Realtid > Ekonomi

Friday, 15 November, 14:22

Realtid - 07 nov 19 kl. 10:16

Silicon Valley Bank etablerar kontor i DanmarkAmerikanska Silicon Valley Bank, som erbjuder finansiella tjänster till start-up bolag, etablerar sig i Köpenhamn. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Valley Bank, Danmark, Silicon Valley Bank, Köpenhamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Silicon, Valley, Bank, etablerar, kontori , Danmark
DI - 06 nov 19 kl. 13:07

Amerikanska Silicon Valley Bank öppnar kontor i Danmark

Amerikanska Silicon Valley Bank, som erbjuder finansiella tjänster till start-up bolag, etablerar sig i Köpenhamn..

Sydsvenskan - 19 okt 11 kl. 06:30

Han vill ta Öresund närmare Silicon Valley

Tiden som utbytesstudent frälste honom. Nu drar han igång nätverket Silicon Vikings avdelning för Öresundsregionen. På tisdagskvällen hölls första mötet i Köpenhamn.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 00:05

Stärk banden till Silicon Valley

San Francisco Det är långt från New York till San Francisco. Näringsminister Maud Olofsson (C) har anledning att fundera lite över det när hon senare denna månad tar flyget från Stockholm till Kalifornien tillsammans med en delegation från Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA.
Avståndet mellan Stockholm och Kairo är betydligt mindre än det mellan USA:s östkust och västkust ?

Sydsvenskan - 02 nov 11 kl. 06:30

Stark skånsk ­närvaro i Silicon Valley

Ett tiotal skånska ­teknikföretag finns på plats i Silicon Valley i dag när Svenska Institutet presenterar sin nya Sverigebild - ­Innovative Sweden. Bland inslagen finns en utställning som ska turnera runt jorden de kommande åren.
SAN FRANCISCO.

Dagensanalys.se - 20 okt 17 kl. 14:15

Komediserie om Silicon Valley släpps på YouTube

Hur man än vrider och vänder på det är det i Silicon Valley det händer. Precis som HBO:s serie Silicon Valley handlar denna nyproducerade ”mockumentary” om startups i just Silicon Valley. Här kan du se de fyra första avsnitten.

Dagens PS - 07 jun 19 kl. 15:27

Kritik mot Silicon Valley och OS-pamp i blåsväder

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Svenska OS-bossen kopplas till skatteparadis
Richard Brisius, vd för Sveriges satsning att få vinter-OS 2026, ska ha slussat ”hundratals miljoner” till skatteparadis när han drev kappseglingar för Ericsson, SCA och Assa Aboly, uppger Svenska Dagbladet. Schweiz bötfäller banker för valutariggning
Schweiziska tillsynsmyndigheter har bötfällt fem banker för valutariggning genom olika karteller.

Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 06:30

Malmöbolag får huvudkontor i Silicon Valley Malmöbolag får huvudkontor i Silicon Valley

Mitt under finanskrisen har ett mjukvaruföretag i Malmö lyckats ta in 70 miljoner kronor i riskkapital från utländska investerare. Nu flyttar bolaget huvudkontoret till Silicon Valley.
?

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 15 kl. 23:12

"Veep" och "Silicon Valley" förlängs

I söndags var det premiär i USA för de nya säsongerna av HBO:s komediserier "Veep" och "Silicon Valley". Under måndagen meddelade sedan tv-bolaget att båda serierna förlängs med nya säsonger."'Veep' och 'Silicon Valley' är båda fantastiska serier och jag är oerhört stolt över att de kommer tillbaka på HBO nästa år", säger tv-bolagets programchef Michael Lombardo i ett uttalande, enligt Hollywood Reporter.

Sydsvenskan - 13 apr 15 kl. 23:12

"Veep" och "Silicon Valley" förlängs

I söndags var det premiär i USA för de nya säsongerna av HBO:s komediserier "Veep" och "Silicon Valley". Under måndagen meddelade sedan tv-bolaget att båda serierna förlängs med nya säsonger."'Veep' och 'Silicon Valley' är båda fantastiska serier och jag är oerhört stolt över att de kommer tillbaka på HBO nästa år", säger tv-bolagets programchef Michael Lombardo i ett uttalande, enligt Hollywood Reporter.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 08:25

Stockholm nytt Silicon Valley?

Enligt Ronit Gose, Citis globala chef för bankanalys, som står bakom en ny amerikansk City-rapport, har Sveriges huvudstad potential att bli ett Silicon Valley i miniformat. Europa är totalt sett ordentligt på efterkälke när det gäller investeringar i fintech – jämfört med Kina och USA – men enligt rapporten och Ronit Gose utgör alltså Stockholm ett undantag. ”Det är en kombination av flera saker som möjliggjort det.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

FI tredubblar insats mot penningtvätt

Jämfört med 2018 planerar Finansinspektionen att tredubbla sin förmåga inom arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism fram till slutet av 2020..

Realtid - 15 minuter sedan

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs

Anders Furuhed blir managing director på Goldman Sachs och stationeras i Stockholm..

Realtid - 2 timmar sedan

Så kommer revisionsbranschen förändras

Revisionsverksamheten utgör en allt mindre del av revisionsfirmorna. Här svarar fyra experter hur de tror att revisionsbranschen kommer att utvecklas. .

Realtid - 3 timmar sedan

Sämre tider för konsulterna

IT- och teknikkonsulterna tappar fart i tredje kvartalet. Rörelsemarginalerna sjunker hos majoriteten av bolagen, visar en ny rapport..

Realtid - 3 timmar sedan

Dreams tar sikte på Europa med licens för värdepapper

Finansinspektionen har gett fintecholaget Dreams tillstånd att bedriva verksamhet som värdepappersbolag. Tillsammans med en kapitalinjektion på 90 miljoner kronor och en förstärkt ledning är bolaget nu redo att inleda sin expansion i Europa..

Realtid - 5 timmar sedan

Vice Riksbankschefen: En katastrof

Felet i Statistiska centralbyråns arbetslöshetsstatistik är ”en katastrof”. Det säger vice riksbankschef Henry Ohlsson efter ett tal i Oslo..

Realtid - 5 timmar sedan

S&P: Nordiska bankers lönsamhet förblir sund

De nordiska bankernas lönsamhet förblir sund, trots att sektorn i år tyngts av låga räntor som skapat marginalpress, enligt Standard & Poor’s Ratings Direct..

Realtid - 21 timmar sedan

"Globaliseringen ställer nya och förändrade krav"

Cordial ansluter sig till nätverket The Transformation Alliance. "Som en del av TTA kan vi behålla smidigheten och flexibiliteten i den nischade konsultfirman och samtidigt få globala muskler", säger Cordials vd Lise Tormod.  .

Realtid - 5 timmar sedan

SEB: Vi ska bli granskade av SVT

SEB ska utvärdera uppgifter från SVT:s Uppdrag granskning om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Realtid - 6 timmar sedan

SBB lägger bud på Hemfosa

SBB lägger bud på Hemfosa, Nordeas förra Sverigechef blir ordförande i fintechbolag och Vice ordföranden i Ratos ökar sitt innehav. Läs morgonens alla nyheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.