Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 15 November, 11:10

Kristianstadsbladet - 07 nov 19 kl. 10:20

Trafik: Tåg körde fel – spårade mot HässleholmPassagerarna skulle från Lund till Helsingborg. Men Öresundståget ville annorlunda. Plötsligt var det på väg i riktning mot Hässleholm..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hässleholm, Lund, Helsingborg, Öresundståget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafik, Tåg, körde, fel, spårademot , Hässleholm
Kristianstadsbladet - 31 okt 18 kl. 16:00

Trafik: Påverkad körde upp på rondell – förnekar rattfylleri och skyller på vädret

Mannen körde rakt upp på rondellen. Det visade sig att han hade narkotika i kroppen. Själv förnekar han rattfylleri och menar att olyckan berodde på halkan..

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 19 kl. 14:00

Trafik: Äldre man körde för sakta – blev hotad

När den 73-årige mannen letade efter en ledig parkeringsplats tyckte en bakomvarande bilist att han körde för sakta. Det slutade med att 73-åringen blev hotad och misshandlad..

Skånskan - 23 okt 15 kl. 15:51

Körde mot trafiken

MALMÖ Den 76-åriga kvinnan körde fel med sin husbil och hamnade av misstag vid betalstationen på Lernacken.
Där vände hon och körde flera kilometer i fel riktning på motorvägen.Nu döms föraren till villkorlig dom och dagsböter för grov vårdslöshet i trafik.

Nerikes Allehanda - 01 jun 17 kl. 07:52

Tolv skadades då buss körde in i viadukt – polisen utreder vårdslöshet i trafik

Tolv personer skadades vid en bussolycka vid en viadukt på Pilgatan strax före klockan åtta på torsdagsmorgonen. En busschaufför körde fel och bussen fastnade i viadukten som är minst en halv meter lägre än bussens högsta höjd. Lyckligtvis medförde olyckan endast lindriga skador..

NT - 27 sep 11 kl. 09:24

Tekniskt fel stänger Södra länken

Trafikleden Södra länken i Stockholm stängdes vid niotiden på morgonen helt för trafik. Orsaken är ett tekniskt fel som satt bommar och fläktar ur spel, uppger Trafikverket..

Expressen - 27 sep 11 kl. 11:09

Tekniskt fel har stängt Södra länken

Trafikleden Södra länken i Stockholm stängdes vid niotiden på morgonen helt för trafik. Orsaken är ett tekniskt fel som satt bommar och fläktar ur spel, uppger Trafikverket. .

YLE - 09 jan 18 kl. 05:49

Metrotrafiken står stilla efter fel i säkerhetsanordning

Metrolinjen västerut står stilla för tillfället. Enligt Helsingforsregionens trafik beror det på ett fel i en säkerhetsanordning..

YLE - 09 jan 18 kl. 05:49

Metrotrafiken stod stilla efter fel i säkerhetsanordning

Metrolinjen västerut stod stilla under delar av morgonen. Enligt Helsingforsregionens trafik berodde det på ett fel i en säkerhetsanordning..

BT - 21 okt 13 kl. 16:03

76-åring körde mot trafiken - åtalas

En 76-årig kvinna som körde mot färdriktningen på länsväg 44 i Uddevalla har åtalats vid Uddevalla tingsrätt misstänkt för vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik. Enligt åklagaren körde hon cirka 980 meter innan hon krockade med en mötande bil. I den åkte två personer som båda fick allvarliga skador.

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 16:00

76-åring körde mot trafiken - åtalas


En 76-årig kvinna som körde mot färdriktningen på länsväg 44 i Uddevalla har åtalats vid Uddevalla tingsrätt misstänkt för vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.Enligt åklagaren körde hon cirka 980 meter innan hon krockade med en mötande bil. I den åkte två personer som båda fick allvarliga skador.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Praoteamet fixar fram alla platser – ”ungdomar har rätt lite kunskap om vilka yrken som finns”

Ingen ska behöva leta plats själv eller vara på sina föräldrars jobb under sina praoveckor. Från och med i höst ordnar kommunens praoteam platser till alla åttondeklassare..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Stödet till kvinnojouren utökas – bättre rustade att ta emot utsatta

Kommunens stöd till kvinnojouren utökas från och med nästa år med över en halv miljon kronor. Totalt ska 1,2 miljoner kronor betalas ut. Förhoppningen är att det skapar bättre förutsättningar för att hjälpa utsatta kvinnor och barn..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Trafikolycka: Personbil körde in i räcket på E22

En personbil körde in i räcket på E22 strax söder om Kristianstad. Ingen person ska vara skadad..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Döms till psykvård: Kastade halvkilostunga stenar mot bilar – ”Hänsynslöst”

24-åringen, som för tre månader sedan kastade halvkilostunga stenar mot 15 bilar på väg 118, döms till rättspsykiatrisk vård. ”Hänsynslöst” skriver tingsrätten om brottsligheten..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Nytt tävlingskoncept kommer till Kristianstad – hundar och löpare ska fylla Tivoliparken

Nästa år i maj ges tillfälle för hundar med ägare att tävla och ha roligt tillsammans. Då blir det Bark and run som utgår från Tivoliparken. .

Kristianstadsbladet - Igår: 10:56

ABK lägger ner tvisten med politisk vilde

Trots 14 försenade hyresinbetalningar och en tidigare skuld på 25 000 kronor väljer ABK att se mellan fingrarna gällande den politiska vilden Abdikarim Hassan. Hotet om vräkning dras tillbaka..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Missnöje med vården - ett samarbete med P4

Kristianstadsbladet och P4 Kristianstad har valt att samarbeta för att granska det nya systemet där patienten eller den närstående ska vända sig direkt till vårdgivaren när de ska klaga på vården. Tidigare kunde den klagande vända sig direkt till Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Tanken är att patienter ska få svar snabbare på sina klagomål och att patientsäkerheten ska stärkas.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Punkterade tunntarmen: ”Ett av våra sämre skötta ärenden”

Anita Hansen fick tunntarmen förstörd efter en enkel operation. Det krävdes tre olika utredningar på CSK och en inspektion av IVO för att komma fram till vad som egentligen hänt och hur det ska kunna undvikas i framtiden. .

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Bedrägerihärvorna växer – Kristianstadsbor misstänks för pengatvätt

Äldre personer blir varje månad lurade på sammanlagt runt 10 miljoner kronor, enligt polisen. Bedragarna utnyttjar sedan ungdomar för att få pengarna tvättade. Därför fick fyra Kristianstadsbor påhälsning av polisen under tisdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.