YLE > Finland

Thursday, 21 November, 11:54

YLE - 07 nov 19 kl. 12:20

EU-kommissionen: Finlands ekonomi växer långsammareEU-kommissionen förutspår att Finlands ekonomi växer långsammare än ekonomin i de övriga euroländerna de två närmaste åren..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Finlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-kommissionen, Finlands, ekonomi, växer, långsammare
YLE - 28 apr 17 kl. 10:18

Finlands ekonomi växer stadigt, tror Finansministeriet

Finansministeriet förutspår i sin färska prognos att Finlands ekonomi växer med 1,2 procent i år. D et är företagens och medborgarnas tro på framtiden som ökar tillväxten i bruttonationalprodukten, säger ministeriet. Vid sidan av den privata konsumtionen och investeringarna ökar också exporten.

HBL - 26 aug 13 kl. 13:00

OP-Pohjola: Finlands ekonomi växer med 1,7 procent nästa år

Finlands ekonomi växer långsamt nästa år, förutspår OP-Pohjola. Bruttonationalprodukten kommer att växa med 1,7 procent förutspår bankens ekonomer.

I eurozonen är tillväxttakten en procent nästa år, tror banken.

SR - 29 feb 16 kl. 17:56

Finlands ekonomi växer igen

Tre år av recession är över i Finland. Nya siffror i dag visar att landets ekonomi växer igen..

YLE - 20 nov 18 kl. 16:56

OP:s prognos: Finlands ekonomi växer hyfsat också nästa år - den offentliga ekonomin är i balans år 2019

Finlands ekonomi fortsätter att växa under 2019 men tillväxten blir inte lika stark som under de två senaste åren, enligt OP-gruppens färska prognos. De största orosmolnen just nu hänger över USA..

YLE - 27 nov 17 kl. 10:33

Aktia: Finlands BNP växer med 3,1 procent i år

Den finländska ekonomin har vind i seglen för tillfället. Aktias ekonomiska översikt förutspår en tillväxt på 3,1 procent i år. Finlands ekonomi växer just nu fort, men de långsiktiga utsikterna dämpas av strukturella problem.

HBL - 10 dec 14 kl. 09:50

Lokal Tapiola: Finlands ekonomi växer först 2016

Försäkringsbolaget Lokal Tapiola har sänkt sin prognos för Finlands ekonomiska tillväxt nästa år. Lokal Tapiola räknar nu med nolltillväxt nästa år och 2016 växer ekonomin med endast en procent. – Vi tror att problemen på hemmamarknaden fortsätter ännu 2016, men återhämtningen inom den internationella ekonomin för då också Finland mot en hållbar tillväxt.

YLE - 29 feb 16 kl. 09:39

Finlands ekonomi växer

Siffror över fjolårets ekonomi visar att finlads samhällsekonomi har vuxit. Bruttonationalprodukten öakde under år 2015 med 0,4 procent. Under det sista kvartalet, det vill säga oktober till december, växte BNP med 0,1 procent.

SmålandsPosten - 15 maj 18 kl. 08:22

Finlands ekonomi växer

Finlands bruttonationalprodukt (BNP) steg med 1,1 procent i det första kvartalet 2018, jämfört med kvartalet före. Och jämfört mot samma period i fjol ökade tillväxten med 2,8 procent.(TT).

BT - 15 maj 18 kl. 08:22

Finlands ekonomi växer

Finlands bruttonationalprodukt (BNP) steg med 1,1 procent i det första kvartalet 2018, jämfört med kvartalet före. Och jämfört mot samma period i fjol ökade tillväxten med 2,8 procent.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 maj 18 kl. 08:22

Finlands ekonomi växer

Finlands bruttonationalprodukt (BNP) steg med 1,1 procent i det första kvartalet 2018, jämfört med kvartalet före. Och jämfört mot samma period i fjol ökade tillväxten med 2,8 procent.(TT).

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Ägarstyrningsminister Sirpa Paatero: Ingen bad om godkännande för anställdas byte av kollektivavtal inom Posten

Kommun- och ägarstyrningsminister Sirpa Paatero (SDP) uppger att ingen bad om hennes godkännande för Postens beslut att börja tillämpa ett nytt kollektivavtal för cirka 700 anställda..

YLE - 45 minuter sedan

Live klockan 12.55: Arga postanställda demonstrerade utanför riksdagshuset

De postanställda demonstrerar i dag utanför riksdagshuset - och de hoppas på ett ingripande från statsmaktens sida..

YLE - 1 timme sedan

Hemligt material spårlöst försvunnet - Inrikesministeriet får anmärkning

Biträdande justitiekanslern Mikko Puumalainen har gett Inrikesministeriet en anmärkning om felaktigt förfarande vid behandlingen av sekretessbelagda dokument. Dokumenten för år 2012 finns ingenstans att finna, vilket är oroväckande..

YLE - 1 timme sedan

Polis blev fast för fabricerade fakturor - får 2,5 års fängelse

En tidigare chef för Helsingforspolisens specialstyrka, "Björnligan" har dömts till 2,5 års fängelse för grovt bedrägeri och grovt tjänstebrott. Artikeln uppdateras.

YLE - 2 timmar sedan

Ny priskartell har avslöjats i bilskolebranschen - bilskolor i Borgå prickas

En ny priskartell har avslöjats i Finland - denna gång i bilskolebranschen. Konkurrens- och konsumentverket informerade på torsdagen om ett antal bilskolor som avtalat om bilskoleavgifterna sinsemellan..

YLE - 2 timmar sedan

Ny priskartell har avslöjats i bilskolebranschen

En ny priskartell har avslöjats i Finland - denna gång i bilskolebranschen. Konkurrens- och konsumentverket informerade på torsdagen om ett antal bilskolor som avtalat om bilskoleavgifterna sinsemellan. Vi uppdaterar artikeln.

YLE - 2 timmar sedan

Kristi Raik: Nato viktigast för Baltikum, men Trump, Macron och Helme skapar säkerhetspolitisk oro

I Estland haglar protesterna mot inrikesminister Mart Helmes säkerhetstal om en "plan B". Osäkerheten har ökat, men det beror på USA:s president, säger den säkerhetspolitiska experten Kristi Raik..

YLE - 2 timmar sedan

De grönas Pirkka-Pekka Petelius ber om ursäkt av alla samer för sketcherna på 80-talet

Skådespelaren och den gröna riksdagsledamoten Pirkka-Pekka Petelius har offentligt bett alla samer om ursäkt. Petelius säger i ett uttalande att han tar avstånd från sina sketcher i TV-serier från 1980- och 1990-talen, där samer framställdes på ett kränkande vis..

YLE - 2 timmar sedan

Högsta domstolen: Talvivaarachefernas domar ändras inte

Högsta domstolen ändrar inte hovrättens dom gällande miljöbrotten som gruvbolaget Talvivaara gjort sig skyldig till..

YLE - 3 timmar sedan

Stora skillnader i tillgången på behöriga lärare i Svenskfinland - läget är bäst i Österbotten och sämst i Nyland, visar utredning

De regionala skillnaderna i skolornas tillgång till behöriga lärare betydande i Svenskfinland, enligt Finlands svenska lärarförbund FSL:s rapport. Behovet av mera behöriga lärare är störst i Nyland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.