YLE > Svenskfinland

Thursday, 21 November, 06:47

YLE - 07 nov 19 kl. 12:00

Hans Martin fortsätter som etta på Vegatoppen – rösta här!Hans Martin fortsätter som etta på Vegatoppen. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Elna Romberg & Simon Zion och Creative library group feat. Emilia Granqvist?.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Martin, Vegatoppen, Romberg, Zion, Creative, Granqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hans Martinfortsätter som , etta, Vegatoppen, röstahär
YLE - 01 dec 16 kl. 14:39

Sven och The Rime utmanar Vegatoppen - rösta här!

Österbotten är välrepresenterat i veckans två utmanare - Sven och The Rime. Vem är The Rime? - The Rime är ett band bestående av fyra män, uppvuxna under 70- och 80-talet, med fötterna stadigt i den österbottniska myllan, berättar gruppens sångare Mikael Ahlskog.

YLE - 03 nov 16 kl. 16:33

San Marino & Linda och Micke Allén utmanar Vegatoppen - rösta på din favoritlåt här

Dansbandet San Marino & Linda firar 30-årsjubileum i år. Julie Ebbe tog sig en pratstund med Linda Backgren-Holm, sångare i bandet. Du har ju varit med sedan -94, vilket är ditt bästa minne från de här åren?

YLE - 31 okt 19 kl. 12:19

Hans Martin är ny etta på Vegatoppen – rösta här!

Hans Martin intar första platsen på Vegatoppen. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Johanna Lönngren & Rie och Lxandra?.

YLE - 24 okt 19 kl. 12:00

Therese Karlsson fortsätter som etta på Vegatoppen – rösta här!

Therese Karlsson finns kvar på första plats i Vegatoppen. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Hans Martin och Felin?.

YLE - 13 apr 17 kl. 14:09

Sam´s Garage och Hanna Lagerström utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två österbottniska men väldigt olika artister att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Vasas Flora och Fauna som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

YLE - 20 apr 17 kl. 16:53

Charlotta & The Napkins och Lena Stenlund utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två österbottniska men väldigt olika artister att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Christer Nordström som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

YLE - 20 apr 17 kl. 16:53

Charlotta & The Napkins och Paulina Biström utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två österbottniska men väldigt olika artister att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Christer Nordström som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

YLE - 27 apr 17 kl. 16:00

Månskensbonden och Risto Tammilehto utmanar Vegatoppen - rösta här!

Dags för två nya utmanare att utmana vegatoppen. Utmanarna den här veckan tävlar mot Stella Jonasson som tagit sig upp på Vegatoppen. Vem röstar du på den här veckan?

YLE - 13 maj 16 kl. 12:18

Ville Haliseva är veckans utmanare på Vegatoppen. Rösta på din favorit här!

Ville Haliseva utmanar Vegatoppen med låten Sommarnatt Vem är Ville Haliseva? Ville Haliseva är en 17-årig gymnasieelev bosatt i Vanda som gillar musik i alla former, gott sällskap och livet överlag.
- Jag skriver mina egna låtar och musicerar aktivt.

YLE - 19 okt 17 kl. 15:04

Kode Maya och Benders utmanar Vegatoppen - rösta här!

Kode Maya och Benders är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Streamline & Jeanette som fortsätter som etta på Vegatoppen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Markägare vill flytta vägar då riksväg 8 byggs om i Vörå och Korsholm: "Det mesta går att lösa med dialog"

Flytta vägar, bygg gång- och cykeltunnel och vägplanen borde sträcka sig till Kärklax. Det är några av anmärkningarna som lämnats in mot förbättringen av riksväg 8 mellan Vassor i Korsholm och Ölis i Vörå..

YLE - 9 timmar sedan

Filip Riskas tunga kritik efter Sports förlust i krismötet: ”TPS kom inte upp i någon nivå, men vi lyckades vara ännu sämre”

TPS ser lite ljus i tunneln. För Sport är det däremot nattsvart. Efter förlusten i krismötet är Filip Riska ärlig och mycket kritisk mot Vasalagets anfallsspel.

YLE - 17 timmar sedan

Magis – ett magiskt äventyr för att barnen ska må bättre

I mobilspelet Magis är deltagaren på äventyr i Magivärlden och genom att hjälpa figurer i spelet lär sig deltagaren bland annat att hantera sina känslor och byta perspektiv..

YLE - 18 timmar sedan

Cena i Södra Vallgrund är årets gränshund

Den tyska chefern Cena som jobbar på Vallgrunds sjöbevakningsstation i Korsholm är årets gränshund. Cena är bland annat duktig på att hitta både människor och droger..

YLE - 18 timmar sedan

Korsningen vid Granholmen i Jakobstad snart klar – planteringar och lite asfaltering får vänta till nästa år

Den nya korsningen vid Granholmen i Jakobstad är så gott som klar. På fredag tar man i bruk ramper till och från industriområdet..

YLE - 20 timmar sedan

Nu börjar BUU-klubbens turné!

BUU-klubbens roliga turné inleds idag i Korsnäs, Närpes och Kristinestad och fortsätter nästa vecka i Åboland, Nyland, Tammerfors och Björneborg..

YLE - Igår: 20:05

Kan ta år innan besvär mot fusionsbeslut är avgjort – ändå lämnar Kasköpolitiker in besvär

En grupp Kasköpolitiker med Carl-Gustav Mangs (SFP) i spetsen planerar lämna in ett besvär mot hur det hela gick till när Kaskö fullmäktige sade nej till fusion med Närpes. Mangs hoppas det ska gå snabbt så de kan återuppta diskussionerna med Närpes. Men genomsnittstiden för ett besvär i Vasa förvaltningsdomstol är ett år..

YLE - Igår: 18:00

"I Österbotten vilar man mera mot traditionen" menar Jakobstadtrumpetaren Rickard Slotte medan helsingforsiska band står för den nydanande Suomijazzen

Det händer mycket inom den finländska jazzen just nu. Men läget i Österbotten och Helsingfors ser lite olika ut..

YLE - Igår: 16:48

Nästa debatt om kommunfusion flammar upp i Kaskö, förutspår kommunforskare Siv Sandberg – hon önskar att debatterna skulle handla om sak och inte om teknikaliteter

Kaskö tackade nej till Närpes efter en stormig debatt och omröstning i fullmäktige. Utdragna besvärsprocesser är att vänta, men kommunforskare Siv Sandberg förutspår ändå att nästa fusionsdebatt i Svenskfinland trots allt landar på precis samma plats som nu..

YLE - Igår: 16:30

Kasköbor delade efter nej till fusion: ”Beslutet var rätt för stadsborna röstade så” – i Närpes är känslorna inte lika starka

Kasköbon Annikki Tuisku är nöjd över att det blev ett nej till fusion med Närpes i Kaskös fullmäktige. Andra Kasköbor är däremot sorgsna över beslutet. I Närpes är man också delade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.