Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 15 November, 14:36

Blekinge Läns tidning - 07 nov 19 kl. 12:02

Blekinge: Slopade patientavgifterna kan ge oväntade utgifterEfter en maratonlång sittning föll det ena förslaget på patientavgift efter det andra. Men några satsningar blev kvar. – Vi får mindre marginaler 2020, säger regionrådet Lennarth Förberg (M)..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Lennarth Förberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blekinge, Slopade, patientavgifternakan ge , oväntade, utgifter
Blekinge Läns tidning - 01 feb 16 kl. 08:55

Väntade vinnare och en uppstickare

Väntade vinnare och en uppstickare. Så kan vi summera det DM i luftpistol som Karlshamns UPSK arrangerade i Ringamåla under lördagen..

Blekinge Läns tidning - 19 mar 16 kl. 16:08

Expert: Många väntade sig attacken

Statsvetaren Sinan Birdal vid Isikuniversitet i Istanbul säger att många väntade sig att ännu en attack skulle inträffa i staden. - Självklart är jag rädd, vem är inte det? Det råder ett slags allmän panikkänsla, säger han.

Blekinge Läns tidning - 17 maj 16 kl. 07:47

Inget tjänstefel när polisen väntade

Polisen begick inte tjänstefel då man väntade i fyra timmar med att gå in i en fastighet där en man skjutit en kvinna och sedan hängt sig själv. Det visar den förundersökning om eventuellt tjänstefel som bedrivits av särskilda åklagarkammaren och som nu läggs ner, skriver P4 Uppland.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 jul 17 kl. 05:15

Miedema: Förväntade mig mer av Sverige

Vivianne Miedema avgjorde EM-kvartsfinalen mot Sverige genom att fixa fram en frispark och sätta ett mål. Det gick oväntat lätt, tyckte hon. - Jag förväntade mig faktiskt mer från Sverige, säger hon.

Blekinge Läns tidning - 15 jul 18 kl. 15:53

Väntade elvor i VM-finalen

Det blir de väntade startelvorna i VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien. Inget av finallagen gör några förändringar från de lag som tog dem vidare från deras respektive semifinaler. Årets VM-final på Luzjnikistadion i Moskva inleds klockan 17.

Blekinge Läns tidning - 16 aug 18 kl. 10:30

Så har KHK:s motståndare värvat – förväntade favoriter

De hockeyallsvenska lagen är klara med sina trupper och har påbörjat finslipningen inför premiären den 21 september . – Det är ganska förväntade lag som är favoriter, menar Karlskrona HK:s tränare Ove Molin..

Blekinge Läns tidning - 30 nov 18 kl. 02:29

Oväntade släktförhållanden bland fåglar

Bland familjerna fnittertrastar, timalior, glasögonfåglar och sylvior bör släktträdet ritas om. Ny forskning visar på oväntade släktförhållanden mellan olika arter inom den stora fågelgruppen. Arterna uppskattas ha börjat dela på sig redan för 18-20 miljoner år sedan, under tidsepoken miocen.

Blekinge Läns tidning - 09 dec 18 kl. 07:51

Hund väntade utanför huset under storbranden

Medan den svåra Camp fire-branden rasade i norra Kalifornien, väntade den anatoliska herdehunden Madison troget utanför sin ägares hus. Nu har Madison återförenats med sin matte, till bådas stora glädje, skriver Washington Post.(TT).

Blekinge Läns tidning - 09 sep 19 kl. 10:48

Blev överfallen när han väntade på släktingar

En man som greps misstänkt för misshandel är nu anhållen. Enligt förhör verkar mannen ha överfallit en annan man som stod och väntade på att hans släktingar skulle komma över med båten vid Verkö..

Sydöstran - 13 mar 18 kl. 09:38

Förslaget: Toppmöte mellan Trump och Kim – i Blekinge

Sverige har kommit på tapeten vid ett eventuellt toppmöte mellan Donald Trump och Kim Jong-Un. Då poppar förslaget upp att de borde träffas i ... Eriksberg i Blekinge.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Lutande träd ska fällas

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Olofström: Näringslivschefen kommenterar nedlagt kontor

Näringslivschef Kjell Persson kände till HCL Technologies planer att stänga Olofströmsenheten. Han menar att beskedet är tråkigt, men samtidigt väntat. Arbetsmarknaden förblir dock stark, där kommunen över lag fortfarande har ökat antal arbetstillfällen, betonar han..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

VW satsar 640 miljarder på elbilar

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Hongkongs största musikfestival ställs in

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Ståhl får kasta diskus i Stockholm

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Dom banar väg för hastigt nybygge

Med en dom i veckan ligger vägen för en ny padelhall i Ronneby öppen igen. –Vi ska vara igång med fyra banor innan jul. Men vi har tappat en hel del pengar genom fördröjningen, sa Anders Forsberg, en av delägarna i bolaget, i fredags..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Polis: Tjuvar stal 500 meter kabel

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Brott: Kvinna åtalas - slog man med planka

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Karlskrona HK värvar från SHL-laget

19-årige backen Christian Lindberg har kritat på för Karlskrona HK. Därmed lämnar han SHL-laget Oskarshamn och är klar för spel i KHK under resten av säsongen. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Över 20 dog på vägarna i oktoberOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.