Expressen > Kultur

Tuesday, 12 November, 19:36

Expressen - 07 nov 19 kl. 12:26

Mansmörderskan är tillbaka på scenNina Jeppsson är tillbaka efter succén som Proust.Hanna Nordenhök får syn på hennes galna begåvning i rollen som mansmörderska..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jeppsson, Proust, Nordenhök

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mansmörderskanär tillbaka på , scen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Nu är det dags att legalisera cannabis

I stora delar av världen har man avkriminaliserat eller legaliserat droger för att få bukt med problemen de orsakar. Isobel Hadley-Kamptz ser en del av en lösning på gängkriminaliteten. .

Expressen - 13 timmar sedan

Hennes bok är full av lösa trådar – precis som livet

Minnen, nördiga utgrävningar av ryska avantgardister och en romantisk kärlekshistoria.Per Wirtén golvas av Dubravka Ugresic mäktiga totalroman ”Räven”. .

Expressen - Igår: 15:37

En farlig urvattning av begreppet antisemitism

Det senaste ”Uppdrag granskning” om den antisemitanklagade överläkaren på Karolinska har väckt debatt.Göran Rosenberg anser att Svante Weyler och SKMA spelar högt med sin sakliga och moraliska auktoritet..

Expressen - Igår: 06:30

Därför blir Jokern en succé i vår tid

”The wolf of wall street” och ”Joker” är tänkta att fungera som avskräckande exempel. Love Bonnier hittar ett dåligt omen i fascinationen för filmernas frihetstörstande figurer. .

Expressen - Igår: 06:30

Överraskande och rolig bilderbok för små fingrar

I ”Just nu” får barnen rimmade och ritade överraskningar på varje sida.Margareta Sörenson gör nya upptäckter i den mästerliga bilderboksduos nya verk..

Expressen - I förrgår: 07:00

När en tönt blir kysst öppnas hela havet

Det bästa med att vara en kuf är att man får vara i fred med sina drömmar.Daniel Sjölin ser en skickligt skriven roman om en flicka på en ö i havet..

Expressen - I förrgår: 07:00

Två lika utsatta stadsdelar – med en dödlig skillnad

Bra stadsplanering kan innebära skillnaden mellan liv och död.Dan Hallemar ser betydelsen av en kylig kväll på fotbollsplanen..

Expressen - I förrgår: 21:49

Varför har vi inte bara stängt islamistskolan?

Karin Olsson om avslöjandena om Vetenskapsskolan..

Expressen - 09 nov 19 kl. 08:27

Något förrädiskt sker med vår yttrandefrihet

Hans pappa stod i frontlinjen av Kalla krigets stora slag mellan yttrandefrihet och censur.I en exklusiv essä för Expressens kultursida skriver Peter Pomerantsev om hur segrarna från 1989 borde försvaras i en ny tid..

Expressen - 09 nov 19 kl. 06:55

Så tog liberalerna död på friheten

I sin nya bok hävdar Ivan Krastev och Stephen Holmes att liberalismen dödade sig själv genom imitatationstvång. Anna Hellgren tar del av en intressant tes med lite för många luckor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.