Computer Sweden > IT

Wednesday, 13 November, 13:09

Computer Sweden - 07 nov 19 kl. 10:18

Bill Gates om Windows Mobile-floppen: "Jag sjabblade till det"
Bill Gates tror att Windows hade kunnat dominera också på mobiloperativsystem i världen – om det inte vore för de antitrustmål som amerikanska justitiedepartementet drev mot Microsoft..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Gates, Windows Mobile, Windows, Microsoft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bill, Gatesom , Windows, Mobile-floppenJag , sjabbladetill det
Nyteknik - 29 jul 15 kl. 16:09

Efter floppen: Nu släpps Windows 10

Nu släpps Windows 10, den sista renodlade versionen av operativsystemet som Microsoft lanserar. Bland många användare kan det finnas en tvekan att byta system efter floppen med Windows 8..

Sydsvenskan - 29 jul 15 kl. 15:06

Nytt Windows blickar tillbaka

Nu släpps Windows 10, den sista renodlade versionen av operativsystemet som Microsoft lanserar. Bland många användare kan det finnas en tvekan att byta system efter floppen med Windows 8..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 15:06

Nytt Windows blickar tillbaka

Nu släpps Windows 10, den sista renodlade versionen av operativsystemet som Microsoft lanserar. Bland många användare kan det finnas en tvekan att byta system efter floppen med Windows 8..

Opinionen.se - 07 maj 13 kl. 15:17

"Windows 8 är största floppen på 30 år"

Windows nya operativsystem är det största fiaskot sedan Coca-Colas lansering av ?New Coke? i USA 1985, skriver Financial Times..

IDG - 01 jun 16 kl. 15:24

Microsoft vägrar dö i mobilen – förinstallerar Office och Skype i Xiaomis telefoner


Nytt partnerskap uppstår efter Windows Phone-floppen..

Dagens PS - 18 apr 17 kl. 12:55

Tidernas prylfiaskon: ”Även de största floppar”

Snart, den 7 juni, slår portarna upp för den nya utställningen ”Museum of Failure” i Helsingborg. Som namnet antyder är det just misslyckande som är temat men skaparen Samuel West, psykolog och innovationsforskare, är noga att påpeka att det handlar om en hyllning till alla gånger det gått snett. ”Även de största och mest kompetenta företagen misslyckas.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 3 timmar sedan

R2M får nytt förtroende som Skatteverkets Oracle


Efter att ha skött Skatteverkets plattformstjänster i fyra år tog R2M hem myndighetens nya upphandling och får därmed nytt förtroende..

Computer Sweden - 7 timmar sedan

Chockrapporten – historiskt låg tillväxt för it i Sverige


Både vad gäller it-budgetar och verksamhetsfinansierad it så väntar ett 2020 med historiskt låg tillväxt. ”Vi står inför en ökad osäkerhet i vår ekonomi”, säger Radars vd Hans Werner – och pekar samtidigt på tre it-utmaningar som hotar hela den svenska tillväxten..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Värsta krisen över för VGR – Atea och HP tiger om storkraschen


Den värsta krisen är över, men problemen med de kraschade HP-datorerna försatte Västra Götalandsregionen i stabsläge i nästan en veckas tid..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

EU ger Telia grönt ljus för att köpa TV4


EU-kommissionen godkänner Telias förvärv av Bonnier Broadcasting, som innehåller TV4, MTV och Cmore – och affären väntas nu bli klar redan den 2 december..

Computer Sweden - Igår: 12:46

Här är vinnarna i Länsförsäkringars konsultupphandling


14 konsultbolag finns med bland de utvalda i Länsförsäkringars nya ramavtal för resurskonsulter..

Computer Sweden - Igår: 12:16

ECB-bas leder ny innovationshubb för kryptovalutor


Bank for International Settlements (BIS) ser en ljus framtid för digitala valutor, kryptovalutor och andra moderna betalningslösningar. Nu inrättas en ”innovationshubb” ledd av Benoit Coeure som tidigare uttalat sig kritiskt om Facebooks valuta Libra..

Computer Sweden - Igår: 10:18

Google samlar in hälsodata från miljoner amerikaner


Google samlar in hälsodata från miljoner amerikaner i 21 delstater i ett projekt som går under namnet ”Project Nightingale”..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Efter skolorna och konsumenterna – nu ska Chrome OS-chefen vinna företagen


Efter utbildningssektorn och konsumentmarknaden återstår för Googles pc-koncept Chromebook att ta sig in i företagsvärlden. Men det finns försvårande faktorer, säger Chrome OS-chefen Kam Liu. ”Det finns väldigt mycket licensbaserad programvara där”..

Computer Sweden - Igår: 15:56

Vita husets CTO: "Lita inte på Huawei"


Den amerikanska regeringen uppmanar EU:s ledare att inte teckna samarbetsavtal med kinesiska Huawei gällande utbyggnaden av 5g-nätet..

Computer Sweden - Igår: 13:19

USA:s flotta lurades att köpa övervakningsprodukter från Kina


Aventura Technologies har lyckats sälja prylar för 88 miljoner dollar genom falska påståenden om att de har tillverkats i USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.