SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 17 November, 01:58

SmålandsPosten - 07 nov 19 kl. 12:08

Bo Frank: Låt folk som går ur kyrkan motivera varförSvenska kyrkan borde bättre ta reda på varför folk begär utträde. Det anser Bo Frank, ledamot i stiftsfullmäktige. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Frank, Bo Frank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bo Frank, Låt, folksom , gårur , kyrkan, motiveravarför
SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 07:42

Sista boken om Frank?

Richard Ford har i Frank skapat en gestalt som lever och åldras både med sin tid och med sina läsare, mycket tyder på att detta är Franks sista framträdande. Frank Bascombe, huvudpersonen i fyra av Richard Fords romaner, har hunnit bli 69. När vi först stiftade bekantskap med honom, i romanen Sportjournalisten (på svenska 1988), var han en 34-åring med författardrömmar, gift och far till en liten son som dör hastigt i en ovanlig sjukdom.

Skånskan - 19 okt 18 kl. 16:06

”Tror folk förstår vi tycker olika”

ESLÖV Liberalerna har efter valet internt på ett medlemsmöte bestämt vilka frågor partiet ska driva när man nu tar plats i Eslövs styrande majoritet.
Det blir inte samma frågor som uppmärksammades mest i valrörelsen men gruppledaren Daniel Rhodin vill inte prata om svek mot väljarna.Henry Nilsson, som ingår i en grupp Eslövsliberaler som fick mycket uppmärksamhet i valrörelsen för sina förslag, menade i veckan i en Skånskanintervju i veckan att det finns risk för en svekdebatt.

YLE - 04 mar 14 kl. 15:16

Anne Frank på scenen

"Anne Franks dagbok" är ett av de viktigaste dokumenten från Förintelsen och en av de mest lästa böckerna i världshistorien. Unga Scenkompaniet i Vasa sätter upp dagboken som scenversion med anknytning till främlingsfientlighet i vår historia och vårt samhälle idag. När Anne Frank fyllde 13 år fick hon en dagbok och hon beslöt att den röd-vit rutiga dagboken skulle bli hennes förtrogna, en bästa väninna och hon kallade boken Kitty.

YLE - 18 aug 16 kl. 07:56

Frank Sjöman: Oi to the world!

Visst var ramsan jingoistisk och visst kunde den (i synnerhet när den missbrukades av överförfriskade journalistkollegor) bli litet tröttsam. Frank Sjöman skriver om ett entusiastiskt, glatt och varmt Sydney i OS-gästkolumnen. Ett av de mest omtalade inslagen i det rikhaltiga kulturella utbud som Sydney, i likhet med alla sentida olympiska värdstäder, omgav sommarspelen 2000 med var en kritikerrosad uppsättning av Shakespeares pjäs ”Troilus och Cressida”.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 15 kl. 05:00

Författaren som vill vara frank

”Jag hade misslyckats med allt annat, så vad som återstod var att försöka bli författare”. Det var i alla fall något som lyckades för Richard Ford och när han nu som programmets största dragplåster inviger den sjätte upplagan av Louisiana Literature är han så firad att han kan glädja sig åt de gånger han inte tilldelas ett litterärt pris. För då får ju någon annan det.

SmålandsPosten - 23 sep 14 kl. 06:33

Bo Frank mest kryssade politikern i kommunvalet

Bo Frank (M) är den mest kryssade politikern i kommunalvalet i Växjö. Totalt fick han över 3 000 kryss av sina moderata väljare. Två kandidater kryssade sig dessutom in i kommunfullmäktige, Eva-Britt Svensson (V) och Sarchel Mohammad (C).

SmålandsPosten - 07 nov 14 kl. 20:06

Frank: "En prestigeförlust för Växjö"

Krisen är total efter Östers IF:s fiasko mot IK Frej Täby. Allt talar nu för att klubben ramlar ner i division 1. Oron tilltar inför ett scenario där Myresjöhus Arena tas över av Växjö kommun.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 15 kl. 05:00

Frank Sinatras radio-år är njutbar och rolig lyssning lagom till hundraårsjublet.

Frank Sinatra var ett radio­djur. Konserterna och grammofonskivorna ska förstås inte underskattas, men sångarens radio­shower var under många år hans effektivaste metod för att kommunicera med sina fans. Redan i tjugoårsåldern hördes han sjunga i radio och snart blev det mera av den varan med Tommy Dorseys orkester.

Sydsvenskan - 05 dec 15 kl. 05:00

Frank Sinatras radio-år är njutbar och rolig lyssning lagom till hundraårsjublet.

Frank Sinatra var ett radio­djur. Konserterna och grammofonskivorna ska förstås inte underskattas, men sångarens radio­shower var under många år hans effektivaste metod för att kommunicera med sina fans. Redan i tjugoårsåldern hördes han sjunga i radio och snart blev det mera av den varan med Tommy Dorseys orkester.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 04:00

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Johnson: Alla tories backar brexit

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Krockade – och krockade igen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mordförsök vid Hässelby torg

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fornling blev av med IBO-titeln

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Göteborg kontrade sönder Vipers

Det var ett laddat Växjö Vipers som kom till matchen mot Göteborg men matchen slutade med en tung förlust..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Möjlig premiärminister hoppar av i Libanon

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Man stickskadad vid inbrottsförsök

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Tunga fotbollsnationer klara för EM

Nu är 16 länder klara för fotbolls-EM. Senast att säkra avancemanget: Nederländerna, Tyskland, Kroatien och Österrike..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Ebba Andersson på kryckor efter knäskada

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Syrlig Uggla och krokodiltårar

Carolaeffekten. Den är påtaglig och får ett annars svagt ”Så mycket bättre” att lyfta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.