Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 18 November, 07:17

Kristianstadsbladet - 07 nov 19 kl. 11:46

Erik: ”Inte ställer jag mig och småpratar med gängen”Vår artikelserie om otrygghet är veckans samtalsämne i trakten. Både bland folk och på sociala medier, enligt Erik som ringer för att ventilera sina tankar i ämnet. Jag misstänker att debatten kommer att fortsätta här i spalten också..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Erik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ErikInte , ställerjag mig och , småpratarmed , gängen
YLE - 05 mar 17 kl. 07:07

De gåtfulla runorna i Vörå II: Mannen med metalldetektorn

”En enda man har spårat och bringat i ljuset en hel förhistorisk litteratur. Det är säkerligen unikt i världen. Österbotten kommer aldrig att glömma Uno Forss’ forskargärning.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Kristianstadsbladet - 01 sep 13 kl. 15:39

"Jag ska bli världsmästare innan jag lägger av"

Foto: Tommy Svensson
För någon månad sedan vann han sin första VM-deltävling i båtvärldens formula 2. Nu siktar 29-årige Ola Pettersson på att först bli världsmästare i F2, för att sedan om ett par år tävla i den största klassen F1. ?

YLE - 19 jan 14 kl. 15:51

Farlig trafik på Skolvägen i Oravais

Det körs i farligt höga hastigheter på Skolvägen, en parallellväg till Riksåttan i Oravais centrum. Hastigheten är begränsad till 30 km/h men Jari von Wendt, som bor invid vägen, säger att han dagligen ser bilister som kör uppemot 90 km/h på vägen. Skyltning i södra änden av SkolvägenPåbudsskyltar vid Skolvägen i Oravais Yle/Roger KällmanSkolvägen är en gammal sträckning av Riksväg 8.

Sydsvenskan - 31 mar 15 kl. 04:00

Idrott när den är som bäst – och som sämst

Idrottens dramaturgi innehåller i de flesta fall allt man kan önska sig inom regelverket. I Malmö arena fick vi den här kvällen uppleva ett smörgåsbord av just det - med extra allt.
Konstruktiv, finurlig ishockey personifierad Mattias Persson, obändlig kampvilja signerad Mathias Tjärnqvist, ungdomlig i princip hemvävd oräddhet i form av Johan Ivarsson - bara några exempel - inför en kokande arena.

YLE - 22 okt 12 kl. 12:24

Mikko Koivu och Fotbollsligan i fokus

När Sporthörnans tre vise män - Kunnas, Herberts och Wallenius - samlades till sin sedvanliga måndagssejour var det fotboll och ishockey på agendan. Guldstriden i fotbollsligan och TPS värvning av Mikko Koivu diskuterades friskt under ledning av Antti Koivukangas. Inledningsvis diskuterade panelen guld- och bottenstriden i Fotbollsligan.

Politikerbloggen - 23 dec 12 kl. 07:00

Att satsa på kärnkraft är att strunta i framtiden


REPLIK. Gång på gång så har kärnkraften visat sin svaghet genom att tvingas stänga ner, med säkerhetsbrist som anledning. Det skriver Erik Lindman-Mata och Martin Solberg, Grön ungdoms klimatgrupp, i en replik till Ester Hedins (KD) debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

BT - 29 jan 14 kl. 10:23

Obama tog ställning för jämställdhet

Minskad arbetslöshet, men ökade klyftor. Det var några av punkterna som USA:s president Barack Obama tog upp i ett tal till nationen i natt. Talet direktsändes från kongressen vid tretiden i natt svensk tid.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 15 kl. 04:00

Den onda tekniken

Det geografiska området Silicon Valley ligger något söder om San Francisco. När jag åker längs de breda kaliforniska gatorna passerar jag låga hus och en och annan palm. Manhattans skyskrapor utstrålar makt, men här ser det mest ut som en prydlig förort.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:08

De gåtfulla runorna i Vörå III: I jakt på bevis

En serie runfynd görs i Vörå mellan 1978 och 1993. Enligt en näst intill enhetlig forskarkår är ristningarna moderna. Men varför tillät Museiverket inte ett borrprov som skulle åldersbestämma runorna?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Timbuktu, Ozzy och Gammal spelar på P3 Guld

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Fredrik Lindström utökar turnén

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i östra Skåne. I Helsingborg ska ett föremål kastats in i ett radhus, vilket orsakade en detonation..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Utmätningar från grovt kriminella trappas upp

För många grovt kriminella är statusprylar som märkeskläder och dyra bilar viktiga att visa upp. Samtidigt har de mycket skulder – vilket gör det möjligt för Kronofogden att sätta in stöten där det svider. Nu trappas utmätningen från kriminella upp..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Eldriven Mustang ska få fart på Ford

Ford Mustang har i decennier varit känd som en klassisk muskelbil med V8-muller. Nu krävs modernare hästar under huven, menar Ford, och har avtäckt en eldriven suv-version..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Flera döda i skottlossning i Kalifornien

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sema om EM-jakten: "Måste jobba hårt för det"

Sveriges spel i EM-slutspelet 2020 säkrades på Nationalstadion i Bukarest. I kväll inleder spelarna jakten på en plats i mästerskapstruppen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dom för pojkmord i Sollentuna

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dom meddelas i barmhärtighetsdråp

Den svårt sjuka kvinnan önskade ett avslut på sitt liv. Hennes man har hävdat att han agerade i en nödsituation när han gav henne en dödlig dos morfin. I dag kommer domen mot mannen som åtalats för dråp på sin fru i Kramfors kommun..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Lias Andersson till farmarklubben

New York Rangers skickar ner Lias Andersson till farmarlaget Hartford..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.