Skånskan > Opinion

Wednesday, 20 November, 20:34

Skånskan - 07 nov 19 kl. 11:51

Tjuvar stal för 44 000LANDSKRONA En boende på Järnvägsgatan har blivit av med föremål för totalt 44 000 kronor efter ett inbrott i en lägenhet.
Lägenhetsinnehavaren kom hem vid lunchtid och möttes då av en uppbruten dörr.
Försvann gjorde en bärbar dator, en tv samt ett antal värdefulla armband..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LANDSKRONA En, Järnvägsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvar, stalför 44 , 000
UNT - 25 jan 16 kl. 12:12

Tjuvar stal kött och saboterade

Tjuvar stal kött och förstörde frysar och kött för omkring 100 000 kronor..

UNT - 25 jan 16 kl. 12:12

Tjuvar stal kött och saboterade

Tjuvar stal kött och förstörde frysar och kött för omkring 100 000 kronor..

Kristianstadsbladet - 26 jun 14 kl. 11:22

Tjuvar stal rakapparater

En eller flera tjuvar stal hemelktronik i Kristianstad på torsdagsnatten.
En ruta krossades i en butik på Karlsgatan strax efter klockan tolv på natten mot torsdag. Polisen larmades till platsen men han inte förhindra inbrottet.

Sydsvenskan - 06 feb 15 kl. 12:57

Tjuvar stal 140 paket kaffe

Tjuvar stal på torsdagen 140 paket kaffe på Netto i Kävlinge..

Västerbottens Folkblad - 07 jul 16 kl. 14:37

Fräcka tjuvar stal fyrhjuling på Gammplatsen

Tjuvar stal under natten Hembygdsgillets fyrhjuling på Gammplatsen i Lycksele. – Det blir kännbart för en fattig förening, säger Joel Bäcklund. Tjuvarna, de tycks ha varit fler än en, var ambitiösa i sitt tillvägagångssätt.

YLE - 18 okt 16 kl. 09:21

Tjuvar stal öl i Karleby

Karlebypolisen fick börja veckan med inbrott, rattfyllor och narkotikabrott. På måndagseftermiddagen klockan 17 stannade Karlebypolisen en husbil. Enligt blåstestet var föraren nykter, men personens uppförande gjorde att polisen misstänkte droganvändning.

SmålandsPosten - 26 okt 16 kl. 13:27

Skåpbil utsattes för stöld – tjuvar stal avgassystemet

Tjuvar stal ett avgassystem på en skåpbil och enligt polisen är det en ovanlig stöld..

Skånskan - 20 feb 17 kl. 17:00

Tjuvar stal pensionärers skraplotter – kan bli miljonärer

Svedala Natten till i söndags bröt sig tjuvar in i PRO Svedalas lokaler och stal det 300 kilo tunga kassaskåpet. Där förvarades bland annat mellan 10 000 och 15 000 kronor i kontanter samt 900 skraplotter – som kan göra tjuvarna ytterligare en miljon kronor rikare. ERWP.

Nerikes Allehanda - 18 sep 14 kl. 09:40

Tjuvar stal maskiner för 80 000 kronor

Vid ett inbrott hos en markentreprenadfirma i Frövi natten till idag stal tjuvar maskiner värda cirka 80 000 kronor..

Skånskan - 12 jan 15 kl. 16:40

Tjuvar stal för 100 000 kronor


Den nedlagda fiskodlingen i Öved fick besök av tjuvar i förra veckan som stal bland annat vattenpumpar för nästan 100 000 kronor. Tjuvarna lastade pumparna med anläggningens egen hjullastare..

YLE - 21 mar 17 kl. 16:44

Tjuvar stal päls i Kronoby - greps i Helsingfors

Den 20 december stal tjuvar rävskinn till ett värde av 30 000 euro från ett pälsningshus i Kolam by i Kronoby. Nu har polisen kunnat lämna tillbaka skinnen till sin rätta ägare. Rävskinnen påträffades i Västra hamnen i Helsingfors när två män var i färd med att föra dem ut ur landet i en finskregistrerad skåpbil.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 minuter sedan

”Dåligt använda varumärke utan tillstånd”

STAFFANSTORP Företaget Clas Ohlson som vill att Staffanstorp tar bort deras logga från den omtalade kommunfilmen, får stöd av lokala politiker.Magnus Lunderquist (KD)skriver på Facebook att ”om man är okunnig när det gäller ensamrätten i en liten kommun må hända. Att man sedan inte har respekten när ett företag inte vill synas i en reklamfilm samt missat frågan om tillstånd, är mycket dåligt”.

Skånskan - 4 minuter sedan

Dieselstöld från grävare

STAFFANSTORP Natten mellan måndag och tisdag stals cirka 200 liter diesel från en grävmaskin i Staffanstorp.
Grävaren tillhör ett schaktföretag och stod inne på privat område vid Väståkravägen i Staffanstorp när gärningsmännen slog till..

Skånskan - 30 minuter sedan

Missförstånd ledde till misstänkt utträde

Skurup Sydkustens vattenvårdsförbund har skrivit till kommunen och argumenterat för att kommunen ska stanna kvar i organisationen – i onödan. Kommunen hade aldrig tänkt träda ur.Sydkustens vattenvårdsförbund består av fyra kustkommuner, företag och enskilda som kontrollerar vattenkvaliteten i havet.

Skånskan - 1 timme sedan

Från vedträ till iphone

Åkarp Det började som busstreck – numera omsätter julklappen 23 miljarder. Detta och mycket annat handlar årets julutställning på Möllegården om.
– Höjdpunkten är när man träffar barnen, säger kultursekreterare Karin Lindbom.

Skånskan - 1 timme sedan

10 miljoner för hissbyte år 2021

Kävlinge Trafikverket bedömer att det kommer att kosta 10 miljoner att få hissarna utbytta på Kävlinge station. Kommunen föreslås betala halva kostnaden för att slippa fortsatt ansvar.Sedan lång tid tillbaka har det stått klart att de tre hissarna på Kävlinge station behöver bytas ut.

Skånskan - 3 timmar sedan

Satsning på barn och unga presenterades

MALMÖ 30 miljoner extra till arbetsmarknads- och socialnämndens arbete med barn och unga var en nyhet som kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) presenterade under den inledande allmänpolitiska debatten.Budgetfullmäktige i Malmö inleddes på onsdagsmorgonen och väntas pågå i två dagar. Mötet började med en allmänpolitisk debatt och i inledningen av den presenterades ytterligare en satsning som S och L vill ge arbetsmarknads- och socialnämnden för att stärka det förebyggande arbetet med barn och unga.

Skånskan - 3 timmar sedan

”S har bidragit till integrationshaveri”

MALMÖ
Otryggheten måste bort, gängen ska krossas och den fristad som Malmö länge kunnat vara är hotad på grund av ett integrationshaveri, hävdade oppositionsrådet Torbjörn Tegnhammar (M) bland annat under den allmänpolitiska debatten.Från Vänsterpartiet fick M en känga apropå den omdebatterade Staffanstorpsfilmen där det visar sig att en av statisterna är en moderat politiker.
– Det måste vara härligt att vara moderat i eran värld där rapsfälten alltid är gula.

Skånskan - 3 timmar sedan

Flera personer gick in i avspärrat område

Malmö Polisen är under onsdagen på plats i Västra hamnen för utredningsarbete. I samband med detta har området spärrats av. Men det ska inte finnas någon fara för allmänheten.

Skånskan - 3 timmar sedan

Korruption eller girighet

Swedbanks brott kan vara värre än ”bara” penningtvätt. Om dokument som Uppdrag Gransknings reportrar sett är rättvisande kan Swedbank ha brutit mot USA:s sanktionsregler, vilket kan ge allvarliga konsekvenser. Även i bästa fall kan det röra sig om stora bötesbelopp.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tregradersmålet

Världen kommer att producera mer än dubbelt så mycket fossila bränslen som kol, olja och gas än vad som är förenligt med att nå klimatmålen, enligt en rapport sammanställd av en internationell grupp med drygt femtio forskare från universitet och forskningsinstitut. Det kommer till exempel att framställas 120 procent mer än vad som är möjligt om vi vill hålla temperaturökningen till 1.5 grader.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.