Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 23:07

Dagensanalys.se - 07 nov 19 kl. 10:04

Två ägg diskuterar: AnslutningsavgifterAnslutningsavgifter för digitala tjänster borde vara förlegat, men vissa bolag försöker in i det sista. Sunny: Jag blev kund hos Telenor för några veckor sedan. Fick första fakturan idag och då har de lagt på en anslutningsavgift på 200 kronor. Benedict: Är inte det normalt? Sunny: Jo, och det är min poäng att det är just normalt.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Telenor, Två, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, ägg, diskuterar, Anslutningsavgifter
Nerikes Allehanda - 29 nov 17 kl. 10:54

Ny VA-taxa och anslutningsavgifter i Lekeberg

Från årsskiftet är det nya brukningsavgifter och rörliga avgifter och från 1 mars är nya anslutningsavgifter som gäller i Lekebergs kommun. Kommunfullmäktige antog nyligen en ny taxa. Till exempel....

YLE - 04 sep 15 kl. 05:01

Jakobstad diskuterar Fennovoima satsningen i oktober

Politikerna i Jakobstad diskuterar stadens engagemang i Fennovoima i oktober. Ekonomiseminarium tar upp kostnaderna för staden med Fennovoima projektet. Fullmäktige i Jakobstad diskuterar stadens ekonomiska läge inför budgetarbetet i oktober höst och frågan om kostnaderna för Fennovoima projektet kommer också upp i det sammanhanget.

Västerbottens Folkblad - 08 sep 15 kl. 23:00

Vad är det vi diskuterar i flyktingdebatten?

Ärkebiskopen Antje Jackelén sa i SVT:s extrainsatta program om flyktingkrisen: ”Det måste vara slut på pseudodebatter” då dessa polariserar vårt samhälle. Pseudodebatterna är säkert något som många inte reflekterat över utan engagerat diskuterar, utan att förstå hur det vi diskuterar påverkar vårt samhälle. Ett exempel: Ska flyktingar hjälpas här eller i deras närområden?

Eurosport - 14 jan 11 kl. 16:28

Fotboll - Serie A - Galliani: "Vi diskuterar med Criscito"

Milan är på jakt efter en förstärkning i försvaret. Nu verkar klubben ha hittat vad de letar efter. Enligt Milans vice-president Adriano Galliani diskuterar man med Genoa angående Domenico Criscito..

DI - 31 jan 11 kl. 07:53

EMU diskuterar hårdare krav för räddningsfonden

Europeiska ledare diskuterar en stor översyn av euroområdets räddningsfond, med bland annat tuffare krav på besparingar och hårdare övervakning av de mest skuldsatta medlemsländerna. Dessutom diskuteras om Irlands och Greklands nödlån kan få förlängda tider för återbetalning eller lägre räntor..

Regeringen - 14 mar 11 kl. 13:53

Miljöministrarna diskuterar klimatstrategi

På miljörådet i Bryssel den 14 mars kommer miljöminister Andreas Carlgren att diskutera klimatförändringar med sina EU-kollegor inför FN:s klimatmöte i Sydafrika i december. Vidare förväntas kommissionen presentera sin klimatstrategi för ett koldioxidsnålt samhälle år 2050. Utöver detta ska miljöministrarna träffa en överenskommelse om miljöfarligt avfall från elprodukter.

SR - 23 mar 11 kl. 19:28

Portugal diskuterar nytt sparpaket

Just nu diskuterar Portugals parlament hur det ska gå med regeringens förslag till besparingar som behövs för att landet inte ska behöva be EU om stöd..

UNT - 28 mar 11 kl. 14:48

Bildt diskuterar Libyen i London

Carl Bildt är en av 35 utrikesministrar som diskuterar konflikten i Libyen vid en snabbinkallad konferens i London på tisdagen.Sverige kan komma att få frågan om att bidra med stridsflygplan..

Expressen - 12 apr 11 kl. 09:50

Klubbarna diskuterar utökning av Elitserien

Hockeyligan skjuter upp planerna på en ny Europaliga för att satsa på turneringen European Trophy. Samtidigt diskuterar klubbarna en utökning av elitserien från 12 till 14 lag, skriver Sundsvalls Tidning. .

PI - 14 apr 11 kl. 20:47

Nigel Farage diskuterar Camerons senaste utspel

STORBRITANNIEN UK Independence Party’s ledare, Nigel Farage, diskuterar premiärminister David Camerons senaste utspel om att Storbritannien behöver reducera invandringen. Tidigare har Cameron, som många av sina europeiska kollegor – bland annat Merkel och Sarkozy – dödförklarat mångkulturen. .

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Youtube vill tala samma språk som TV – använder Nielsen som tolk

Youtube vill roffa åt sig mer av tv-investeringarna och tar till Nielsen för att lösa uppgiften. Youtube har integrerat Nielsens räckviddsverktyg Reach Planner, som gör det möjligt att planera vilka målgrupper som en annonsör ska nå. Nielsens Reach Planner används av mediabyråer för att kunna estimera räckvidder för större kampanjer.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Vem blir första influencern på Google Earth?

Nu kan vem som helst skapa Stories och guidade turer med Google Earth. Det här är en utveckling av Voyager som lanserades redan 2017. Den var då tänkt för forskare, icke-vinstdrivande organisationer och andra den svängen.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Apples hemliga plan är att ersätta din iPhone med ett par brillor

Om bara några år har du dumpat din iPhone och går istället omkring med ett par häftiga glasögon. Trist då jag själv fixat mina ögon med Lasek bara för att slippa brillor och linser. Men om brillorna är coola nog kanske jag kan svänga med trenden och ansluta mig.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Jättar inom ljud bildar egen branschorganisation

Bakom Sound Advertising Bureau ställer sig Spotify, Bauer Media och Acast. Fler lär nog följa efter när dessa jättar inom ljud bildar en egen organisation, som ska verka för att driva ljud framåt som mediekanal. – Nu när ljud är en så stor del av människors vardag så finns SOB där för att guida och stötta medieköpare med expertis, inspiration, events, case och relevant data.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Apple och Salesforce lanserar nya appar för ökad produktivitet och lärande

Apple och Salesforce tillkännagav i måndags lanseringen av två appar: Den omdesignade Salesforce Mobile-appen och den nya kunskapsappen Trailhead GO för iOS och iPadOS. De båda företagen tillkännagav även nästa generations Salesforce Mobile SDK, vilket ger utvecklare möjlighet att enkelt bygga och distribuera inbyggda appar för iPhone och iPad på Salesforce-plattformen. Apple och Salesforce tillkännagav ett strategiskt partnerskap vid Dreamforce 2018.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Sista chansen att anmäla dig till MarC Awards!

Är du sugen på galakväll med glamour, firande, föreläsningar om AI och så klart massor av spännande affärsmöjligheter? Då har du idag sista möjligheten att anmäla dig till MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala! I år går galan av stapeln torsdag den 28/11 i Grodans Guldbankettsal på Östermalm, i all den prakt som en galakväll förtjänar!

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Amazons musiktjänst blir gratis med annonser

Amazon släpper nu sin musiktjänst Amazon Music i flera länder. Tjänsten är gratis och kan på sikt bli en utmanare till Spotify. Amazon Music lanserades i april i år.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Kreativ UX-designer till ledande e-handelsbolag

Är du en kreativ UX-designer som motiveras av att hitta innovativa lösningar? Då kan du vara rätt person för rollen som UX-designer hos Ellos Group. Ellos Group söker en duktig UX-designer som kan vara med att driva och utveckla bolagets digitala plattformar.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Varför misslyckas så många företag att bli datadrivna?

När Andreas och Martin var båda föräldralediga under våren fick de möjlighet att gräva i två frågor som de länge grubblat över. Varför misslyckas så många företag i sitt arbete i att bli mer datadrivna? Och vad särskiljer de som lyckas?

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Spotify vill hjälpa dig hitta din favorit-podd

Spotify har släppt en ny funktion som ger dig personliga podd-rekommendationer. Att hitta en ny podd att lyssna på är inte alltid helt lätt. Nu vill Spotify göra det enklare för användarna med hjälp av personliga rekommendationer varje dag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.