YLE > Finland

Wednesday, 13 November, 11:12

YLE - 07 nov 19 kl. 10:38

Pojkar i Borgå säger sig samla in pengar för klassresa - rektor: Vi samlar inte in pengar över huvud tagetSkolpojkar som går från dörr till dörr i Borgå för att samla in pengar för en klassresa väcker diskussion på sociala medier..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Borgå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojkari , Borgåsäger sig , samlain , pengarför , klassresa rektor Vi samlar inte in pengar över huvud taget
YLE - 20 maj 16 kl. 05:46

Borgåbor placerar pengar i bostäder i Lovisa

Det är lönsammare att köpa en placeringsbostad i Lovisa än i Borgå i dagens läge. Borgåplacerare investerar nu i Lovisa. Bostadspriserna på mindre, centralt belägna lägenheter är klart lägre i Lovisa än i Borgå, medan hyresnivån inte är märkbart lägre.

Trelleborgs Allehanda - 08 sep 13 kl. 10:12

Pojkar rånades på pengar

Två pojkar i 15-årsåldern blev på lördagskvällen rånade i Vellinge centrum.
Händelsen intrffade vid på Stortorget vid 22.45 på lördagskvällen.

Sydöstran - 19 maj 19 kl. 11:11

Anmälan: Pojkar hotade till sig pengar från jämnårig – på lekland

Några pojkar i 10-årsåldern hotade en jämnårig pojke på Busfabriken i Karlskrona i helgen och tvingade honom att ge dem sina pengar..

SvD - 22 jun 11 kl. 09:54

Borg: ?Inga svenska pengar till Grekland?

Ny tuff kritik från Anders Borg..

DN - 22 jun 11 kl. 10:59

Borg: Inga svenska pengar till Grekland

Så här kommenterade finansminister Anders Borg den grekiska krisen innan han gick in till budgetdebatten i riksdagen på onsdagen:.

SVT - 19 mar 14 kl. 15:35

Borg lovar mer pengar till försvaret

Rysslands agerande mot Ukraina innebär att det svenska försvaret behöver få stora ekonomiska tillskott under de kommande åren. Den bedömningen gör finansminister Anders Borg i en intervju i SVT:s program Rakt på..

Nerikes Allehanda - 14 maj 16 kl. 05:15

Ropa ”bravo Anders Borg!”

Den tidigare finansministern Anders Borg tjänar pengar. Mycket pengar. Det borde vi vara glada för..

YLE - 02 apr 14 kl. 16:13

Distansdoktorn kan spara pengar

Raseborg vill nu prova på att ha en läkare på distans via Doctagon för att råda bot på läkarbristen. Personalen på äldreboendena ska när som helst under dygnet kunna ställa frågor till distansdoktorn. Exempelvis Borgå har sparat pengar på ett liknande system och också Raseborg räknar nu med att spara då allt färre behöver vård på sjukhus.

Västerbottens Folkblad - 08 maj 13 kl. 02:00

Borg skänker pengar till McDonald?s

På måndagskvällen kunde SVT avslöja att en preliminär rapport från Institutet för arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering (IFAU) visar att regeringens halvering av arbetsgivaravgiften, trots att [...].

YLE - 19 maj 16 kl. 17:16

Kompisgäng stöder skadad Borgåcyklist med insamling

Hanna Lankinen från Borgå skadades allvarligt i en cykelolycka i Helsingfors i augusti 2015. Lankinens vänner och kolleger har startat en kampanj för att samla in medel till hennes rehabilitering. Hannan puolesta heter kampanjen som startade i maj, genast då polisen gav lov att samla in pengar.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Sannfinländska unga blir antifeministisk organisation: “Jämställda rättigheter för kvinnor är redan uppnådda”

Sannfinländarnas ungdomsorganisation anser att feminism leder till att kvinnor privilegieras, därför tar organisationen ställning mot feminism. Flera utredningar pekar på att Finland ännu har en väg att gå innan vi når jämställdhet..

YLE - 45 minuter sedan

Polisen hittade delar av människoskelett i Hangö

I en fastighet som renoveras i Hangö hittades i går (12.11) delar av människoskelett. Det är enligt polisen alltför tidigt att ta ställning till om det ligger ett brott bakom skelettfyndet..

YLE - 45 minuter sedan

Gymnasieelever uppskattar den nya läroplanens betoning på elevernas välbefinnande och att gymnasierna provar på något nytt

Den nya läroplanen för gymnasier ska implementeras lokalt 2021. Det är meningen att undervisningen ska bli mera ämnesövergripande och att fokus ska läggas starkare på individen..

YLE - 2 timmar sedan

Nu lastas den första exporthavren någonsin i Dalsbruks hamn: "Det här är en viktig händelse för Dalsbruk efter en lång mörk period"

Fartyget M/S Tali, som seglar under finsk flagga, lastar 10 500 ton, en mängd som motsvarar 230 långtradare. Havren ska exporteras till Spanien..

YLE - 1 timme sedan

Tatueringsbläck innehöll hälsofarliga ämnen - myndigheten prickade åtta färger

Säkerhets- och kemikalieverket, Tukes, har undersökt hur säkra de färger som används för tatueringar och permanent pigmentering är. Nästan hälften av de testade färgerna innehöll hälsofarliga ämnen..

YLE - 2 timmar sedan

Nu lastas den första exporthavren någonsing i Dalsbruks hamn: "Det här är en viktig händelse för Dalsbruk efter en lång mörk period"

Fartyget M/S Tali, som seglar under finsk flagga, lastar 10 500 ton, en mängd som motsvarar 230 långtradare. Havren ska exporteras till Spanien..

YLE - 6 timmar sedan

Underbemanning bekymrar på brandkåren i Jakobstad: "Jag är orolig för invånarnas och brandmännens säkerhet"

Brandkåren i Jakobstad är ofta underbemannad, säger förtroendeman Caj Penttala. Som minst har bara tre personer varit på jobb under ett arbetsskifte. I stället täcker man upp med frivilliga krafter.

YLE - 5 timmar sedan

Morgonkollen: Personer med betalningsanmärkningar har svårt att få hemförsäkring, Teslas fabrik byggs i Tyskland, nödläge i Venedig

Har du betalningsanmärkningar är risken stor för att du inte får teckna en hemförsäkring. Tyskland drog det längsta strået i kampen om Teslas Europafabrik. Nödläge råder i Venedig eftersom vattennivån är högst på över 50 år..

YLE - 5 timmar sedan

Pargas nya skolcenter blir dyrt - staden stoppar andra investeringar

Det finns två alternativa lösningar för skolcentret i Pargas, då de fyra skolorna, svenska och finska högstadiet samt svenska och finska gymnasiet är i dåligt skick och måste rivas. Stadsfullmäktige ska i mars 2020 välja endera alternativet..

YLE - 6 timmar sedan

"Om det blir nedgång tror jag inte folk sparar på maten i första hand" - i Södra Karelen ger ryska turister 350 miljoner orsaker att tro på framtiden

Det har varit mycket tal om negativa trender inom ekonomin på sistone. I Södra Karelen räddar de ryska turisterna mycket och dagligvaruhandelns förväntningar inför julhandeln är höga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.