Expressen > Opinion

Friday, 15 November, 11:25

Expressen - 07 nov 19 kl. 11:00

Därför blir jag L:s nya skolpolitiska expertNyamko Sabuni har rekryterat mig till tjänsten som Liberalernas skolpolitiska expert.Redan i dag kan vi avisera tre olika områden som kommer att prioriteras i utvecklingsarbetet på skolområdet, skriver läraren och skoldebattören Isak Skogstad..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sabuni, Liberalernas, Isak Skogstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför blir jag L:snya , skolpolitiska, expert
Regeringen - 27 sep 16 kl. 15:15

Pressträff om det skolpolitiska läget

På torsdag 29 september kommenterar utbildningsminister Gustav Fridolin det skolpolitiska läget på en pressträff på Utbildningsdepartementet. Vid pressträffen medverkar också Ebba Östlin som är regeringens utredare i frågan om elever som kommer till Sverige under grundskolans senare årskurser..

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 07:42

Expert köper 30 butiker av Onoff

Foto: Lars Dareberg
Expert köper 30 utvalda butiker från Onoff, som försattes i konkurs den 11 juli. Affären inkluderar även Onoffs centrala lager och lagret i de utvalda butikerna.
?

BT - 20 jul 11 kl. 08:44

Expert köper Onoffs butik i Borås

Expert köper 30 av Onoffs butiker i Sverige. Däribland den i Borås. Affären inkluderar även Onoffs centrala lager och varulagret i alla butiker.

Trelleborgs Allehanda - 20 jul 11 kl. 10:15

Expert köper Onoff

Foto: Tomas Nyberg
Expert köper 30 utvalda butiker från Onoff, där butiken i Trelleborg är en.
Onoff försattes i konkurs den 11 juli. Affären inkluderar även Onoffs centrala lager och lagret i de utvalda butikerna.

Kristianstadsbladet - 07 mar 12 kl. 11:04

20 utan jobb när Expert lägger ner sina butiker

Arkivfoto: Scanpix
Hoppas klara avvecklingen av butikerna i Kristianstad och Hässleholm under april.
Kristianstadsbladet berättade i går om att Expert lägger ner butikerna på Härlöv i Kristianstad och vid Maxi stormarknad i Hässleholm. I går i dag får de 20 anställda information om företagets planer.

BT - 18 sep 12 kl. 18:05

Expert lägger ner i Sverige

Hemelektronikkedjan Expert lyckades inte stoppa de senaste årens förlustkarusell och har ansökt om konkurs. All verksamhet i Sverige läggs ner och minst 817 personer förlorar jobbet. På tisdagen lämnade Expert Sverige AB, med 136 butiker runt om i landet, in sin ansökan om konkurs till Linköpings tingsrätt.

Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 06:30

Expert köper Onoff i Kristianstad

Hemelektronikjätten Expert köper upp den nyligen konkurs-försatta Onoff-butiken i Kristianstad.
KRISTIANSTAD. På onsdagen stod det klart: Norska kedjan Expert köper upp 30 av 67 landets Onoff-butiker.

HBL - 20 sep 12 kl. 06:51

Svenska Expert i konkurs - kan gynna Finland

Hemelektronikkedjan Expert ansöker om konkurs i Sverige. Kari Karipuu, vd för Expert Finland säger att konkursen inte berör de finländska butikerna ? eventuellt då positivt.?

Kristianstadsbladet - 06 mar 12 kl. 11:26

Expert lägger ner två butiker

Foto: Claes Nyberg
Expert planerar att lägga ner butikerna i Kristianstad och Hässleholm eftersom ekonomin inte gått runt som företagets vd Magne Solberg räknat med. Företaget har bergärt förhandlingar med fackförbundet Handels.
?

Trelleborgs Allehanda - 09 mar 12 kl. 06:00

Expert stänger sin butik i Trelleborg

Foto: Scanpix
Experts butik på Maskingatan kommer att stängas.
Den 26 april blir sista dagen som Expertbutiken håller öppet och i maj kommer verksamheten att vara avvecklad. Expert tog över rörelsen från konkursade Onoff i augusti förra året.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Sverige behöver en lag mot oskuldskontroller

Myten om mödomshinnan leder till förtryck och misshandel.Därför har vi lagt fram en motion till Liberalernas landsmöte om att kriminalisera de vidriga oskuldskontrollerna, skriver Cecilia Elving och Lovisa Aldrin från Liberala kvinnor..

Expressen - 18 timmar sedan

Andra länder har sett till att säkerhetshot utvisas

Det verkliga hotet mot svensk beredskap mot extremism och terrorism är regeringens senfärdighet.Det är närmast skrattretande att de försöker slå sig för bröstet, skriver Ebba Busch Thor och Andreas Carlson (KD)..

Expressen - Igår: 06:15

Klimatnödläge – Förbifart Stockholm måste skrotas

Det behövs en snabb omställning av Stockholm från 50-talets bilstad till en modern, jämlik och människovänlig region.Avbryt byggandet av Förbifarten innan ytterligare miljarder tillåts förstöra vår natur och vårt klimat ännu mer, skriver en lång rad miljöorganisationer och debattörer..

Expressen - Igår: 15:33

Forskare försvarar Greta – med rena gissningar

När jag visar att allt färre dör i väderrelaterade naturkatastrofer misstänkliggörs mina motiv av sju svenska forskare som spekulerar.Klimatdebatten mår bra av att bli mer kunskapsbaserad, skriver Bjart Holtsmark från Norges statistiska centralbyrå. .

Expressen - I förrgår: 06:15

Därför var det rätt att rösta nej till EU

25 år efter folkomröstningen påminner Per Gahrton om det svenska EU-motståndet 1994: Ett nej var rätt då – men en swexit vore fel väg att gå i dag..

Expressen - I förrgår: 17:00

AIK vädjar till regeringen: Polisen måste kliva tillbaka

Jag är orolig för att de ökade motsättningarna mellan polisen och fotbollsläktarna ska eskalera till våldsamheter. Inrikesminister Mikael Damberg bör lyssna till fotbollens förslag och tillsätta en nationell samordnare, skriver AIK Fotbolls ordförande Robert Falck..

Expressen - 12 nov 19 kl. 06:15

Rädda våra barns framtid – lägg ner Skolverket nu!

Dag för dag driver Skolverket den svenska skolan närmare avgrunden. Det är politiserat och antiintellektuellt och en stor skam.Det var bättre förr – och det blir sämre hela tiden, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 11 nov 19 kl. 18:04

Busch Thors populism om imamerna tar alla pris

Menar KD att Sveriges regering ska bryta mot grundlagen, trotsa domstolsbeslut och lämna Europarådet och Europakonventionen?I så fall har KD:s nya samarbete med SD uppenbarligen fördjupats mer än någon kunde ana, skriver S-ministrarna Mikael Damberg och Morgan Johansson..

Expressen - 11 nov 19 kl. 06:15

Ibn Rushd är bara toppen på ett isberg

Ordväxlingen på Expressen Debatt mellan Aje Carlbom och Magnus Ranstorp å ena sidan, och Folkbildningsrådet och studieförbundet Ibn Rushd å andra sidan, skymmer en större fråga: Ska civilsamhället finansieras av staten? Det är i praktiken endast Sverige som tillämpar offentligt finansierade folkrörelser i stor skala. Utan egentlig styrning, uppföljning och kontroll, skriver Johan Westerholm.

Expressen - 10 nov 19 kl. 07:15

De kallade oss alarmister – vi hade rätt hela tiden

De trodde att de skulle gå fria. Att deras pengar, utbildning och goda värderingar skulle skydda dem från mörkret.En nymornad medelklass ser nu med lika delar bestörtning och förvåning våldet krypa närmare, skriver Ann Heberlein..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.