Skånskan > Nyheter

Sunday, 17 November, 03:21

Skånskan - 07 nov 19 kl. 12:30

En veteran lämnade husetMELLANSKÅNE Efter tio år som kommunalråd och oppositionsråd i Eslöv tackade Bertil Jönsson (C) för sig och lämnade arbetsrummet på stadshuset.
– Jag har trivts med uppdraget. En positiv sida är att träffa oerhört mycket folk, en negativ är att alltid vara en offentlig person, sammanfattade Jönsson i en intervju med Skånskans reporter Sigvard Olsson.Jönsson satt omväxlande som oppositionsråd och kommunalråd från 1984, beroende på hur det gick i valet. Han beskrev den första och den sista perioden som de intressantaste.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MELLANSKÅNE Efter, Eslöv, Bertil Jönsson, Jönsson, Skånskans, Sigvard Olsson, Centerpartiet, Skånskan, Frosta, Höörsidan, Höör, Johan Setterlind, Monica Borrfors, Johans, Hörby, Frostaskolan, Hörbysidan, GPS, E22, Kraftgatan, Inge Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En veteran, lämnade, huset
DN - 21 sep 14 kl. 05:50

Veteran med handikapp bakom intrånget vid Vita huset

Den man som i fredags lyckades ta sig över Vita husets stängsel var en veteran som tilldelats medalj för sin insats i Irak. Han lämnade sin tjänst på grund av ett funktionshinder, uppger amerikanska armén..

DN - 21 sep 14 kl. 05:50

Veteran med handikapp bakom intrånget i Vita huset

Den man som i fredags lyckades ta sig över Vita husets stängsel och in genom en entrédörr var en veteran som tilldelats medalj för sin insats i Irak. Han lämnade sin tjänst på grund av ett funktionshinder, uppger amerikanska armén..

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 14 kl. 09:58

Revanschläge för ojämn veteran

Under 2000-talet växte kritiken mot hans slitna röst och oengagerade spelningar. Men under det senaste året har något hänt. Är Bob Dylan i form på nytt?

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 09:58

Revanschläge för ojämn veteran

Under 2000-talet växte kritiken mot hans slitna röst och oengagerade spelningar. Men under det senaste året har något hänt. Är Bob Dylan i form på nytt?

Skånskan - 03 sep 19 kl. 20:30

Veteran i en klubb med anor

Personligt Kerstin Nilsson försökte värva en kollega till korplaget i fotboll. I stället blev det så att kollegan fick Kerstin Nilsson att börja med friidrott. Och nu är hon veteran inom veteranfriidrott, har hållit på sedan 1985.

HBL - 01 okt 13 kl. 05:39

Veteran vill lägga ner stiftelsen

Samtidigt som Bensows barnhemsstiftelse planerar för framtiden föreslår den mångårige styrelsemedlemmen i Bensow Ab Per-Erik Lindholm, att stiftelsen läggs ner och pengarna doneras till det nya barnsjukhuset i Helsingfors.Efter att Stiftelsen Bensows barnhem för ett år sedan lade ner barnhemmet har styrelsen levt ett turbulent liv. Stiftelsen har beskyllts för missbruk, Patent- och registerstyrelsen har krävt redogörelse för hur man tänker följa stadgarna och polisen har startat en brottsutredning som fortfarande är oav- slutad.

Barometern - 26 feb 14 kl. 07:18

Moderater petar veteran

Göran Häggfors (M) petas från partitoppen. Från plats nummer sju inför valet 2010 till plats 24 och utanför listan i år. En av Kalmarmoderaterna mest erfarna politiker ser ut att få lämna in.

Expressen - 10 jan 15 kl. 22:11

Djurgårdens veteran blir borta i flera veckor

VÄXJÖ. Förlust med 3–4 trots en sen upphämtning. Djurgården lämnade dessutom Växjö med viktige forwarden Mikael Samuelsson skadad.

Realtid - 10 jul 15 kl. 09:22

Axcel tar in Nordea-veteran

Ny finanschef börjar i augusti ett år efter att han lämnade Nordea..

YLE - 29 jul 17 kl. 09:15

Arbis-veteran med mamma som främsta mentor: Jag är evigt tacksam för den kritik jag fick!

Benita Åkerlund har varit biträdande rektor på Arbis i Esbo. Hon säger att hon hamnade där av misstag. Benita Åkerlund tar emot i sitt barndomshem i Sökö i Esbo.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Tre bilar i kollision på riksväg 23

Höör Under lördagskvällen var tre bilar involverade i en trafikolycka på riksväg 23 vid Höör. Enligt Trafikverket är väg 23 helt avstängt från Karlsholm till Nyby i båda riktningar efter en olycka med tre fordon. Skadeläget är initialt oklart..

Skånskan - 8 timmar sedan

YIF visade klassen i heta Ystadderbyt

Det var match i ingefär 20 minuter. Sedan la Ystads IF in en växel till och körde formligen över IFK Ystad till slut. 29-20 till det vita laget och en efterlängtad revansch för förlusten i början av säsongen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Många ville dela mera

Malmö Boende i området och folk från grannkommunerna samsades med internationella besökare när Malmö stad höll öppet hus och bjöd på inspirationsdag om delning och presenterade framtidens Sege Park.– Det här är banbrytande på flera sätt. De gemensamma byggherremötena har gjort att alla vi byggaktörer har fått en gemensam målbild och överblick.

Skånskan - 9 timmar sedan

Regn var inget hinder för tidigt julmys på slott.

Svaneholm En häftig regnskur avskräckte inte, det var julmarknad på Svaneholms slott och fullt med besökare. Det kom personer från hela Skåne.Slottet tog bara in ett visst antal besökare, utanför ringlade en lång kö med människor som tog skydd under uppsatta parasoll.

Skånskan - 10 timmar sedan

Lyckad kabaré på Operaverkstan

På Malmö Operas lilla scen, Operaverkstan, bjuds det nu på en kabaré i en akt, Inget får hejda premiären. Föreställningen är Operaverkstans 75-årspresent till teaterhuset. Det är ett firande med avslappnad och mysig stämning, det bjuds på varmkorv och dryckerna från baren får medtagas in i salongen.

Skånskan - 13 timmar sedan

En röst som aldrig upphör att fascinera

Recension Sarah Klang spelade på Kulturbolaget på fredagskvällen..

Skånskan - 13 timmar sedan

Hus på 124 kvadratmeter sålt i Rydsgård

Rydsgård Emir Hubanic, 35 år, från Malmö är ny ägare till fastigheten på adressen Västra Storgatan 17 i Rydsgård. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Fritz Jansson.

Skånskan - 15 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten Lyby 8:6 i Hörby kommun

500 000 kronor fick Jeanette och Michael Ahlman, 39 och 42 år, från Hörby, ge för fastigheten Lyby 8:6 i Hörby kommun. Köpet från säljaren Ulla Margareta Jönsson blev klart i november 2019. I våras såldes ett hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Lyby 3329.

Skånskan - 17 timmar sedan

Nya ägare till stor villa i Eslöv

Eslöv Försäljningen av fastigheten på adressen Kappevägen 5 i Eslöv är nu klar. Nya ägare är Emma och Jacob Frohm, 28 och 29 år, tidigare boende på Odengatan i Eslöv och säljare är Cecilia Svensson. Byggår för huset är 1976 och boarean är 214 kvadratmeter.

Skånskan - 17 timmar sedan

Ilsken hund till attack mot femåring

HÖRBY En ilsken hund slet sig och attackerade ett barn i femårsåldern och en kvinna i 30-årsåldern på Näckrosgatan i Hörby vid 16-tiden på torsdagen. Både barnet och kvinnan blev bitna av hunden, bland annat i armarna, och började blöda och fördes med ambulans till sjukhuset för vård.
Polisen ryckte också ut till platsen och omhändertog hunden, som enligt polisen ska vara av rasen pitbull eller amstaff.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.