Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 November, 07:41

Skånskan - 07 nov 19 kl. 10:30

Ny ägare till fastighet i Önneköp, HörbyHörby Försäljningen av fastigheten på adressen Önneköp Per Bings Väg 24 i Önneköp, Hörby är nu klar. Ny ägare är Daniel Elmeling, 45 år, och säljare är Alf och Jill Harriet Anne-Marie Christensson. Huset har en boyta på 90 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i oktober 2019 och priset blev 675 000 kronor. Knappt en kilometer därifrån såldes tidigare under året ett annat hus, på Önneköp 8045.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Önneköp, Försäljningen, Önneköp Per Bings Väg, Daniel Elmeling, Alf, Jill Harriet Anne-Marie Christensson, Per Bings Väg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny ägaretill , fastigheti , Önneköp, Hörby
Skånskan - 10 jan 19 kl. 14:24

Fastighet i Önneköp, Hörby har fått ny ägare

Hörby Försäljningen av fastigheten på Önneköp Mejerivägen 1 i Önneköp, Hörby är nu klar. Ny ägare är Henrik Krondahl, 33 år, från Trelleborg, och säljare är Karl Erik Nilsson. Huset har en boyta på 102 kvadratmeter.

Skånskan - 19 jun 19 kl. 09:00

98 kvadratmeter stort hus i Önneköp, Hörby sålt till nya ägare

Hörby 900 000 kronor fick Pranee och Anders Westphal, 43 och 53 år, sedan tidigare boende på just Önneköp Per Bings Väg, ge för huset på adressen Önneköp Per Bings Väg 7 i Önneköp, Hörby. Huset har en boyta på 98 kvadratmeter. Köpet från säljaren Leif och Maj Britt Larsson blev klart i juni 2019.

Skånskan - 23 maj 19 kl. 12:36

90 kvadratmeter stort hus i Önneköp, Hörby sålt

Hörby Försäljningen av huset på Önneköp Bjällebacksvägen 12 i Önneköp, Hörby är nu klar. Nya ägare blir Ulf och Nathalie Nilsson, 54 och 27 år, som köper fastigheten av Ursula Sturesdotter Sunnhills dödsbo. Husets byggår är 1954 och det har en boyta på 90 kvadratmeter.

Skånskan - 13 sep 18 kl. 09:00

36-åring ny ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på Önneköp Alberts Väg 10 i Önneköp, Hörby är nu klar. Ny ägare är Gary Randell Fraser, 36 år, och säljare är Gunilla Linder och Bengt Åke Hansson. Huset är byggt 1976 och har en boyta på 109 kvadratmeter ägarbytet blev klart i september 2018 och priset blev 1 100 000 kronor.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 14:17

100 kvadratmeter stort hus i Önneköp, Hörby sålt till ny ägare

Hörby Fastigheten på Önneköp Alberts Väg 12 i Önneköp, Hörby har fått en ny ägare. Köpare är Jonas Enocksson, 30 år, och säljare är Martin Lenander. Köpet blev klart i november 2018 och priset blev 1 325 000 kronor.

Skånskan - 15 maj 19 kl. 14:00

202 kvadratmeter stor villa i Önneköp, Hörby såld till nya ägare

Hörby Dennis Larsson, 32, och Moa Marinda Åbjörnsson, 29, är nya ägare till huset på Önneköp Mejerivägen 2 i Önneköp, Hörby. Byggår för huset är 1938 och boarean är 202 kvadratmeter. Till det hör en tomt på 4 922 kvadratmeter.

Skånskan - 22 aug 19 kl. 13:30

73-åring ny ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby Nils Rune Nilsson, 73 år, är ny ägare till huset på adressen Önneköp Bjällebacksvägen 6 i Önneköp, Hörby. Huset byggdes 1934 och har en boyta på 88 kvadratmeter. Säljare är Elvy Maj Britt Jönsson.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 11:34

Nya ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby 860 000 kronor fick Ida Caroline Terese Öhman, 32, och Knut Mikael Öhman, 42, ge för huset på adressen Önneköp Per Bings Väg 18 i Önneköp, Hörby. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 138 kvadratmeter Köpet från säljaren Sylvia Ulla-Britt Nittmo och Arne Willy Nittmos dödsbo blev klart i juli 2018. Bara två månader tidigare såldes ett annat hus på samma gata, på Önneköp Per Bings Väg 16.

Skånskan - 14 nov 18 kl. 16:00

Hus på 150 kvadratmeter sålt i Önneköp, Hörby

Hörby Nu är det klart vem som köpt huset på Önneköp Per Bings Väg 14 i Önneköp, Hörby av Max Jamieson. Nya ägare är Dag och Alma Yvonne Margareta Lihuvud, 61 och 66 år, från Krokom. Priset blev 890 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2018.

Skånskan - 20 feb 19 kl. 09:01

65 kvadratmeter stort hus i Önneköp, Hörby sålt till nya ägare

Hörby Sven Erik Mindal, 64, och Lena Ivansson, 61, har tagit över fastigheten på adressen Önneköp Alberts Väg 26 i Önneköp, Hörby från Annika Svensson. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 820 000 kronor. Husets byggår är 1950 och det har en boyta på 65 kvadratmeter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Det hände medan du sov

Webb-TV Få koll på morgonens toppnyheter..

Skånskan - 2 timmar sedan

Sverige på väg åt fel håll med korruptionen

Sverige och Norden har länge haft en låg korruption, men nu går utvecklingen i fel riktning. Det är organisationen Transparency International som konstaterar att det på senare år tillkommit olika korruptionsaffärer, inte minst inom bank- och finanssektorn och då med koppling till utlandet.
Tack vare offentlighetsprincipen och fria journalister har korruptionen inom den offentliga sektorn i Sverige varit låg.

Skånskan - 2 timmar sedan

Buskörningar oroar mest

Svalöv Kommunborna gillar inte när bilisterna kör för fort.
Skadegörelser och nerskräpning är andra problem som polisen måste ta i tu med.
Årets trygghetsmätning för Svalövs kommun ligger klar och åsikterna från boende är många.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sjöbohem måste lösa råttproblemet

SJÖBO Det går inte att göra så mycket åt råttproblemen i och kring Färsingahallen eftersom Anticimex inte vill lägga ut gift i en idrottshall.
Men det svaret från fastighetsägaren Sjöbohem nöjer sig inte kommunens miljöenhet med.Efter skrivelsen från Sjöbo bordtennisklubb om problemen med kyla, söndrig hiss – och en råtta som åskådare såg springa över hallgolvet har mejlkorrespondensen varit omfattande mellan hyresgästen, kommunens tekniska förvaltning, och fastighetsägaren Sjöbohem.

Skånskan - 2 timmar sedan

Biografminnen i centrum

SÖDERTULL En butikslokal på närmare 1 000 kvadratmeter blir snart ledig vid Södertull. I området finns redan flera tillfälliga butiker, så kallade pop-upställen och även tomma lokaler.Lokalen på Södra Tullgatan 3 hyrs just nu av Priceless Pop up som säljer märkeskläder för män och kvinnor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Flest narkotikabrott i tätorten

Skurup Senaste trygghetsmätningen visade en stor oro från Skivarpsborna rörande ungdomsgäng som bråkar, och folk som är påverkade utomhus av alkohol eller droger.
Statistiskt sett inträffade dock fler narkotikarelaterade brott i tätorten Skurup.Under det gångna året, från januari till mitten av november har 51 narkotikarelaterade brott registrerats av polismyndigheten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kommunen vinner slaget om strandremsa

wrangelsborg Mark- och miljööverdomstolen går på kommunens linje när det gäller att en mindre strandremsa i Östra Ringsjön ska tillfalla allmänheten och inte vara en del av en husägares privata sfär. Därmed ser det ut som att en över två år lång rättslig strid är över.I maj berättade Skånska Dagbladet om den rättsliga striden mellan privatpersonen Bill Edeheim och Höörs kommun.

Skånskan - 8 timmar sedan

Untersteiner J:r i fortsatt topp på Jägersro

TRAV Striden om kuskchampionatet på Jägersro går vidare mellan Johan Untersteiner och Joakim Lövgren.På tisdagskvällen hade båda kuskarna en del på förhand fina segerchanser, och när tävlingarna var över så hade de hämtat hem varsin seger,
Därmed är det fortfarande ett knappt övertag för Johan Untersteiner i kuskligan. Den 35-årige Halmstadtränaren leder med tre vinster före Lövgren, när bara sex tävlingsdagar återstår det här året.

Skånskan - 9 timmar sedan

Demokratiministern fördömer hot mot lokaltidning

Staffanstorp Demokratiminister Amanda Lind (MP) fördömer hoten mot lokaltidningen Spegeln. Staffanstorps lokaltidning Spegeln har utsatts för hot. Nu kommenterar  demokratiminister Amanda Lind (MP) uppgifterna, det rapporterar Kvällsposten.

Skånskan - 11 timmar sedan

En månads fängelse för stöld

STAFFANSTORP En kvinna i 60-årsåldern döms till en månads fängelse för att ha stulit varor från City Gross i Staffanstorp i september i år.
Kvinnan hade tagit en rakapparat, tre krämer och sex tandborstar till ett sammanlagt värde av 1 760 kronor. Varorna hade hon gömt under sina kläder men avslöjades och greps.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.