Nyan > Svenskfinland

Friday, 15 November, 08:48

Nyan - 07 nov 19 kl. 11:18

Original till favoritsakerOriginalillustrationer till bilderbok om kostnadsfria favoritsaker, illustrationer till femmornas ”Spökstafett”, workshop där yngre elever tecknar och ordnar en egen utställning, samt lärorik vernissage för de äldre eleverna. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Spökstafett

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Originaltill , favoritsaker
Posh24 - 29 jul 12 kl. 08:02

Justin Bieber avslöjar sina favoritsaker!

'Stamped' är den nya nätverksappen där användarna tillåts att dela med sig av sina favoritsaker och en av kändisarna som fick dela med sig av sina favoriter av ingen mindre än vår loverboy Justin Bieber! Så vilken sång ligger i topp på JBs spellista just nu? Vart någonstans föredrar han att äta när han är hemma?

Expressen - 15 okt 13 kl. 14:10

Jack Black: "En av mina favoritsaker"

Eva Källberg spelade in en videohyllning till sina idoler i Tenacious D efter att hon fått vända i dörren till den fullsatta spelningen i Stockholm i somras. Musikvideon fick en snabb spridning på sociala medier och dök oväntat upp i Jay Lenos tv-show där bandmedlemmarna Jack Black och Kyle Gass var gäster. - Det är en av mina absoluta favoritsaker som jag någonsin har sett, säger Jack Black i programmet..

Dagen - 04 feb 11 kl. 03:00

Vi föds som kopior men dör som original

Lyd Jesus och du förlänger livet för äldre i din närhet. Det säger Bo G Eriksson, som skrivit en avhandling om åldrande. Han vill också göra upp med begreppet att många "föds som original men dör som kopior".

Nyteknik - 08 feb 11 kl. 11:14

Visar om bilden är ett original

Med en ny teknik kan man kontrollera om en jpeg-bild är ett original eller om den förändrats..

PI - 17 apr 11 kl. 17:58

Är islamisten i Kortedala gängboss för Original Gangsters?

ISLAMISTERNA I KORTEDALA PI fick in ett tips om en av de somaliska islamisterna som närgånget talar om för fotografen vad han får eller inte får filma, tills islamisten hejdas av polisen. Islamisten ska även vara ”Sverigechef” för grovt kriminella Original Gangsters. Islamisten har en GT-tidning i handen: Se alla videosekvenserna Islamisten Påstådd ”Sverigechef” Liban Ahmed Dahir, 1973-02-06.

Västerbottens Folkblad - 16 maj 11 kl. 21:31

Smygfotar original

Smygfotade original i London, för sådana finns det många av. Vissa var dock medvetna om det, och de var minst lika trevliga att fotografera..

UNT - 15 okt 11 kl. 08:02

Kopia eller dyrt original

Original eller kopia ? en het potatis i designvärlden. Du kan hitta närmast identiska möbler utan att någon bryter mot lagen.

NT - 06 jan 12 kl. 16:16

Original-Sugababes arbetar ihop

Originalsättningen av den brittiska gruppen Sugababes har återförenats. Enligt NME arbetar original-trion Keisha Buchanan, Siobhán Donaghy och Mutya Buena på nytt material tillsammans med producent- och låtskrivargruppen Xenomania (Girls Aloud, Kylie Minogue) samt gamle producenten Cameron McVey..

DI - 29 mar 12 kl. 08:50

Latour köper Snickers Original i Nederländerna

Latour meddelar att affärsområdet Hultafors Group har förvärvat Snickers Original BV i Nederländerna som har 17 anställda..

GöteborgsPosten - 04 sep 13 kl. 21:03

Original Gangsters misstänks för dödskjutning

Polisen misstänker att Original Gangsters ligger bakom dödskjutningen av en 43-årig man, genom en nerdragen persienn, på Stjärnbildsgatan. På onsdagen greps ännu en av gängets medlemmar..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 minuter sedan

Nyplantering efter stormen Alfrida innebär svåra beslut för skogsägare

Tio månader har gått sedan Bror-Erik och Louise Karlsson i Jomala Ytterby såg sin skog, som de har skött i 50 år, förstöras av stormen Alfrida. Nu har de att ta ställning till var och när de ska plantera nytt. Idag ägs skogen av sonen Tommy.

Nyan - 45 minuter sedan

Kommundirektörens lön justerades för att överstiga lärares

Kommunstyrelsen i Brändö beviljade på sitt senaste möte en löneförhöjning till kommundirektören. Bakgrunden är att en av lärarna i skolan i Brändö efter många års anställning kommit upp i en lönenivå som översteg kommundirektörens. Beslutet var enhälligt.

Nyan - 2 timmar sedan

Poststrejken kan stoppa färjorna – så påverkas du

Den pågående poststrejken hotar stoppa färjtrafiken till och från Åland. Viking Line drabbas hårt – men även Tallink Silja har finskflaggade fartyg. Detta kan få stora konsekvenser för resande ålänningar.

Nyan - 12 timmar sedan

Poststrejken katastrof för Ålandstrafiken

Den pågående poststrejken hotar stoppa färjtrafiken till och från Åland. Viking Line drabbas hårt – men även Tallink Silja har finskflaggade fartyg. Detta kan få stora konsekvenser för resande ålänningar.

Nyan - 13 timmar sedan

Blir sidensvansen berusad?

Varje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått. .

Nyan - 14 timmar sedan

FPA-kunder uppmanas posta till Ålandskontor

På grund av poststrejken i riket uppmanar FPA på Åland ålänningarna att använda sig av digitala tjänster eller skicka brev till kontoret i Mariehamn. ”FPA:s beslut syns också i e-tjänsten ifall de centraliserat utskickade besluten fördröjs på grund av poststrejken på fastlandet. I e-tjänsten kan man också kontrollera handläggningsskedet för sin ansökan.

Nyan - 15 timmar sedan

Biskopsvisitation i veckan

Biskop Bo-Göran Åstrand besöker Åland den 15–17 november. Under veckoslutet besöker biskopen bland annat Sjöfartsmuseet, landskapsregeringen och lagtinget. Han håller andakt på Odalgården och S:t Mårtensgården samt predikar under söndagens högmässan i S:t Görans kyrka.

Nyan - 19 timmar sedan

Skarvenförsening ”kostar massor”

Över två veckor längre än väntat blev det på dock för skärgårdsfärjan Skarven. Senaste budet är att hon är tillbaka på Föglölinjen på fredag morgon. .

Nyan - 21 timmar sedan

”Kören annorlunda” bjuder in till julkonsert

Ålands äldsta damkör, Vivakören, bjuder in till julkonserten ”I väntan på julen” den 24 november i S:t Mårtens kyrka i Mariehamn. .

Nyan - 22 timmar sedan

Ingen lösning i postförhandlingar

Fackorganisationen Finlands post- och logistikunion PAU och servicebranschens arbetsgivarförbund Palta nådde ingen lösning på onsdagseftermiddagen. Posttrejken fortsätter, skriver PAU på Twitter. Förhandlingarna leds av riksförlikningsmannen Vuokko Piekkala.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.