SVT > Inrikes

Saturday, 16 November, 00:06

SVT - 07 nov 19 kl. 11:08

Multisjuke Bertil: ”Apoteken är opålitliga”Multisjuke Bertil Lindgren i Tidaholm har slutat att gå till apoteket. Han liter helt enkelt inte längre på att hans mediciner finns i lager..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bertil, Bertil Lindgren, Tidaholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Multisjuke, Bertil, Apotekenär , opålitliga
Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 04:00

Att slippa sommarlovet. Skolan bör inte påminna om den olikhet som rått.

En del barn drar en suck av lättnad nu när sommarlovet äntligen är över. Skolstart betyder att man kan äta sig mätt igen och ta sig runt till kompisar på terminskortet, att man har tvål på toaletten och pålitliga vuxna i sin närhet.Skälen och detaljerna varierar, men för dessa barn är skolan den stora tryggheten och möjligheten.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 04:00

Att slippa sommarlovet. Skolan bör inte påminna om den olikhet som rått.

En del barn drar en suck av lättnad nu när sommarlovet äntligen är över. Skolstart betyder att man kan äta sig mätt igen och ta sig runt till kompisar på terminskortet, att man har tvål på toaletten och pålitliga vuxna i sin närhet.Skälen och detaljerna varierar, men för dessa barn är skolan den stora tryggheten och möjligheten.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 04:00

Åsa Anderberg Strollo: Skippa sommarlovssberättelserna – skolan bör inte påminna om den olikhet som rått

En del barn drar en suck av lättnad nu när sommarlovet äntligen är över. Skolstart betyder att man kan äta sig mätt igen och ta sig runt till kompisar på terminskortet, att man har tvål på toaletten och pålitliga vuxna i sin närhet. Skälen och detaljerna varierar, men för dessa barn är skolan den stora tryggheten och möjligheten.

YA - 12 jul 13 kl. 03:55

Krav, disciplin och känslor

Arbetsgivare drar sig för att anställa unga vuxna eftersom de saknar social kompetens. En stor del av dagens ungdomar är lata och kan varken passa tider eller ta instruktioner.
Det hävdade ekonomerna Magnus Henrekson och Tino Sanandaji på DN debatt (6/7).

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Kulturministerns svar på Kinas hot: ”Självklart för mig att vara här”

Kulturminister Amanda Lind (MP) trotsade Kinas hot om portning – och närvarade vid utdelningen av ett pris till den fängslade förläggaren Gui Minhai. – Det är självklart för mig att vara här och dela ut det här priset, säger Amanda Lind till SVT Nyheter..

SVT - 4 timmar sedan

Kinakännaren om Kinas hot: ”En upptrappning”

Det är inte unikt att Kina hotar andra länder, men det är en upptrappning att offentligt gå ut och kritisera den svenska regeringen, menar Kinakännaren Björn Jerdén. – Det kan också vara en signal till andra länder att visa vad som händer om man går emot Kinas intressen, säger han..

SVT - 6 timmar sedan

Ask (M): ”Kalla in försvarsberedningen”

Ordföranden i försvarsutskottet, Beatrice Ask (M) vill kalla in den politiskt sammansatta försvarsberedningen på nytt. Det säger hon efter att Försvarsmakten sagt att det saknas 55 miljarder till 2030 om försvarsberedningens förslag ska genomföras. Ask ifrågasätter Försvarsmaktens beräkning..

SVT - 6 timmar sedan

Hultqvist: ”Jag är inte förvånad över att det kommit synpunkter”

Försvarsministern Peter Hultqvist (S) blir inte överraskad när Försvarsmakten säger att det saknas 55 miljarder fram till 2030. – Jag är inte förvånad över att det har kommit fram synpunkter, säger han till SVT..

SVT - 8 timmar sedan

Försvarsmakten: Saknas 55 miljarder till 2030

Försvarsmakten lämnade i dag in sin analys av försvarsberedningens slutrapport till regeringen. Enligt Försvarsmakten saknas det sammanlagt 55 miljarder kronor under perioden 2021 till 2030..

SVT - 9 timmar sedan

Svenska PEN:s ordförande: ”Obehagligt och oklart”

”Vissa människor bör inte känna sig lugna efter att ha sårat Kina”. Så säger Kinas ambassadör efter att det blev klart att Gui Minhai får Tucholskypriset av Svenska PEN. Organisationens ordförande Jesper Bengtsson utgår från att han är en av dem som pekas ut.

SVT - 9 timmar sedan

Radioprofilen Hanna Hellquist om drickandet: ”Jag kunde supa hela natten”

Journalisten och radioprofilen Hanna Hellqvist har varit öppen med sitt alkoholproblem. Nu är hon nominerad till Stora journalistpriset som Årets röst för en brutalt ärlig text om sitt missbruk. Spela videon för att höra henne berätta..

SVT - 10 timmar sedan

Här kan du få stöd om du eller någon du känner lider av psykisk ohälsa

Det finns hjälp att få om du behöver prata med någon för att få råd och stöd..

SVT - 10 timmar sedan

Så går det till när UD vill protestera

En rejäl utskällning. Det är vad en utländsk ambassadör kan räkna med när hen blir uppkallad till UD för ett ”uppriktigt samtal”. I diplomatvärlden finns olika grader av mer eller mindre skarpa protester..

SVT - 10 timmar sedan

SVT Nyheter erfar: Kinas ambassadör uppkallad till UD 40 gånger

Kinas ambassadör i Sverige har kallats upp till Utrikesdepartementet för samtal 40 gånger, erfar SVT Nyheter. Ambassadör Gui Congyou hävdar att det rör sig om minst 60 möten på olika nivåer på UD. – Det är unikt att Kina aktivt under lång tid har agerat med en offensiv kampanj och kritik mot medier, säger Björn Jerdén på Utrikespolitiska institutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.