Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 November, 00:06

Affärsvärlden - 07 nov 19 kl. 08:49

Pareto: Denna aktie ska lyfta på rapportenPareto bedömer att kontraktstillverkaren Recipharm kommer att stiga med 3-5 procent efter sin rapport för det tredje kvartalet 2019..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Recipharm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ParetoDenna , aktieska , lyfta, rapporten
PrivataAffärer - 19 jan 18 kl. 09:38

Analytikerna oense om Avanzas aktie efter rapporten

Gårdagens rapport fick ett varmt mottagande och Avanzas aktie steg rejält. Men nu är analytikerna oense om huruvida aktien är fortsatt köpvärd eller inte....

DI - 14 nov 16 kl. 11:06

Storbanken: Därför kan SSAB:s aktie lyfta

Ståltillverkaren SSAB kan se fram emot en starkare amerikansk byggkonjunktur och de nyligen introducerade ståltullarna kommer att hjälpa bolaget att lyfta marginalerna i Nordamerika..

DI - 02 maj 19 kl. 09:33

Pareto spår fortsatt svag utveckling för Catena Media efter rapport

Investerarkollektivet har hyst farhågor kring avsaknad av tillväxt i Catena Medias vinst per aktie och rapporten för det första kvartalet förändrar inte den trenden med en nedgång om 65 procent i en jämförelse med motsvarande period 2018. .

DI - 24 okt 18 kl. 22:15

Tesla rapporterar 2,9 dollar i vinst per aktie

Tesla rapporterar 2,9 dollar i justerad vinst per aktie i rapporten för tredje kvartalet, rapporterar Bloomberg..

PrivataAffärer - 23 okt 17 kl. 12:53

Olika bud om Husqvarnas aktie efter rapporten

Kapade riktkurser men också både nya och slopade köprekommendationer har dykt upp i spåren av fredagens rapport från Husqvarna....

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 09:47

Pareto: Catena Media i fortsatt nedåtgående trend

”Trots den svaga aktiekursutvecklingen under året, ner cirka 45 procent, tror vi ändå att Catena Media kommer att handlas i linje med, eller lägre, än marknaden i dag mot bakgrund av den svaga utvecklingen för vinsten per aktie”, skrev Pareto i en kommentar före börsöppningen på torsdagen. Pareto tror att analytikerna i allmänhet kommer att justera ned sina prognoser efter rapporten för det första kvartalet. Bland de positiva punkterna i rapporten hör att bolagsledningen lyfter fram potentialen i USA, skriver Pareto.

PrivataAffärer - 10 okt 19 kl. 09:50

Pareto: Köpläge i Electrolux

Det skriver Pareto i en analys och höjer analyshuset sin rekommendation till köp från tidigare behåll. Riktkursen justeras samtidigt upp till 260 kr (240). Pareto anser att en förhållandevis bra efterfrågetrend i kombination med prisökningar och en bättre produktmix kommer att kompensera för råvarumotvind och de ökade tullarna i USA.

PrivataAffärer - 15 feb 19 kl. 10:20

Pareto: För låga förväntningar på Evolution Gaming

I samband med rapporten för det fjärde kvartalet gav bolaget guidning om en något högre ebitda-marginal i spannet 44-46 procent för 2019. Pareto räknar med att ebitda-marginalen stiger till 45,8 procent mot bakgrund av skalfördelar i driften från tidigare gjorda investeringar. Efterfrågan på nya spelbord har överstigit efterfrågan och bolaget uppgav att efterfrågan är fortsatt stark.

PrivataAffärer - 14 maj 19 kl. 09:41

Hoist rusar efter rapporten

Läs också: Ökad vinst för Hoist ”Vinsten före skatt var 16-18 procent starkare än vi och konsensus antagit till följd av högre räntenetto och lägre kostnader än förväntat”, skriver Pareto i en snabbkommentar. Pareto kallar nedskrivningsvinsterna på 51 miljoner kronor som i linje med deras och marknadens förväntan medan tradingnettot på -16 miljoner kronor däremot anses ha varit svagare

Dagens PS - 20 jul 18 kl. 10:21

Analys: Het aktie borde rusa mycket mer

Läkemedelsbolaget Sobis köp av Novimmunes särläkemedelskandidat emapalumab är ett utmärkt förvärv som passar bolaget som handen i handsken. Affären kan också innebära att hemofiliverksamheten kan säljas till Sanofi, spekulerar Pareto Securities i en analys och påpekar att aktien borde reagera mer positivt på nyheten. Läkemedelskandidaten utvecklas mot den sällsynta immunsjukdomen hemofagocyterande lymfohistiocytos, och ett svar på Novimmunes registreringsansökan hos amerikanska läkemedelsverket väntas i slutet av 2018.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Storbankerna tror på rekyl i tillväxten

SCB:s BNP-statistik för det tredje kvartalet väntas visa att tillväxten växlade upp något. Enligt Infront Datas prognosenkät väntas Sveriges BNP ha ökat 0,2 procent under tredje kvartalet jämfört med närmast föregående kvartal..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Morgan Stanley: Banker fortfarande billigaste sektorn i Europa

Banker är fortfarande den billigaste aktiesektorn i Europa med en undervärdering på 15 procent vid nuvarande ränteläge och inflationsförväntningar..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Euroländernas PMI-siffror under förväntan

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 50,3 i november, jämfört med 50,6 föregående månad..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Lyft för Multiq

Bildskärmsleverantören rapporterar en kraftigt lkad vinst för kvartalet och bedömer att helåret kommer att bli mycket bra för bolaget..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Hälsovårdsbolag i topp på börsen

Stockholmsbörsen handlades försiktigt uppåt vid lunchtid på fredagen. Hälsovårdsbolagen gick framåt, men även ett flertal verkstadsbolag. Efter en förhoppningsfull inledning på fredagens handel sökte sig index tillbaka mot oförändrade nivåer..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Här är Tesla Cybertruck – inspirerad av Bond-bil

Nu är Tesla Cybertruck presenterad. Företagets första elpickup..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

DNB: Bra läge att ta hem vinsten i investmentbolaget

Kursen i investmentbolaget har gått upp med över 40 procent sedan årsskiftet och därmed har det uppstått en "särskilt bra" tidpunkt att ta hem vinst..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Ninja Casino fälls - spelreklamen inte måttfull

Uttryck som "Blixtsnabba utbetalningar" och "Här är klockrena vägen till guldet" strider mot lagen om måttfullhet i spelreklam och får inte användas i marknadsföring om spel. Det beslutar Patent- och marknadsdomstolen som nu för första gången prövat frågan om måttfullhetskrav i spelreklamen..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Ferronordic ser ytterligare återhämtning på marknaden

Ferronordic bedömer att marknaden under återstoden av 2019 och 2020 fortsätter att återhämta sig i ungefär samma takt som tidigare under innevarande år. Potential för ytterligare tillväxt finns om genomförandet av de så kallade Nationella Projekten sätter fart. Det framgår av delårsrapporten..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Tele2 vinnare på börsen efter riktkurshöjning

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en uppgång, men vände snart ned mot nollstrecket i likhet med de större kontinentala börserna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.