Skånskan > Opinion

Wednesday, 20 November, 20:32

Skånskan - 07 nov 19 kl. 10:51

Ännu ett misstänkt farligt föremålMalmö Ett misstänkt farligt föremål påträffades i anslutning till en personbil i stadsdelen Riseberga, Malmö på torsdag morgon.
Området har spärrats av, boende har utrymts från sina bostäder och det nationella bombskyddet är på plats.Polisen larmas vid 09 47 på torsdag till en adress i Riseberga, Malmö, med anledning av ett misstänkt farligt föremål. Uppringaren berättar att han anträffat ett misstänkt föremål i anslutning till sin bil. När polisens patruller anländer på platsen kan de inte bedöma huruvida föremålet är ofarligt eller inte.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ett, Riseberga, Jimmy Modin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuett , misstänkt, farligt, föremål
Skånskan - 02 nov 19 kl. 18:06

Misstänkt farligt föremål i centrum

Malmö Stort polisuppbåd vid Kaptensbron i Malmö på lördagskvällen efter larm om ett misstänkt farligt föremål utanför Scandic hotell.
Hotellets gäster får ej lämna byggnaden och polisen uppmanar allmänheten att respektera avspärrningarna i området.
Vid klockan 17 20 på lördagen får polisen ett larm om ett misstänkt farligt föremål utanför Scandic hotell på Kaptensgatan i centrala Malmö.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 08:46

Misstänkt farligt föremål påträffats i ett trapphus

Ett misstänkt farligt föremål hittades i ett lägenhetshus. Polis har upprättat en anmälan om misstänkt om försök till allmänfarlig ödeläggelse.Polis larmades under natten till till ett flerfamiljshus i Fossie efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats.

Skånskan - 25 jan 17 kl. 16:32

Misstänkt farligt föremål hittat på flyktingboende

Göteborg Vid kvart i ett-tiden hittades ett misstänkt farligt föremål på ett flyktingboende i Göteborg. Polisen har inlett förundersökning om olaga hot mot grupp. ERWP.

GT - 26 jan 17 kl. 11:33

Misstänkt farligt föremål – på Skattemyndigheten

Misstänkt farligt föremål hittat på Skattemyndigheten i Karlstad. Brevet som inte har öppnats har nu kunnat förseglas i ett tättslutande kärl, skriver polisen på sin hemsida. Flera polispatruller är på plats och expertis har tillkallats för vidare utredning av försändelsen.

Expressen - 15 feb 18 kl. 21:15

Misstänkt farligt föremål i brevlåda – polisen ber grannar att hålla sig i källare

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i en brevlåda i Bälinge, Uppsala.Polisen ber grannar i området att gå ner i sina källare som en försiktighetsåtgärd.”En person i Bälinge har fått ett misstänkt farligt föremål sänt till sig”, skriver polisen via sin hemsida..

Sydsvenskan - 26 jul 19 kl. 07:49

Misstänkt farligt föremål hittat i Solna

Ett misstänkt farligt föremål har hittats på en trappa i Solna, uppger polisen. Larmet kom in till polisen klockan 06.41.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 19 kl. 07:49

Misstänkt farligt föremål hittat i Solna

Ett misstänkt farligt föremål har hittats på en trappa i Solna, uppger polisen. Larmet kom in till polisen klockan 06.41.

Expressen - 20 sep 19 kl. 10:00

JUST NU: Misstänkt farligt föremål i centrala Malmö

Polisen har stora resurser på plats efter att ett misstänkt farligt föremål har hittats på Amiralsgatan i centrala Malmö.– Det är ett misstänkt farligt föremål utanför en fastighet. Nationella bomskyddet är på väg, säger Filip Annas, presstalesperson hos polisen.

Expressen - 02 aug 16 kl. 23:13

Misstänkt farligt föremål i garage

En gata i ett villaområde i Malmö har spärrats av efter fyndet av ett misstänkt farligt föremål. Föremålet misstänks vara explosivt och hittades i ett garage av en privatperson. – Vi bedömer att det kan vara farligt och har spärrat av, men det är inte någon fara för liv eller egendom, säger Anna Göransson pressinformatör vid polisens ledningscentral..

GöteborgsPosten - 30 nov 18 kl. 14:14

Man anhållen –misstänkt farligt föremål hittades i lägenhet

Polisens nationella bombskydd säkrade under torsdagskvällen ett misstänkt farligt föremål i en lägenhet i ett bostadsområde i Sävedalen utanför Göteborg.
– Patrullen bedömde att det var ett farligt föremål och den bedömningen delades av bombgruppen som tog med sig föremålet, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Missförstånd ledde till misstänkt utträde

Skurup Sydkustens vattenvårdsförbund har skrivit till kommunen och argumenterat för att kommunen ska stanna kvar i organisationen – i onödan. Kommunen hade aldrig tänkt träda ur.Sydkustens vattenvårdsförbund består av fyra kustkommuner, företag och enskilda som kontrollerar vattenkvaliteten i havet.

Skånskan - 1 timme sedan

Från vedträ till iphone

Åkarp Det började som busstreck – numera omsätter julklappen 23 miljarder. Detta och mycket annat handlar årets julutställning på Möllegården om.
– Höjdpunkten är när man träffar barnen, säger kultursekreterare Karin Lindbom.

Skånskan - 1 timme sedan

10 miljoner för hissbyte år 2021

Kävlinge Trafikverket bedömer att det kommer att kosta 10 miljoner att få hissarna utbytta på Kävlinge station. Kommunen föreslås betala halva kostnaden för att slippa fortsatt ansvar.Sedan lång tid tillbaka har det stått klart att de tre hissarna på Kävlinge station behöver bytas ut.

Skånskan - 3 timmar sedan

Satsning på barn och unga presenterades

MALMÖ 30 miljoner extra till arbetsmarknads- och socialnämndens arbete med barn och unga var en nyhet som kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) presenterade under den inledande allmänpolitiska debatten.Budgetfullmäktige i Malmö inleddes på onsdagsmorgonen och väntas pågå i två dagar. Mötet började med en allmänpolitisk debatt och i inledningen av den presenterades ytterligare en satsning som S och L vill ge arbetsmarknads- och socialnämnden för att stärka det förebyggande arbetet med barn och unga.

Skånskan - 3 timmar sedan

”S har bidragit till integrationshaveri”

MALMÖ
Otryggheten måste bort, gängen ska krossas och den fristad som Malmö länge kunnat vara är hotad på grund av ett integrationshaveri, hävdade oppositionsrådet Torbjörn Tegnhammar (M) bland annat under den allmänpolitiska debatten.Från Vänsterpartiet fick M en känga apropå den omdebatterade Staffanstorpsfilmen där det visar sig att en av statisterna är en moderat politiker.
– Det måste vara härligt att vara moderat i eran värld där rapsfälten alltid är gula.

Skånskan - 3 timmar sedan

Flera personer gick in i avspärrat område

Malmö Polisen är under onsdagen på plats i Västra hamnen för utredningsarbete. I samband med detta har området spärrats av. Men det ska inte finnas någon fara för allmänheten.

Skånskan - 3 timmar sedan

Korruption eller girighet

Swedbanks brott kan vara värre än ”bara” penningtvätt. Om dokument som Uppdrag Gransknings reportrar sett är rättvisande kan Swedbank ha brutit mot USA:s sanktionsregler, vilket kan ge allvarliga konsekvenser. Även i bästa fall kan det röra sig om stora bötesbelopp.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tregradersmålet

Världen kommer att producera mer än dubbelt så mycket fossila bränslen som kol, olja och gas än vad som är förenligt med att nå klimatmålen, enligt en rapport sammanställd av en internationell grupp med drygt femtio forskare från universitet och forskningsinstitut. Det kommer till exempel att framställas 120 procent mer än vad som är möjligt om vi vill hålla temperaturökningen till 1.5 grader.

Skånskan - 3 timmar sedan

Huset på Rausvägen 5 i Eslöv sålt för andra gången på kort tid

Eslöv Martin Erlandsson, 29, och Mikaela Nilsson, 28, är nya ägare till fastigheten på adressen Rausvägen 5 i Eslöv. Försäljningen blev klar i oktober 2019 och priset på huset landade på 3 250 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som augusti 2018 för 2 960 000 kronor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Karolinska nedskärningar

Nedskärningarna på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm har fått stort utrymme i nationell media. Att Skånes universitetssjukhus står inför lika stora nedskärningar är inte lika känt. 360 miljoner kronor ska sparas på sjukhusets personal nästa år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.