48 procent sedan årsskiftet. Och Västra Götaland är ett av de mest utsatta områdena.

YLE - 24 sep 13 kl. 16:06

Många finländare vill minska sitt drickande

Många finländare vill minska sin alkoholanvändning. Däremot är det få som helt vill sluta dricka helt. Det visar en ny finländsk undersökning om alkoholvanor.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Kalmar: Man följde efter folk i trädgårdar

Barometern - 15 minuter sedan

Livsmedelsverket: Mat kontrolleras för sällan

Den bristande livsmedelskontrollen i landet riskerar att leda till matförgiftningsutbrott, enligt Livsmedelsverket. En del av problemet förklaras med att länsstyrelserna inte får tillräckligt med pengar till att genomföra kontrollerna..

Barometern - 30 minuter sedan

Spårvagnsförare skadad av stenkastning

En man drabbades av ursinne och kastade stenar mot en spårvagn och dess förare i Göteborg. Föraren träffades av en sten över käken och fick också ta emot slag..

Barometern - 1 timme sedan

Näst största segern någonsin: "Sinnessjukt"

Tre spelare gjorde varsitt hattrick när Danmark spelade ut Georgien efter noter i EM-kvalet i fotboll. Danskorna gjorde tio mål på en halvlek och vann till slut med 14–0 – landets näst största seger i historien..

Barometern - 1 timme sedan

Republikan hoppar av försök att utmana Trump

Den tidigare guvernören i delstaten South Carolina Mark Sanford ger upp sina försök att utmana USA:s president Donald Trump om att bli Republikanernas presidentkandidat i nästa års val..

Barometern - 1 timme sedan

Kvinna följde efter hemvärnsmän – friades direkt

Kvinnan som åtalades efter att ha förföljt hemvärnsmän vid Kosta skjutfält friades direkt efter vittnesmålen i Växjö tingsrätt. Detta efter att det framkommit att hon aldrig korsade gränsen för skyddsobjektet. .

Barometern - 1 timme sedan

Zadie Smith debuterar som dramatiker

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.