Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 19 November, 13:57

Sydöstran - 07 nov 19 kl. 10:33

Anmälan: Brukares morfintabletter försvannTvå smärtstillande och narkotikaklassade morfintabletter försvann från en brukares rum på ett äldreboende i Sölvesborg i början av november. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sölvesborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Brukares, morfintabletter, försvann
Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

Trelleborgs Allehanda - 08 jul 13 kl. 17:30

Make gör anmälan mot Fagerängens vårdcentral

Kvinnan fick behandling för magkatarr, men medicinen hjälpte inte. Ett halvår senare avled hon på grund av en tumör i magsäcken. Nu anmäler hennes man vårdcentralen till Socialstyrelsen.

BT - 17 nov 14 kl. 14:01

Efter hoten mot tiggarna - polisen har upprättat en anmälan

"Vidriga äckel", "bränn loppcirkusen". En Facebook-grupp som säger sig vara emot en moské i Borås blev i helgen en plattform för hot och hat riktade mot tiggare. I söndags publicerades fyra bilder på Facebook från en privatpersons mark utanför Borås, där han har upplåtit plats för flera hemlösa.

Sydöstran - 08 nov 18 kl. 11:41

Anmälan: Äldre bil försvann på Bergåsa

Sydöstran - 22 nov 18 kl. 14:22

Anmälan: Avlidens guld försvann

Sydöstran - 18 dec 18 kl. 13:31

Anmälan: Dyrbar ring försvann med posten

UT - 22 okt 13 kl. 07:10

Anmälan om att barn förföljts

Polisen utreder en händelse där ett barn har förföljts av en okänd man.
Händelsen inträffade i tisdags förra veckan och anmäldes till polisen senare i veckan. Ett barn blev alltså enligt polisanmälan förföljt under en längre sträcka av en okänd man.

Dalarnas tidningar - 22 mar 17 kl. 13:48

Fredriksbergs IP:s läktare försvann i lågor under natten – anmälan kommer upprättas

Under tisdagskvällen inkom ett larm om en brand i Folkets hus i Fredriksberg. Det visade sig dock vara den intilliggande byggnaden, den nära 100 år gamla läktaren vid Fredriksbergs IP, som delvis försvann i lågorna under mars-natten. Nu kommer saken att anmälas..

YA - 13 jan 19 kl. 09:00

Mobil försvann vid inlåsning i skåp: JO-anmälan mot skolan

En Tomelillaförälder har nu JO-anmält Kastanjeskolans hantering av en mobiltelefon som försvann i skolan. Men skolan har en annorlunda bild av vad som hänt..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Expert: Nordkorea vill sätta press på USA

Nordkoreas plötsliga kritik mot Sveriges roll som medlare handlar främst om att sätta press på USA. Det tror den tidigare ambassadören i Sydkorea, Lars Vargö, som ser en medvetet aggressiv strategi från regimen..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Natochefen varnar för splittring

Nato är inte hjärndött, utan både starkt och bra på att anpassa sig, anser generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter den tunga kritiken från Frankrikes president. Nästa vecka åker han till Paris för samtal med Emmanuel Macron..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Ledningen tog över – skickade personalen på semester

Bland kedjans 50 butiker i landet utsågs Karlshamn till den bästa butiken 2018. Nu ska det firas och då kliver både vd och vice vd in och tar plats i kassan när personalen skickas på vinstresa..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Företag i konkurs – bouppteckning klar

Sydöstran - 15 minuter sedan

Radiopris till Stina Wollter

Sydöstran - 15 minuter sedan

Brott: Maskerade yxmän tog sig in hos 93-årig man

En 93-årig man vaknade av ljud i köket och trodde det var hemtjänsten. Men det visade sig vara tre maskerade män med yxa..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ekonomi i ruiner efter jätterenoveringen

Vad hände och vem bär ansvaret? Undrar kyrkopersonalen i Karlskrona-Aspö pastorat i ett öppet brev till förtroendevalda politiker i Karlskrona-Aspö pastorat. 2012: en församling med 40 miljoner i värdepapper, fastigheter till ett värde av 25 miljoner samt 1,5 miljoner i lån.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Tata Steel skär ner i EuropaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.