Realtid > Ekonomi

Wednesday, 13 November, 18:18

Realtid - 07 nov 19 kl. 11:47

Nordea bästa digitala finansaktör Nordea toppar listan över vilka finansaktörer som erbjuder den bästa digitala kundinteraktionen, följt av SEB och Swedbank enligt BearingPoints årliga ranking. Här är hela listan!.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SEB, Swedbank, BearingPoints

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordeabästa , digitala, finansaktör
DI - 20 jul 16 kl. 20:38

Mikael Vilenius: Det värsta över i Nordea

Det har gått nästan 350 dagar sedan finlandssvensken Casper von Koskull utsågs till ny vd efter dansken Christian Clausen i Nordea. Ingen annan vd-nykomling har under senare tid behövt starta med att släcka lika många bränder samtidigt som han sent omsider försöker få ihop Nordeas alla förvärvade delar och ta ett kliv in i den digitala åldern. Hittills har Casper von Koskull lyckats sådär med att kväva Panamaupplägg, FI-promemorior om gigantiska kapitalunderskott och farhågor om att förväntat tuffare kapitalkraven på utlåning i allmänhet och till företag i synnerhet ska äventyra skälet till att många köpt aktien – den höga utdelningen.

YLE - 29 sep 16 kl. 17:28

Kontanterna försvinner från Nordea i Ekenäs

Från och med den 1 november koncentreras Nordeas kontanthantering till Åbo. Kontoren i Hangö, Karis och Kimitoön kommer att fokusera på rådgivning med tidsbeställning. I Ekenäs kommer det inte längre att vara möjligt att hantera kontanter över disk.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nordea: Ståljättens aktiekurs kan fördubblas

Sentimentet på stålmarknaden är nära fryspunkten men Nordea tror att det är hög sannolikhet att marknaderna återhämtar sig under 2020. Nordea tror också att de starka kassaflödesutsikterna kan bli en stor ”aktietrigger” nästa år. ”Vi argumenterar att medan SSAB:s resultat otvivelaktigt är mycket volatilt underskattar marknaden bolagets förmåga att generera fina kassaflöden över tid … SSAB:s omfattande kassaflöden kommer att utgöra en trigger då en mycket bättre balansräkning öppnar upp för högre utdelningar än väntat och ett aktieåterköpsprogram nästa år”, skriver Nordea.

Realtid - 8 timmar sedan

Nordea lämnar Nordic Core Consensus

Nordea hoppar av analyssamarbetet Nordic Core Consensus. Anledning är att Nordea anser att underlaget med analyser från fem banker är för tunt..

PrivataAffärer - 05 sep 19 kl. 07:15

Han blir ny vd för Nordea

Det framgår av ett pressmeddelande. Frank Vang-Jensen är för närvarande chef för Personal Banking hos Nordea och har tidigare varit vd för Handelsbanken, ett jobb som han fick lämna efter relativt kort tid för ett par år sedan. ”Frank Vang-Jensen brinner för banksektorn och förstår vilken viktig roll bankerna har i samhället.

Nyan - 29 jan 16 kl. 12:58

Bra år för Nordea Åland

Ökade intäkter, mindre räntenetto, större provisionsintäkter.

Så ser fjolåret ut för Nordea Åland som i år gör stora investeringar i digitala banktjänster.
Bokslutet för 2015 visar att Nordea Åland haft en fortsatt god lönsamhets- och volymutveckling trots att fjolåret betecknas som utmanande.

Dagens PS - 29 maj 18 kl. 14:00

Nordea tappar tunga profilen

Lämnar storbanken efter nio år på seniora befattningar. ”Ett personligt beslut”. Anna Storåkers, chef för Nordeas personal banking i Sverige och landschef för Nordea i Sverige, har bestämt sig för att sluta, enligt ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Inspirationskväll för föräldrar om digitala världen

Användning av telefoner, surfplattor, spel och sociala medier – i positiva ordalag. Kommunen bjuder in till en träff om hur den digitala världen kan föra föräldrar och barn närmare varandra..

Nyan - 27 jan 17 kl. 13:52

Bra Nordeaår trots svåra tider

Trots det svåra ränteläget lyckades Nordea Åland göra ett bra resultat 2016.

– Vi är väldigt nöjda, säger företagsdirektör Jan-Erik Rask.

Nordea redovisar 7,7 miljoner i intäkter exklusive private banking för 2016.

PrivataAffärer - 02 jul 18 kl. 08:51

Nordea köper Gjensidige Bank

Beräknad köpeskilling är 5 500 miljoner norska kronor (578 miljoner euro), som kommer att justeras för eget kapital som genererats av Gjensidige Bank till dess att affären slutförs. Förvärvet, som förutsätter exempelvis godkännande från myndigheterna och andra tillstånd, väntas slutföras under första kvartalet 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Experter ser ökad risk för att Swedbank måste betala böter

Risken ökar för riktigt stora böter mot Swedbank anser flera tongivande bedömare för Realtid. Inte minst i ljuset av nya uppgifter om rysk säkerhetstjänst..

Realtid - 1 timme sedan

"Det internationella nätverket är viktigt för managementkonsulter"

Cordial ansluter sig till nätverket The Transformation Alliance. "Som en del av TTA kan vi behålla smidigheten och flexibiliteten i den nischade konsultfirman och samtidigt få globala muskler", säger Cordials vd Lise Tormod.  .

Realtid - 2 timmar sedan

Hon är Advokaternas advokat

Agnes Hammarstrand som är delägare på Delphi har röstats fram till Advokaternas advokat – för andra året i rad..

Realtid - 3 timmar sedan

”Hela projektet kommer att bryta samman”

Nordeas beslut att dra sig ur analyssamarbetet Nordic Core Consensus välkomnas av experter på aktiemarknaden. Nu hoppas de på en bredare och mer öppen sammanställning av analytikernas förväntningar..

Realtid - 4 timmar sedan

Google lanserar privatkonto i samarbete med Citi

Google ska inom kort lansera privatkonton tillsammans med bland annat Citigroup..

Realtid - 4 timmar sedan

EQT nära stänga 7-miljardersfond

Enligt uppgifter till Bloomberg är riskkapitalbolaget EQT nära att stänga en ny EQT Ventures-fond med upp till 650 miljoner euro, motsvarande nära 7 miljarder kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

Länsförsäkringar: Lokalt och bredd ger nöjda kunder

Länsförsäkringsbolagens lokala förankring i kombination med bredden i erbjudandet inom försäkring och bank förklarar höga betyg i SKI-mätningar, enligt Anna-Greta Lundh, vd för Länsförsäkringar Södermanland. .

Realtid - 7 timmar sedan

Erik Penser Bank stärker sin uppdragsanalys

Erik Penser Bank anställer tre personer som ska stärka bankens erbjudande inom uppdragsanalys..

Realtid - 7 timmar sedan

Triton och KKR säljer del av Ambea

KKR och Tritons gemensamägda bolag Actor har sålt 12,7 procent av aktierna i Ambea till institutionella investerare..

Realtid - 8 timmar sedan

Nordea lämnar Nordic Core Consensus

Nordea hoppar av analyssamarbetet Nordic Core Consensus. Anledning är att Nordea anser att underlaget med analyser från fem banker är för tunt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.