SR > Nyheter

Sunday, 17 November, 23:36

SR - 07 nov 19 kl. 11:54

Ministern om embryolagen: Lätt att vara efterklokVid årsskiftet blev assisterad befruktning med hjälp av donerade embryon tillåtet. Nu berättar socialminister Lena Hallengren (S) vad hon tänker om att fortfarande ingen sådan behandling har gjorts, snart ett år efter att det blev tillåtet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Lena Hallengren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministernom , embryolagen, Lättatt vara , efterklok

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Få tror på fritt val i Vitryssland

I Vitryssland hålls det val idag till parlamentet. Det är en mycket auktoritär stat som styrts av samma president det senaste kvartsseklet, så något fritt val är det få som tror på. Unga väljare samlades igår kväll i huvudstaden Minsk för att säga sitt, sjunga och dansa och vår korrespondent var med..

SR - 4 timmar sedan

Tiotusentals demonstrerade i Tbilisi

I Georgiens huvudstad Tbilisi samlades i dag tiotusentals personer utanför landets parlament för att protestera mot en utebliven ändring av valsystemet. I veckan röstade parlamentet emot en övergång till ett proportionellt valsystem..

SR - 6 timmar sedan

Skilda meningar om förslag att stoppa skogsinventering

Skogsstyrelsen kritiseras från naturvårdsintressen för sitt förslag att sluta inventera skyddsvärd skog inför avverkning. Men från skogsägarhåll välkomnas idén om att slopa den inventeringen..

SR - 6 timmar sedan

L vill se statlig subventionering av kärnkraften

Liberalerna vill att staten ska subventionera kärnkraften. Det var ett av besluten som togs när partiet antog ny klimatpolitik på landsmötet i Västerås..

SR - 6 timmar sedan

Ramberg: Inget liberalt grus i samarbetet

Trots att Liberalerna nu leds av folk som var skeptiska eller direkt fientliga till januariavtalet har partiets landsmöte inte fattat några beslut som försvårar samarbetet med Socialdemokraterna, snarare underlättas det, konstaterar Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 6 timmar sedan

Internet strypt i Iran efter protester

I Iran har myndigheterna strypt internet, i vad som ses som ett försök att kväva de protester som skakat landet efter att bensinpriset höjdes med 50 procent i fredags. Minst tre personer rapporteras ha dödats i Iran, bland dem en polisman. Och den högste ledaren, Ayatolla Khamenei, har kallat demonstranterna huliganer..

SR - 6 timmar sedan

Nya uppgifter om brittiska krigsbrott

Den brittiska regeringen och militären anklagas för att under Theresa Mays tid som premiärminister ha tystat ner misstänkta krigsbrott begångna av brittiska soldater i Irak och Afghanistan..

SR - 7 timmar sedan

Polisinsats i över ett halvt dygn i Sundbyberg

I Sundbyberg utanför Stockholm pågår sedan natten till söndagen en större polisinsats efter att en man förskansat sig i en lägenhet och enligt uppgift avlossat skott. Vid 15-tiden på söndagen var mannen fortfarande kvar i lägenheten, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen..

SR - 7 timmar sedan

”Uppenbarligen vill polisen knäcka demonstranterna”

I Hongkong fortsätter polisen att sätta press på maskerade demonstranter och nu har kravallpolisen har omringat det ockuperade universitetet mitt i centrala staden. Vår korrespondent Björn Djurberg är på plats i Hongkong..

SR - 9 timmar sedan

Världsbanken och IMF överväger stöd till Kongo-Kinshasa

Det fattiga och konflikthärjade Kongo-Kinshasa kan vara på väg att få ett välbehövligt ekonomiskt tillskott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.