Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 19 November, 01:34

Dagensanalys.se - 07 nov 19 kl. 11:06

Nutanix vill att fler ska slippa behöva jobba med ITInte alla väljer den högteknologiska vägen där ett klick kan göra det som en hel avdelning tidigare utförde. När vi pratade med Thomas Knappe, Head of IT Operations på Gyldendal, kom artificiell intelligens och automatisering på tal, som det alltid gör när man pratar om IT. Att låta maskiner ta hand om andra maskiner är både fascinerande och lockande. En implementering skulle nämligen frigöra arbetsstyrkan till att göra andra saker, eller inte behövas överhuvudtaget. Men för många är det ett [. ] Inlägget Nutanix vill att fler ska slippa behöva jobba med IT dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
IT, Thomas Knappe, IT Operations, Gyldendal, Nutanix, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nutanixvill att , flerska , slippa, behöva, jobbamed IT
YLE - 19 okt 16 kl. 05:27

Allt fler elever behöver stödundervisning

Allt fler skolelever behöver stöd. Det har bland andra speciallärare Marina Swed-Roddis på Kristinestads högstadieskola noterat. Marina Swed-Roddis valdes nyligen till Årets speciallärare i Svenskfinland, bland annat för sin outtröttliga entusiasm och vilja till utveckling.

YLE - 24 feb 13 kl. 09:25

Fler frivillga behövs i efterspaningarna efter den försvunna mannen i Vasa

Fyrtiofem frivillga deltar just nu i efterspaningarna efter försvunna Pentti Lampinen i Vasa. Fler frivilliga behövs. Vid niotiden i morse samlades fyrtiofem personer vid Frivillga brandkårens hus på Brändövägen 68 i Dragnäsbäck i Vasa för att starta dagens letande efter den försvunna Pentti Lampinen.

YLE - 24 feb 13 kl. 11:53

Fler frivilliga behövs i efterspaningarna efter den försvunna mannen i Vasa

Fyrtiofem frivillga deltar just nu i efterspaningarna efter försvunna Pentti Lampinen i Vasa. Fler frivilliga behövs. Vid niotiden i morse samlades fyrtiofem personer vid Frivillga brandkårens hus på Brändövägen 82-86 i Dragnäsbäck i Vasa för att starta dagens letande efter den försvunna Pentti Lampinen.

BT - 07 mar 13 kl. 14:47

Fler skolor behöver stöd

Inte alla elever med funktionsnedsättning får det stöd de har rätt till i skolan. Det kan och måste vi ändra på. Fler skolor behöver vända sig till oss.

VBL - 09 mar 13 kl. 13:45

Fler frivilliga behövs till efterspaningarna

Som bäst genomsöks Singsby-området efter den försvunne Pentti Lampinen. Men fler frivilliga behövs, och det går bra att ansluta sig till efterspaningarna under dagen och kvällen..

GT - 27 feb 15 kl. 14:25

Hysén: Fler skulle behöva sig ett asgarv

Många går runt och svär över småsaker här i livet. Sluta upp med det, säger jag. Fler skulle behöva sig ett asgarv i vardagen för att må bättre..

SR - 28 okt 18 kl. 07:40

Fler kommuner behöver rusta inför klimatförändringar

Fler kommuner behöver se över hur de ska anpassa sig efter nya förutsättningar vid klimatförändringar..

YLE - 25 jul 12 kl. 05:27

Betydligt fler fosterfamiljer behövs

Mer än 10 000 ungdomar i Finland är omhändertagna, för att föräldrarna inte orkar eller inte kan ta hand om barnen. Många av barnen bor i fosterfamiljer, men det skulle behövas många fler familjer. Dels omhändertas allt fler barn, dels försöker kommunerna stänga sina barnhem och istället placera barnen i fosterfamiljer.

YA - 06 mar 14 kl. 06:30

Satsning ska få fler bli behöriga till gymnasiet

Foto: Bass Nilsson
Hela 30 procent av eleverna i årskurs 9 är inte behöriga till de studieförberedande programmen i gymnasievalet. Nu hårdsatsar Kastanjeskolan på att fler ska ha behörighet när eleverna slutar högstadiet till sommaren.
Förra året hade Kastanjeskolan det bästa resultatet på många år, men höstterminens betyg blev ett bakslag.

Barometern - 21 jul 14 kl. 06:19

Allt fler barn behöver asyl

Andelen ensamkommande barn som söker skydd i Sverige ökar. Migrationsverket uppmanar kommunerna att bistå med fler boendeplatser. Från januari till den 22 juni i år sökte 2?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Episerver förvärvar Idio – specialist inom personalisering

Förvärvet förstärker Episervers kapacitet inom analys och personalisering med syftet att leverera kundcentrerade digitala upplevelser. Episerver köper Idio, en plattform för personalisering och analys av innehåll. Förvärvet accelererar utvecklandet av Episerver Customer-Centric Digital Experience Platform™.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Cirkeln är sluten för Kantar Sifo i och med förvärvet av KIA-index

Nu är det klart att Kantar Sifo köper både KIA-index och Poddindex av Sveriges Annonsörer. Och självklart skulle det bli Kantar Sifo, så som de krigat att få äga ”valutan”. Med köpet blir cirkeln sluten för Kantar Sifo.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Tips: Så kan e-handlare sticka ut under julhandeln

Årets mest intensiva shoppingperiod närmar sig med stormsteg. Detta gäller inte minst e-handeln. I en ny rapport från Gartner uppger fler än hälften av konsumenterna (64 procent) att en bra kundupplevelse är viktigare än priset när de handlar online.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Kantar Sifo förvärvar KIA-index och Poddindex av Sveriges Annonsörer

Nu är det klart att Kantar Sifo förvärvar den tekniska mätvalutan för internet- och mobiltrafik, KIA-index, av Sveriges Annonsörer från den 1 januari 2020. I förvärvet ingår även Poddindex, som presenterar räckviddssiffror för podcasts med 10 000 lyssnare eller fler. – Topplistan kommer även framledes ha en central plats, där vi nu redovisar både trafik- och räckviddsmått för digitala medier.

Dagensanalys.se - Igår: 19:28

Här är webbläsaren som ska konkurrera med Google Chrome

En ny webbläsare med fokus på integritet har precis lanserats. Frågan är om den kan ta användarandelar från den allt mer populära Chrome. Googles webbläsare Chrome är helt klart den mest populära webbläsaren världen över.

Dagensanalys.se - Igår: 09:55

12 tips för lägre Bounce Rate och högre försäljning

Bounce Rate – 12 tips för lägre Bounce Rate Bounce rate, eller avvisningsfrekvens som det heter på svenska, är ett tal som mäter andelen av besökare som endast besöker en sida. Bounce rate ger en generell bild över hur engagerade besökarna är som hittar in på din webbsida. Normalt vill du att Bounce Raten ska vara så låg som möjligt, men det beror såklart helt på vilket syfte du har med sidan.

Dagensanalys.se - Igår: 08:47

Så enkelt och smart från Daily Mail Online

På Daily Mail Online kan du läsa allt om verkligen allt. Det är den sajten som många svenska kvällsmedier väljer att kopiera. Förutom kvällsnyheter kan du även läsa om kändisar och här har tidningen valt att använde en smart lösning för att få intäkter från sina artiklar.

Dagensanalys.se - Igår: 08:35

Nu ska TikTok ge sig på e-handel

Nu tänker TikTok sko sig på den allt mer populära e-handeln. Med start idag ska en del användare få möjlighet att lägga till länkar till e-handelssajter, eller andra webbplatser i sin profil. Kreatörer (som gör klipp) ska också kunna skicka sina tittare till e-handelssajter, som de då förmodligen får sponsring från.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:09

Aftonbladet vill registrera gratisläsarna

Nu vill Aftonbladet.se att du ska logga in för att läsa nyheterna. Idén är enkel – att samla på sig så mycket information som bara möjligt för att bättre kunna rikta annonser över hela Schibsteds nätverk.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:51

Angry Birds firar 10 år med världens argaste annons

Tänk att Angry Birds nu funnits i 10 år. Vart har all tid tagit vägen? Nu vill man fira sitt 10 års-jubileum med världens argaste annons.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.