Expressen > Nyheter

Thursday, 21 November, 23:20

Expressen - 07 nov 19 kl. 10:11

Flera gripna efter helgens sprängningarFlera personer har gripits misstänkta för inblandning i förra veckans sprängningar i Malmö och sprängningen i Hässleholm på onsdagskvällen, enligt uppgifter till Kvällsposten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Hässleholm, Kvällsposten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera gripnaefter , helgens, sprängningar
BT - 22 dec 14 kl. 13:23

Oro efter sprängningar i Malmö

Polis efterlyser vittnen efter helgens sprängningar på Herrgården i Malmö och ökar sin närvaro i området. Samtidigt försöker kommunens stadsområdesvärdar att stötta oroliga invånare. - Är man boende i ett hus där det sprängts två nätter i rad så är man naturligtvis förtvivlad, säger Marie Hendra, chef för områdesutveckling i stadsområde Öster i Malmö.

UNT - 22 dec 14 kl. 13:23

Oro efter sprängningar i Malmö

Polis efterlyser vittnen efter helgens sprängningar på Herrgården i Malmö och ökar sin närvaro i området..

Skånskan - 22 dec 14 kl. 13:25

Oro efter sprängningar


Polis efterlyser vittnen efter helgens sprängningar på Herrgården i Malmö och ökar sin närvaro i området..

SvD - 22 dec 14 kl. 13:23

Oro efter sprängningar i Malmö

Polis efterlyser vittnen efter helgens sprängningar på Herrgården i Malmö och ökar sin närvaro i området. Samtidigt försöker kommunens stadsområdesvärdar att stötta oroliga invånare..

YLE - 26 okt 16 kl. 04:42

Kraftiga sprängningar skakar höghus i Vasa

Giovanna Teir i Vasa är rädd att sprängningsarbeten i Flickiskvarteret skadar fasaden och grunden på höghusen i närheten. Hon jämför sprängningarna med konstgjorda jordbävningar. Giovanna Teir bor på Skolhusgatan i Vasa och är granne med Flickiskvarteret mellan Kyrkoesplanaden och Skolhusgatan där nya byggnader ska växa fram.

Skånskan - 01 nov 19 kl. 17:20

Kommission ska kartlägga sprängningar

Malmö 71 sprängningar har i år inträffat i region Syd. En kommission har nu tillsatts som ska samordna arbetet mot sprängningarna.För att bland annat få en bättre bild av vilka sprängningar som har ett samband har Malmös polisområdeschef Stefan Sintéus fått i uppdrag att skapa en arbetsgrupp, som nu varit i gång i några veckor.

Dagens PS - 01 nov 19 kl. 08:31

Är du orolig för fler sprängningar?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Efter 28 sprängdåd på bara två månader, och en fördubbling av antalet dåd hittills i år säger Ylva Ehrlin, analytiker på nationella bombskyddet: ”Det är helt otroligt att ingen har dött.

Sydsvenskan - 23 jul 15 kl. 20:31

Malmö värst drabbat av sprängningar i hela Skandinavien

Malmö är den stad som är värst drabbad av sprängningar i hela Skandinavien.
Det säger Göran Månsson, chef för det nationella bombskyddet i Malmö.
– Även i Europa är de förvånade över antalet sprängningar, säger han..

Expressen - 15 aug 19 kl. 18:30

Kriminella i Malmö utför sprängningar på beställning

Sprängningen mot danska Skatteverket och en polisstation i Köpenhamn följer ett mönster som blivit allt vanligare i Malmö. Kriminella gäng utför sprängningar på beställning och vet hur man tillverkar mycket kraftiga sprängladdningar.Sedan en tid jagas en 23-årig svensk man av dansk polis för dådet mot Skatteverket i Köpenhamn.

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 19 kl. 15:37

”Exceptionell” nivå av sprängningar i Sverige

Sprängdåden i Sverige sticker ut i Europa och i världen, uppger kriminologen Amir Rostami. Över 100 sprängningar har skett bara i år. – En exceptionell nivå, säger Rostami.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Insats i parkeringshus vid Malmö C

Flera polispatruller åkte på torsdagskvällen till ett parkeringshus bakom Malmö C efter larm från en väktare.Där blev en person medtagen misstänkt för narkotikabrott..

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka på E22 – minibuss i diket

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en trafikolycka på E22 i höjd med Mörrum på torsdagskvällen.Enligt Sydöstran handlar det om en smitningsolycka..

Expressen - 2 timmar sedan

Man på demensboende försvunnen – i månader

Samma dag som mannen flyttade in på demensboendet i Angered i somras försvann han.Nu – tre månader senare – är han fortfarande försvunnen.– Det är otroligt beklagligt att det här inträffat, säger Anna Hildesson, sektorschef inom äldreomsorgen i Angered.

Expressen - 2 timmar sedan

Hittelön utlovad för blinda hunden Pepsi

Den blinda Jack Russel-tiken Pepsi grävde bakom huset med sin kompis Siri.När det var dags för mat kom bara Siri tillbaka – nu har Pepsi varit försvunnen i över en vecka.– Pappa har utlyst en hittelöning nu, vi har inget att förlora säger matte Natalie Akrell..

Expressen - 2 timmar sedan

Person sparkades ner på tågspår av beväpnad man

En person har blivit nedsparkad på ett tågspår av en beväpnad man, skriver Aftonbladet. Polisen är på väg till Sundbybergs station. .

Expressen - 3 timmar sedan

De infekterade bråken bakom SD:s opinionsframgång

Sverigedemokraterna går som tåget i opinionen och använder Sölvesborg som politiskt skyltfönster. Men samtidigt präglas stora delar av partiet av infekterade bråk, petningar, avhopp och uteslutningar. ”I det stora hela tror jag inte att det har någon större betydelse.

Expressen - 3 timmar sedan

Vanessa fick 48 timmar att leva – för två år sedan

Vanessa Lundahl ignorerade alla tecken in i det sista. Tillslut blev det svart på vitt: En stor tumör i hjärnan som fick läkarna att ge henne 48 timmar kvar att leva. Nu har det gått två år.

Expressen - 4 timmar sedan

Brand på Kungsholmen – boende evakueras

Det brinner i ett sju våningar högt flerfamiljshus på Kungsholmen i Stockholm.Räddningstjänsten evakuerar de boende.– Vad som brinner vet jag inte, säger Therese Blades, ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

Expressen - 4 timmar sedan

Lind: Sölvesborg är ett skräckexempel

Sverigedemokraterna använder kulturpolitik och konst för att forma sin önskade kollektiva identitet. Det skriver kulturministern Amanda Lind (MP) i ett debattinlägg i SvD. ”Kommunen är ett skräckexempel på hur politiska diktat för konsten och kulturen formuleras redan i kommunstyrets politiska programförklaring”, skriver hon.

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinna med barnvagn påkörd – bilist smet

En kvinna med barnvagn har blivit påkörd i Falköping.Bilisten, som färdades i en silverfärgad bil, uppges ha smitit från platsen.Den påkörda kvinnan har förts till sjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.