Barometern > Nyheter

Tuesday, 12 November, 12:07

Barometern - 07 nov 19 kl. 09:57

Klart: Tung rockfest kommer till BorgholmRockfest on tour med kända metalband som Dead by April, Corroded och Lillasyster kommer till Borgholm nästa år..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Borgholm, Dead, April, Lillasyster

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart Tung, rockfestkommer till , Borgholm
Blekinge Läns tidning - 05 jun 19 kl. 18:31

Så dundrade årets rockfest igång

Sweden Rock Festival smygstartade på onsdagen. Nu väntar fyra dagars tung rockfest med världens bästa festivalpublik..

Barometern - 25 apr 19 kl. 16:25

Första artisterna klara för Borgholms blues- och rockfest

I augusti ska Borgholm för fjärde sommaren i rad gunga av blues. Nu släpps de första artisterna till Borgholms blues- och rockfest. .

Uppsalanyheter.se - 21 aug 14 kl. 23:47

Recension: Årets rockfest med Sabaton

Recension: För två år sedan uppträdde Sabaton inne på annexet på UKK inför drygt 500 åskådare, idag fyllde man Vaksalatorg och bjöd på årets rockfest.För två år sedan uppträdde Sabaton inne på annexet på UKK inför drygt 500 åskådare, idag fyllde man Vaksalatorg och bjöd på årets rockfest.   Oavsett om Sabaton lirar på en klubbspelning eller inför ett fullsatt Vaksalatorg kan man alltid lita på att dom ger allt på scenen, den här lite kylslagna kvällen var inget undantag.

Kristianstadsbladet - 08 aug 18 kl. 18:17

Rockfest blir tvådagarsfestival

2017 anordnades Kristianstad Rockfest för första gången i Tivoliparken. Festivalen välkomnades med öppna armar av stadens rockfantaster. Även årets upplaga blev en succé.

Barometern - 16 maj 14 kl. 06:20

Planer finns för nytt hotell i Borgholm

Ett 1400 kvadratmeter stort hotell med 60 rum och en restaurang planeras i centrala Borgholm. Den nya markägaren hoppas få mer liv i Storgatan. I december månad köpte Gusharan Ahluwalia tomten mitt emot apoteket på Storgatan i Borgholm.

Barometern - 31 jul 13 kl. 11:42

Färgstark kombo rockade Borgholm

När jag sitter bland de 6 200 i publiken på Diggiloo i Borgholm kommer jag att tänka på ett samtal jag nyligen haft med komikern Robert Gustavsson, som hade planer på att engagera sig i en nöjesrestaurang i Borgholm, och tv-profilen tillika Borgholmssonen Jens von Reis som just nu är aktuell med tv-serien Nineties. Båda uttryckte en sorg över att Borgholm har tappat sin identitet som ett av Sveriges nöjescentrum.
De gav också uttryck för en stark längtan till att staden ska ta tillbaka sin roll som nöjesmål nummer ett, så som det var på 1980-talet.

Barometern - 07 nov 13 kl. 08:22

Borgholm bäst på service

I en stor undersökning hamnar Borgholm i topp när det gäller service till invånarna. Men det finns plats för förbättring, tycker kommunchefen. Sveriges kommuner och landsting, SKL, gör varje år en stor undersökning av kommunernas service.

Nya Wermlands Tidningen - 02 jun 11 kl. 14:30

Dave Edmunds på nostalgisk rockfest i Torsby

Det är snart dags för årets stora rockfest i Graneviksparken utanför Torsby. Efter en dag i motornostalgins tecken väntar scenuppträdanden med bland andra Dave Edmunds och Refreshments..

Jönköpingsnytt - 14 sep 11 kl. 14:43

Riktig rockfest med Horsehead Union

Jönköpingsbandet Horsehead Union tycker att det saknas en riktigt bra rockscen i Jönköping. Därför har de fixat en egen rockkväll med fyra tunga rockband på fredag på rockklubben Ztyle. - Det kommer att flyga hår, svett, strängar och jeans.

Jmini.se - 04 jun 16 kl. 10:29

Personalklubben på Ryhov hade Rockfest på Munksjö Magazinet

Länssjukhuset Ryhovs avdelning Operation/Iva hade en härlig Rockfest med Kissteman på Munksjö Magazinet. Sminkning gjordes av Pernilla Lindström..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Frän lukt uppifrån: Anställda och besökare får huvudvärk i kyrkan.

Nu görs andra försöket att ta reda på vad det är som ger folk i kyrkan huvudvärk och allergiska reaktioner. Nio år efter förra renoveringen kröp problemen fram igen..

Barometern - 30 minuter sedan

Långt straff för mord på exflickvän

Barometern - 15 minuter sedan

Liten oro trots bränder allt närmare Sydney

Än är närmaste brandhärd en mil bort, men ljudet från appen i Sydneybon Susanne Marshalls telefon vittnar om att lågorna kommer allt närmare. Katastrofläget som bränderna orsakat har lett till en hätsk politisk debatt om människors påverkan på klimatet..

Barometern - 15 minuter sedan

Nybro pastorat tänker sälja Flemmingelands kapell

Nybro pastorat planerar att sälja Flemmingelands kapell. Byggnaden släpps ut på fastighetsmarknaden till våren..

Barometern - 45 minuter sedan

JUST NU: Duon bakom lokal storpodd åtalas för plagiat

Den populära podcasten ”Mordpodden” har tidigare anklagats för 80 fall av plagiat. Nu har åklagare väckt åtal mot den Oskarshamns- och Vimmerbybördiga duon bakom podden..

Barometern - 30 minuter sedan

Just nu: Man och kvinna begärs häktade för spädbarnsmord

Två personer anhölls i helgen - skäligen misstänkta för att ha dödat ett spädbarn. Nu begärs mannen och kvinnan häktade misstänkta för mord..

Barometern - 30 minuter sedan

Sabuni: L stödjer inte misstroende

Barometern - 30 minuter sedan

Seminarium hölls för jämlikhet: ”Bra dag”

I helgen hölls seminariet ”Tillsammans för jämlikhet” i Påskallavik. Dagen innehöll flera talare och ämnen som bland annat vård, bostadspolitik och skola diskuterades flitigt. – En bra dag med bra diskussioner, säger Laila Naraghi..

Barometern - 45 minuter sedan

Östersunds stadsbussar inställda i halkan

Barometern - 45 minuter sedan

Misstänkt efter mord på Malmökvinna släppsOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.